Mobilna verzija
00:48 23. junij 2018

Imamo zmagovalko natečaja!

Alma Glumac
8 Posodobljeno: 16:19 / 05.10.2017

Učenci slovenskih osnovnih šol od prvega do tretjega razreda so se z risbicami pridružili našemu nagradnemu natečaju Varno v šolo z Linom oziroma izboru najboljše risbice na temo Jaz v prometu.

fsf

Zmagovalna risbica avtorice Eme Krašna (8 let), OŠ BELOKRANJSKEGA ODREDA SEMIČ, pod vodstvom mentorice Nataše Žalec Sever.

Risbico so lahko do 22. septembra naložili na našo spletno stran s pomočjo učiteljev ali pa jo poslali po pošti na naš naslov: Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

Glasovanje je potekalo do četrtega oktobra do polnoči.

Največ, in sicer 3.521 glasov je prejela risbica avtorice Eme Krašna (8 let), OŠ BELOKRANJSKEGA ODREDA SEMIČ, pod vodstvom mentorice Nataše Žalec Sever.

Zmagovalka natečaja bo prejela letno zalogo Čokolina in z njo se bo lahko veselil ves razred ‒ z Lino paketi.

Na drugem mestu je risbica avtorice Tie Kogej (6 let), OŠ TOMA BREJCA KAMNIK, pod vodstvom mentorice Žive Blatnik prejela 2.930 glasov.

DRUGA Z NAJVEČ GLASOVI

Risbica avtorice Tie Kogej (6 let), OŠ TOMA BREJCA KAMNIK, pod vodstvom mentorice Žive Blatnik.

Prvi dve risbici, ki sta na glasovanju prejeli največ glasov, sta svojima šolama »pririsali« merilnik hitrosti, ki ga podjetje Sipronika, d. o.o., daje v brezplačno uporabo za dobo enega leta!

ČESTITAMO!

Poskrbeli pa smo tudi za preostale sodelujoče.

Pripravili smo številna presenečenja, ki že čakajo na mlade ustvarjalce. Kdo vse je prejel praktične nagrade, si poglejte TUKAJ.

Vabljeni tudi na zaključni dogodek »DRUŽINSKI DAN: VARNOST V PROMETU«, ki bo to nedeljo, 8. oktobra od 14. – 18. ure v Centru varne vožnje Logatec, kjer bodo razstavljene vse prispele risbice, veliko dogajanja za otroke in starše na temo varnosti, podelili pa bomo tudi glavne nagrade!

ben

Vaš prispevek