Ta zvok, ta melodija se ne sliši ... se pa čuti in odmeva po vsem univerzumu! Naša vibracija je lahko visoka, svetla ... ali pa nizka in težka.

Vsak človek je polje energije, ki nenehno vibrira in oddaja svojo melodijo. In kaj vse vpliva na kakovost naše energije?

MISLI

Kaj misliš večino dneva? Vsaka misel oddaja določeno frekvenco, ki odmeva v celotnem univerzumu in se kot odmev, kot bumerang vrne k tebi v obliki dogodka, ki vibrira na tej frekvenci. Če oddajaš žalost, kot odmev dobiš dogodke, ki ustvarjajo še več žalosti. Če oddajaš jezo, kot odmev dobiš dogodke in ljudi, ki te jezijo ... Zmeraj dobiš odmev tega, kar oddajaš. Tak je zakon vesolja in velja za vse, brez izjeme!

DRUŽBA

Ljudje, ki te obdajajo, sevajo svojo energijo. Kakovost te energije je odvisna od njihovih občutkov in misli. Kar mislijo, kar čutijo ... to sevajo! Ljudje z nizko vibracijo – zelo negativne osebnosti – sevajo energijo, ki je energetski strup. V takem okolju zelo občutljiva oseba lahko celo zboli. Zato previdno izbiraj svojo družbo ... Bodi s tistimi, ki te dvigajo, ti dajo polet, da se razcvetiš in cvetiš. Zavedaj se, da je tvoja pravica zaščititi svoje energetsko polje!

GLASBA

Ni vseeno, kaj poslušamo in kakšno besedilo imajo pesmi. Poslušaj glasbo, ki harmonizira in dviga. Težka rock glasba uničuje celične membrane in načenja živčni sistem. Posledica so živčnost, nemir, razdražljivost, preobčutljivost ... Glasba naj harmonizira, dviga in hrani dušo! Tudi besedila so odločilnega pomena. Ne poslušajmo pesmi, polnih obupa, žalosti, nesrečne ljubezni, razočaranj, zlomov, kajti vse to na subtilni ravni kot goba sprejemamo vase in skozi to nižamo svojo vibracijo.

KAR GLEDAŠ

Vse, kar gledaš, vse, čemur daješ pozornost, vpliva nate. Vse to potenciraš in oživljaš v sebi. Televizija, poročila o nesrečah, vojnah, revščini, izgubah, težki, moreči filmi ... vse to pušča energetski odtis v tebi! Možgani skozi vizualno zaznavo sprejemajo to kot resničnost – pride do kemične reakcije v možganih, posledica pa je znižanje tvoje frekvence. Vse, čemur posvečaš pozornost, oživljaš v svojem življenju.

PROSTOR

Vse vibrira, tudi prostor, kjer si. Potrudi se, da je prostor, kjer si veliko časa, urejen, čist, pospravljen in harmoničen, kajti energija prostora lahko močno vpliva na tvoje počutje. Nered in kaos zunaj lahko povzročata nered in kaos tudi znotraj tebe. Urejen, čist in svetel prostor širi visoko vibracijo, ki blagodejno in ugodno vpliva na tvoje počutje.

GOVOR

Beseda je moč, energija, ki se manifestira. Beseda lahko ruši ali pa gradi. Lahko zdravi ali uničuje. Izbira je tvoja! Govori samo pozitivno, konstruktivno, samo tisto, kar želiš biti, imeti, postati ali videti manifestirano v svojem življenju. Zavedaj se, da je to vsemogočno orodje, imenovano beseda, darilo Boga, da po svobodni volji ustvarjaš svoje stvaritve ljubezni! Uporabljaj besedo modro, pametno in inteligentno, samo ko: zdraviš, blagoslavljaš in moliš! Ne kritiziraj, ne opravljaj in ne godrnjaj ...

zlati ključ
dreamstime
Zlati ključ, ki odklepa vse dobro v naših življenjih, je hvaležnost.

HVALEŽNOST

Poleg ljubezni in usmiljenja je hvaležnost najvišja energija oziroma vibracija, je ključ, ki odklepa vse lepo in dobro v našem življenju. Je magnet za vse, kar želimo in po čemer hrepenimo! Ko izrazimo hvaležnost za to, kar že imamo v svojem življenju, življenju, drugače rečeno, povemo, da ga ljubimo, da smo hvaležni za to, kar nam daje – nagrada je, da nam življenje da še več tega, za kar smo lahko hvaležni. Vsak, še tako nesrečen človek lahko najde nekaj, za kar je ta trenutek hvaležen!

Vidiš, slišiš, govoriš ... Koliko je takih, ki tega ne zmorejo! Torej ... hvala tudi za to!