Astro

Edini ključ do sreče je ljubezen do samega sebe

sn
4. 10. 2019, 18.00
Deli članek:

Vprašanja, kaj bi nam lahko prineslo izpolnjeno življenje, mir, blaginjo, poskrbelo za zdrave odnose in nam morda celo vrnilo ljubljene osebe, si postavljamo vsi.

Profimedia
Luč mogočne sveče vam bo pomagala prebroditi zmotna prepričanja in vas navdihnila, da zaslišite klic svojega pravega poslanstva.

Odgovor na večna iskanja sreče pa je jasen: ko ljubimo samega sebe, se po naravnih zakonitostih reši tudi vse drugo. Celo po hindujski legendi je ljubezen do sebe prvi izmed sedmih korakov do resnične sreče.

Tudi v sodobnem svetu velja, da so ljubezen do samega sebe ter z njo povezani sprejemanje sebe, odpuščanje sebi, hvaležnost in zavedanje svoje vrednosti, ključnega pomena. A ljudje ravno na ljubezen do sebe v resnici pozabljamo – še posebej tisti najbolj srčni, ki se neumorno razdajajo za druge.

BLAGOSLOV IZ TEMPLJA

Starodavni nauki najvišjih duhovnih eminenc, učiteljev in šamanov so, da smo brez prave možnosti za blaginjo, če ne sprejmemo ultimativne resnice:  da je življenjska izkušnja sestavljena iz treh enako pomembnih svetov, ki so združeni v našega. Gre za svet čustev, svet, povezan s financami in uspehom, ter zadnji dejavnik, a nič manj pomemben – naše zdravje. Skupaj sestavljajo našo realnost, ki jo izkušamo iz dneva v dan. Šele ko uspemo do popolnosti uravnovesiti vse tri, smo pripravljeni, da sežemo po naših sanjah. Vsakič, ko nismo v ravnovesju, zato plačamo visoko ceno.

Nesreče, srčne bolečine, bolezni in neuspehi so samo en delček naših dolgov, ki jih moramo plačevati zaradi načina življenja v modernem svetu. A kako sploh začeti loviti ravnovesje, če je ravno v našem svetu čustev realnost tako žalostna, saj s sabo nismo v stiku dovolj, da bi se zares ljubili?

V najmogočnejšem balijskem templju Tanah Lot, kjer delujejo najmočnejši svečeniki in duhovni mojstri, so našli pot, ki lahkotno popelje do ljubezni do sebe v mogočni sveči, ki so jo poimenovali »love light« – luč ljubezni. Svečeniki tudi poskrbijo za edinstveno energijsko motivacijo, ki skrbno izbrane elemente v luči ljubezni poveže v mogočno celoto, da njen vosek blagoslovi naša življenja in nam končno prinese duševni mir in notranjo srečo.

HARMONIZACIJA

Luč ljubezni ni običajna sveča, saj nam lahko v resnici predaja blagostanje. Da njene darove prejmemo, pa moramo seveda z njo vzpostaviti harmonijo.

Ob nakupu sveča z nami seveda še ne more biti uglašena, zato se ji moramo posvetiti. Ko jo vzamemo iz paketka, v katerem je k nam pripotovala iz templja, jo je treba najkasneje v 24 urah položiti na najvišje možno mesto v prostoru, v katerem spimo. V tem času se bo popolnoma očistila vseh bremen drugih, ki se jih je dotaknila na poti k nam, in se hkrati tudi energijsko povezala z nami. Po 48 urah podnjo položimo svojo fotografijo, na kateri smo srečni. Sveča se tako poveže z našimi željami, sanjami in upanji. Po najmanj 33 minutah je sveča uglašena z nami in pripravljena, da začne delovati.

Že v tem času boste zaznali tudi prve premike in spremembe v odnosu do sebe, telo pa vam bo v vse pogostejših intervalih začela preplavljati pozitivna energija. Love light ste torej očistili in uskladili s samimi seboj.

Vi sami in svečka boste definirali, koliko dni boste izvajali ritual najvišje ljubezni, saj se morate ravnati izključno po svojem občutku in energetskih zmožnostih. Tudi sveča bo za vsakogar gorela drugače. Zato si zares prisluhnite in izklopite ves ostali svet. Balijci verjamejo, da je vse odvisno od želje oziroma energetske moči posameznika.

dk
Love light je unikatna, ročno izdelana in energijsko aktivirana svečka, ki si jo lahko naročite s klicem na telefonsko številko 040 309 304.

RITUAL ZA SPOJ

Najprej se boste oprhali in povsem goli, v prostoru, kjer ste sami, prižgali svečko v popolni tišini. Druge luči v prostoru naj bodo ugasnjene. Svečka naj gori, vi pa v tem času energijo svojih misli usmerjajte k sebi. Dovolite, da vas preplavi občutek spokojnosti in sreče. Morda vam pri tem lahko pomagajo misli hvaležnosti za vse, kar vam je življenje že dalo do tega dne. Ni natanko določeno, koliko časa naj svečka gori, a nekaj vam bo reklo, da je za danes dovolj. Plamen boste pihnili in vosek zlili v desno roko. Z voskom, dokler bo še tekoč in mazljiv, pa boste namazali površino prsnega koša in ga s krožnimi gibi vtrli v telo. Gibe ponavljajte, dokler je prijetno. Ritual boste v celoti ponavljali toliko večerov, da voska v posodici ne bo več ali pa se svečke ne bo dalo več prižgati. Takrat ste ritual love light zaključili in se energetsko pripravili na to čudovito pot k samemu sebi in k vsemu lepemu, kar življenje čuva za vas.