Astro

Nastopa čas izredno močnih preizkušenj

Uroš Brumen, spiritualni medij
10. 9. 2019, 15.20
Deli članek:

V prihodnjih dneh se bodo dobesedno slišali koraki, kajti stvari in situacije bomo razreševali korak za korakom. Za vse, kar smo ustvarili, zdaj namreč prihaja čas, ko bo treba to uravnotežiti.

dreamstime
angel

Povrhu vsega pa bo na zelo veliki preizkušnji naše notranje zaupanje samemu sebi, ki ga bomo podkrepili s tem, da bomo čas uporabili sebi v prid.

Ta čas naj bi posvetili sebi in si dovolili, da nam Nebo pokaže namen. Neverjetno bo in rezultati bodo vse prej kot nepričakovani.

Kakšni pa so napotki vsakega od nadangelov za svoje varovance?

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21. 12. DO 20. 3.)

Življenjska situacija, v kateri ste trenutno, je vse prej kot briljantna. Znašli ste se na križišču med priložnostjo in realno sliko. Nadaljevanje vaše poti do nekoliko znanega cilja bo lažje in pristnejše v trenutku, ko si boste dovolili prisluhniti sebi, ko boste izklopili svoj um ter se usrediščili v sebi lastni energiji. To, kar trenutno vidite, je kreacija vašega uma, kar vam povzroča nepotreben strah. Zato se prepustite toku in si dovolite sprejeti ponujeno.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21. 3. DO 20. 6.)

Končno se vam bodo razjasnile določene stvari v povezavi z vami. Neko nedavno odkritje, ki tudi lahko vpliva na vašo nadaljnjo pot, vam ne da miru. Spoznanje, ki sledi v povezavi s tem, vam bo razkrilo, da je bila vaša poteza pravilna. Nikakor pa ne morete zavrteti časa nazaj, da bi lahko nadoknadili to obdobje neizraznosti. Vodniki želijo, da se nehate toliko ozirati po svoji preteklosti, da si dovolite celo izstopiti iz nje in se počasi soočite z izzivi, ki se nanašajo na družino.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21. 6. DO 20. 9.)

Priložnosti na vaši karierni poti in nenadno hitro razreševanje vašega čustvenega odnosa vam bodo dali znova tisti občutek, da preprosto zmorete. Vendar previdno pri odločitvah, nikar ne hitite, ne bodite prehitri in dovolite, da vam čas izriše realno sliko. Šele zatem boste lahko nadaljevali in naredili korak, ki ga boste vredni. Previdno z besedami. Tokrat bi lahko bile razumljene drugače, kar pa pomeni, da lahko izgubite čas s tem, ko se želite dokazovati.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21. 9. DO 20. 12.)

Ko boste dojeli, da je vse tako, kot mora biti, prav, se vam bo pokazala priložnost. Kajti prav priložnosti v vaši zgodbi ni malo. Težava je le v tem, da se mučite z navidezno realizacijo dogodkov, namesto da bi se prepustili in dopustili, da čas opravi svoje. Tako boste omogočili sami sebi, da prejmete nepričakovan vzgib, ki bo dobra popotnica za naprej. Ta vam bo razkril, na kak način je v vaše najvišje dobro, najbolj primerno, da opravite določeno nalogo.

PREIZKUŠNJA TEDNA

V spletu osebnostnih števil 9, 6 in 3 se bo zrcalila realna slika dane situacije. Zatorej je vredno, da v tem obdobju prisluhnemo sebi in se uravnamo po svojih starih načelih. Lahko se dogodi, da se bodo, zaradi celjenja dušnih namenov, stvari zaradi spleta števila 9 celile dlje časa. Vendar je tukaj število 6, ki bo poskrbelo za določene ovire na poti do cilja. Število 3 pa znatno nakazuje, da bo vredno slediti temu, kar že zdaj čutite. Kajti vse ostalo vam lahko želeni cilj samo časovno zamakne in povzroči preglavice.

AFIRMACIJA

»Moja moč je moja resnica, moj odsev je moj trenutek in moje spoznanje je moj ključ do realizacije.«