Nekateri se prav zdaj verjetno tudi počutite, kot da ste resno zboleli … Občutite pritiske ali bolečine v križu, medenični votlini, v ledvicah ali želodcu ali kar v vseh teh organih in delih telesa?

Že pred nekaj časa se je sprožil močan proces čiščenja energij v globino, čistijo se stara čustva, stare zamere, bolečine, žalost in negativna prepričanja, sodbe vas samih in sodbe okolice ... Proces je res obsežen in tudi zato lahko precej boleč, je pa čas, da se stvari resnično počistijo v globino.

DVIGOVANJE VIBRACIJ

To, kar se je preteklim generacijam dogajalo zelo po korakih, se nam zdaj dogaja z veliko hitrostjo in v velikem obsegu naenkrat. Vibracije Zemlje se dvigujejo, višajo, prehajamo na novo raven Zavedanja, vse se dogaja hitreje, pospešeno in hkrati še bolj poglobljeno. Zemlja je na neki način pospešila svoj duhovni razvoj in mi z njo. Ne skrbite, na neki ravni si je čisto vsak od nas izbral točno ta čas za točno te procese, naše Duše ali naš svetlobni vir, kakorkoli to imenujete, so si to izbrali. Imamo srečo, pa ne mislite, da se norčujem, da smo ta hip del tega mogočnega procesa, da imamo možnost v izjemno kratkem času opraviti tako veliko dela na sebi!

MOGOČNOST

Astrologi vam bodo vedeli povedati, kaj se dogaja na medplanetarni, na kozmični ravni, na kupu je kar nekaj izjemno močnih planetov, ki so med sabo ta hip v zelo zanimivih povezavah in nam ustvarjajo, dajejo podporo za to karmično čiščenje balasta iz n-števil življenj nazaj. Ni preprosto, a gledano s širše perspektive: kakšno mogočno dogajanje! In mi smo del tega!

Z delom na sebi si močno olajšamo te procese, saj se, prvič, bolj zavedamo, kaj se nam v resnici dogaja, in drugič, zavestno sodelujemo v procesih in se poskušamo ne upirati globinski transformaciji.

Biti karmični terapevt je zame velika radost, je notranja sreča. Sodelovati v teh procesih aktivno, opazovati čudeže, ki jih energije pripravljajo in ustvarjajo za nas, opazovati in vsakič globlje spoznavati, kakšen čudež je človek v resnici, je nekaj, kar težko opišem. Je kot potovanje po vesolju, vsakič spoznavanje novih kozmičnih zakonitosti, prehajanje med časi in prostori … Je nekaj, kar bo umetna inteligenca poskušala prikazati, a bomo vseeno vedeli, da je samo poskus prikazovanja stvarnosti … To pa je stvarnost. Potovanje vase je potovanje po svetovih … Čudovito, čudežno, težko opisljivo … Večkrat mi pride na misel citat iz Sofoklejeve Antigone: Silna so čuda tega sveta, čudo vseh čud pa je človek! Res je, drži kot pribito. Z naše omejene perspektive gotovo. Zakaj pravim – omejene? Ker se ta hip zavedamo kakih štirih ali pet dimenzij, že matematika pa jih je dokazala kar nekajkrat več … Kaj vse nas še čaka, do kam vse še bomo prišli!

Alja 2
Sašo Švigelj
Alja Špiljak je regresoterapevtka in strokovna sodelavka spletne strani www.dobrakarma.si.

ŠIRŠA SLIKA

Zato nikar ne obupujmo nad sabo, nad partnerji, otroki, sosedi ali komerkoli že; v vsakdanjem življenju so težave, seveda so, vendar imamo vsi možnost in zmožnost pogledati malo širšo sliko, predvsem pa imamo vsi neko čudovito zmožnost, ki je stroji nikoli ne bodo imeli: zmožnost sanjanja, sanjarjenja, vizionarstva, zmožnost leteti na krilih domišljije.

Bodimo tudi pogumni in se odločimo za 5D-svet, ne za svet, ki ga bo uničeval 5G! Bojujmo se zase, za svoje otroke in za naše čebele, še imamo svoj glas, uporabimo ga zdaj, da bodo tudi naši zanamci lahko sanjali in leteli na čudovitih krilih domišljije ter se potapljali v globine svojega bitja.

Srečno!