Astro

Triki v igrah na srečo, ki prinašajo dobitek

snč
27. 9. 2019, 18.00
Posodobljeno: 28. 9. 2019, 11.34
Deli članek:

Ljudje se poslužujejo različnih trikov, za katere verjamejo, da jim bodo prinesli uspeh v igrah na srečo.

Profimedia
Loto

Od igranja na razne domišljene sisteme, prek opiranja na »dobitne« statistike, vse do malih praznoverij, ki naj bi prinesla uspeh ...

Tudi feng šuj ima svoje zapovedi, ki jih velja preizkusiti, nasvete, kako do dobitka pri igri na srečo, pa delijo tudi astrologi.

BARVE

Rdeča barva je barva sreče. Stari Kitajci od nekdaj hranijo denar v rdečih denarnicah, saj rdeča privlači bogastvo in nevtralizira negativno energijo.

Zato loto listek ali srečko vedno hranite v rdeči denarnici. Na dan, ko vplačujete loto ali kakšno drugo igro, prav tako oblecite nekaj rdečega.

PROSTOR

Če izpolnjujete loto listek med štirimi zidovi, se potrudite prostor opremiti z elementi, ki privlačijo denar. Po filozofiji feng šuj so to dekoracije v rdečih, zelenih ali vijoličastih odtenkih, ki zagotavljajo bogastvo.

Seveda obstajajo izjeme, kadar ne prenašate niti ene od omenjenih barv. V tem primeru namreč njihova moč ne bo delovala za pritegnitev denarja v življenje. Po feng šuju je namreč pomembno tudi, kako ste usklajeni oziroma uravnoteženi s prostorom, kjer preživljate veliko časa.

SHRANJEVANJE

Kitajci verjamemo, da imajo prav posebno moč kovanci, najdeni na ulici, ki jih je treba položiti v (rdečo) denarnico ter hraniti ves dan, da bi vas potem spremljala sreča. Kitajski običaj je, da srečne kovance podarjajo na porokah ali ob proslavljanju novega leta. Vi pa ga imejte ves dan v denarnici ob izpolnjenem loto lističu.

ČIŠČENJE

Zadnje, a ne najmanj pomembno pravilo za pritegnitev denarja je, da se rešite starih stvari v svojem domu, da bi nove lahko zasedle svoje mesto.

PRAVE BESEDE

Mojstrica urokov Marjetka Jeršek svetuje besede, ki jih izgovorimo, ko oddajamo loto listek ali kupujemo srečko: »Vse skrbi pustim vnemar, naj zasuje me denar.« ali »Visoki vrh, vladar sveta, podari gore mi zlata.«

PRAVI DAN

Četrtek je najboljši dan za igranje iger na srečo, ker mu vlada Jupiter. Tako trdijo poznavalci astrologije, ki se sklicujejo na starodavne povezave med dnevi v tednu in planeti, iz katerih dobimo vrsto dodatnih informacij o karakteristikah posameznih dni.

Jupiter v astrologiji namreč velja za planet blagostanja, ki nam vedno ponuja več od želenega. Zato četrtek velja za zelo primeren dan, na katerega opravljamo vse aktivnosti, pri katerih za uspešen razplet potrebujemo »pomoč z neba«. Četrtek je tudi odličen dan za opravljanje izpitov, duhovnost in večje posle. To je tudi dan, ki je primeren za organizacijo humanitarnih akcij.

In ker Jupiter vse pomnoži z veliko hitrostjo, je četrtek posebej primeren dan za polog denarja v banko – če ga še imate, pa je seveda pametno odigrati igro na srečo … in boste denar položili prihodnji četrtek.

Profimedia
Fotografija je simbolična.