Astro

Obstaja predmet, ki reši vse vaše težave - za vedno

sn
25. 9. 2019, 12.33
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 14.00
Deli članek:

Ste zares srečni? Tudi če je vaš odgovor »ne«, so skrbi odveč.

ps
kovanec bangun

Obstaja namreč predmet, ki bo rešil vse vaše težave na področjih čustev, ljubezni in odnosov, njegova moč pa suvereno obvlada tudi finance in posle.

Čudežni predmet se imenuje Bangun – kovanec, v katerega je zajeta energija prebujenja in kozmičnega zavedanja, ki uspe nagovoriti višjo zavest vsakega posameznika in ga tako odreši vsega, kar ga onesrečuje.

Bangun je eden energijsko najmočnejših predmetov na svetu in po prepričanju balijskih duhovnih mojstrov je ta, 2000 let varovana skrivnost edina pot do ljubezni, sreče in denarja, ki v tem trenutku lahko pomaga človeštvu. 

NEVERJETNA MOČ

Pa si na kratko poglejmo, kaj vse zmore Bangun, več o njemu pa si lahko preberete na spletni strani Dobra karma, kjer ga lahko tudi naročite -  kliknite TUKAJ!

Zdravilo za ljubezenska čustva

Bangun je kovanec čustvenega blagostanja. V odnose prinaša toplino, ljubezen in razumevanje ter jih bogati. Ima neverjetno moč, ki zaneti, obnovi in okrepi ljubezenska čustva ter usliši tudi najbolj skrite ljubezenske želje. Morda hrepenite po harmoničnem odnosu, a še vedno iščete svojo dušo dvojčico, s katero si želite preživeti preostanek življenja. Bangun ima moč, da združuje ljudi, ki so si usojeni, pa tega morda niti sami ne sprevidijo ... V ljubezni smo vsi kdaj prizadeti, razočarani in izigrani. Včasih pa so rane tako globoke, da se zdi, da jih je nemogoče zaceliti. Bangun vam bo pri celjenju ranjenega srca zagotovo pomagal. Večina ljudi se v zakonu in večletnih partnerskih odnosih srečuje z napetostmi, nesporazumi in padci. Bangun je ta čudežni kovanec prebujene višje zavesti, ki poskrbi, da lahko partnerja kljub vsemu spet zaživita polno in srečno skupno življenje. Prav tako pa zmore umiriti tudi razburkana morja med starši in otroki ... Vse več parov ima težave s plodnostjo in želja po otroku zanje lahko postane grenko poglavje življenja. A ni treba, da je tako. Bangun je namreč v veliko pomoč pri načrtovanju potomcev. Marsikdo pozna ljubezen, ki v duši pusti preveč boleče sledi in hrepenenje, ki preprosto nikoli ne usahne. To je tista izgubljena ljubezen. A zaklad, ki sliši na ime Bangun, jo lahko prikliče nazaj. Še več, ljubezen naredi še močnejšo in veliko stabilnejšo, kot je bila nekoč.

Pot do finančne svobode

Kovanec Bangun poseduje tudi silo denarja, ki posamezniku daje nadzor nad vsem, kar je povezano s financami. Ta čudoviti amulet tako postane vaš blagoslov in vaša moč. Z njegovo pomočjo boste končno lahko prevzeli vajeti v svoje roke in odpisali dolgove, slabo plačano delo, neuspele kupčije in ljudi, ki vas želijo obrati do kosti. Še več, z njim lahko v svoje življenje prikličete srečo, obilje in uspeh. S posvetitvijo Banguna posebnemu svetemu mestu, Ulu Watu, ki je namenjeno energijam za pridobivanje denarja, kovancu dodajo energijski zapis, ki predstavlja vašo uslišano molitev, povezano s financami, v vseh oblikah (reden vir dohodka, zmožnost poplačila kreditov, poplačilo dolgov, nepričakovani zadetki pri igrah na srečo, služba, kariera, uradne zadeve, povezane z denarjem ...).

profimedia
S posvetitvijo Banguna posebnemu svetemu mestu, templju Ulu Watu se kovancu dodajo tudi energijski zapisi za pridobivanje denarja.

Ščiti pred črno magijo

Kovancu med obredom dodajo posebno tribarvno božjo nit, ki se imenuje Tri Datu. Vsaka izmed barv ima svojega boga, enega izmed treh največjih božanstev v hindujskem triumviratu. Rdeča nit predstavlja Brahmo – kreatorja, črna Višnuja – varovalca, bela pa Šivo – uničevalca. Prav ta sveta nit kovancu poveča moč in tistega, ki ga nosi, zaščiti tudi pred morebitnimi uroki črne magije.

Prinaša srečo in mir

Bangun je ta hip edini posvečeni predmet na svetu, ki vpliva na vsa področja vašega življenja in med njimi lahko spet vzpostavi ravnovesje. Domačini in duhovni mojstri namreč verjamejo, da je za zares srečno življenje nujno, da se uredijo vse težave in odpravijo vsa bremena. Če vas seveda obremenjuje ljubezen, to vpliva tudi na vašo poslovno uspešnost. Na drugi strani pa, če vas tarejo finančne težave, ne morete neobremenjeno užiti sreče ljubezni. Bangun tako zagotavlja najvišjo možno raven sreče in brezskrbnega bivanja na tem planetu.

ps
Kovanec Bangun si lahko tudi vi naročite s klicem na telefonsko številko 040 309 304.

PODARJAJTE GA

Bangun lahko podarite sebi ali pa vam ljubi osebi, za katero mislite, da ga potrebuje. Vsak izmed nas pa lahko istočasno ob sebi nosi samo en kovanec. Bangun je tudi odlično darilo za vse, ki z vami živijo v skupnem gospodinjstvu, saj so energije, ki jih delimo, pogosto breme vseh. Z ljudmi, s katerimi smo povezani, namreč delimo tudi energijske usode, ki se preslikavajo na naša življenja.

NAVODILA ZA UPORABO

Kovanec Bangun ob nakupu še ni uglašen z vami, zato ga morate pripraviti za uporabo. Ko ga boste prejeli in vzeli iz posebne škatlice, boste prejeli tudi navodila, kako zaživeti v harmoniji, da vam bo podaril vse, po čemer hrepenite.