Mobilna verzija
00:41 23. junij 2018

Glasujte za risbico »Jaz v prometu«!

Alma Glumac
Posodobljeno: 15:06 / 27.9.2017

Učenci slovenskih osnovnih šol od prvega do tretjega razreda so se z risbicami pridružili našemu nagradnemu natečaju Varno v šolo z Linom oziroma izboru najboljše risbice na temo Jaz v prometu.

profimedia-0347228280

Foto: Profimedia

Risbico so lahko do 22. septembra naložili na našo spletno stran s pomočjo učiteljev ali pa jo poslali po pošti na naš naslov: Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

Zdaj je čas za drugi korak, in sicer glasovanje.

Vabimo vas, da glasujte za najboljše risbice na našem natečaju Varno v šolo z Linom, na temo Jaz v prometu in prispevajte k večji varnosti otrok. Kliknite na spletno stran www.svet24.si/vozivarno in oddajte svoj glas! Časa imate vse do 4. oktobra.

Na natečaju bo zmagala tista umetnina, ki bo dobila največ glasov. Zmagovalec natečaja bo prejel letno zalogo Čokolina in z njim se bo lahko veselil ves razred ‒ z Lino paketi. In ker kdor prvi pride, prvi melje, bo tudi prvih deset otrok, ki so poslali risbico, prejelo Lino paket. To pa še ni vse! Prvi dve risbici, ki bosta na glasovanju prejeli največ glasov, bosta svojima šolama »pririsali« merilnik hitrosti, ki ga bo podjetje Sipronika, d. o .o., dalo v brezplačno uporabo za dobo enega leta!

Poskrbeli pa smo tudi za preostale sodelujoče.

Pripravili smo številna presenečenja, ki že čakajo na mlade ustvarjalce:

• 2X MERILNIK HITROSTI
• 1x letna zaloga Čokolina
• 30 Čokolino paketov
• 200 odsevnih trakov
• 50 knjižic »Kolesar sem«
• 10 kolesarskih čelad
• 10 kolesarskih lučk
• 5 predstav »Pasavček v prometu«

Žrebanje nagrajencev bo 5. oktobra 2017, seznam pa bo objavljen najkasneje do 6. oktobra na naši spletni strani. Glavni nagrajenec mora v roku sedmih dni posredovati osebne podatke organizatorju (ime, priimek, naslov, davčno številko). Če glavni nagrajenec organizatorju ostalih podatkov (naslov, davčna številka) ne posreduje v sedmih dneh od objave nagrajencev, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

Vabljeni tudi na zaključni dogodek »DRUŽINSKI DAN: VARNOST V PROMETU«, ki bo v nedeljo, 8. oktobra od 14. – 18. ure v Centru varne vožnje Logatec, kjer bodo razstavljene vse prispele risbice, veliko dogajanja za otroke in starše na temo varnosti, podelili pa bomo tudi glavne nagrade!

Vaš prispevek