Mobilna verzija
22:41 22. marec 2018

Poziv šolarjem: Rišite na temo Jaz v prometu!

Alma Glumac
Posodobljeno: 14:14 / 13.9.2017

Ker je pouk o varnosti na cesti namenjen predvsem našim najmlajšim, seveda nismo pozabili na njihovo udeležbo.

profimedia-0335073996

Vabimo vse otroke od prvega do tretjega razreda, da se nam pridružijo in sodelujejo na našem natečaju Varno v šolo z Linom oziroma izboru najboljše risbice na temo Jaz v prometu.

Risbico lahko od 11. do 22. septembra naložijo na našo spletno stran s pomočjo učiteljev ali pa jo pošljejo po pošti na naš naslov: Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.
(Poleg poslanih risbic nam nujno napišite: ime otroka, ime osnovne šole, razred ter kontakt osebe, ki jo lahko obveščamo o rezultatih natečaja).

Glasovanje bo potekalo od 26. septembra do 4. oktobra, na natečaju pa bo zmagala tista umetnina, ki bo dobila največ glasov.

Zmagovalec natečaja bo dobil letno zalogo Čokolina in z njim se bo lahko veselil ves razred ‒ z Lino paketi. In ker kdor prvi pride, prvi melje, pohitite, saj bo tudi prvih deset otrok, ki bodo poslali risbico, prejelo Lino paket.

To pa še ni vse! Prvi dve risbici, ki bosta na glasovanju prejeli največ glasov, bosta svojima šolama »pririsali« merilnik hitrosti za brezplačno uporabo za dobo enega leta! Poskrbeli pa bomo tudi za preostale sodelujoče. Pripravili smo številna presenečenja, ki že čakajo na mlade ustvarjalce!

Pravila sodelovanja

Vaš prispevek