Astro

Nebeškoskop: za vsak astrološki znak ima jesen drugačne darove

S.N.Č.
5. 9. 2019, 20.00
Posodobljeno: 5. 9. 2019, 20.21
Deli članek:

September je tukaj, zagotovil bo nove energije. Tako kot vsaka jesen. September bo vihrav in zahteval bo ... spremembe.

dreamstime
angel

Da pa bodo spremembe čim manj »naporne«, smo vam pripravili Nebeškoskop, ki razkriva vaše darove, ki vam bodo prišli v tej jeseni še kako prav. Ravno darovi duše so tisti, ki ji bodo zagotavljali, da bo uspešno hodila po svojih poteh življenja na Zemlji.
Beli mag in bralec kart Nal Husić razkriva, kakšni so ti darovi glede na vaše astrološko znamenje, angelska zdravilka in voditeljica meditacij Cristy Žmahar pa je k vsakemu nebesnemu znamenju dodala še kratko energijsko vajo, ki vam bo pomagala aktivirati te vaše darove ali pa spustiti tisto, kar stoji med vami in uspešno jesenjo.
Pa pojdimo ...

OVEN

Odlikujeta vas močna volja in pogum. Lahko dosežete prav vse, kar želite. Mnogim ste zaradi tega navdih in pri tem vas podpira element ognja. Ogenj požiga vse staro in zagotavlja plodnost na vseh področjih življenja. Da boste želi uspehe tudi to jesen, je pomembno, da ostanete v svoji energiji in se močno osredotočite na svoje cilje.  Jeseni se bodo pojavili strahovi, ki pa bodo le prijazen opomnik. Kakšen je ta opomnik? To je opomnik, ki svetuje krepitev lastne odločnosti in vztrajanja na svoji poti.

Vaja: Zaprite oči in si predstavljate ognjeno kroglo. Povežite se z njeno energijo in jo prosite, da prečisti vse staro, vse tisto, kar vam ne služi. Nato dovolite, da vas žareča energija objame in energijsko zaščiti. V tem žarenju vidite most. Most do vsega, kar je bilo težkega. Usmerite kroglo v ta most … in ga požgite. Vajo ponavljajte vedno, ko se pojavi strah ali dvom. Če boste vsakodnevno negovali svojo energijo, vam jesen prinaša uspehe na poslovnem področju in v financah.

BIK

Bik velja za zelo ljubeče, a trmasto bitje in taki so tudi njegovi astrološki predstavniki. Rad ima poštenost, stabilnost in ceni vrednote. Bike skozi življenje ženeta strast in želja po uspehu. Z nogami so trdno na tleh in so močno povezani z naravo. Po drugi strani pa se otepajo sprememb, ki jim jih življenje vseeno vedno znova ponuja. Zato je za predstavnike tega znamenja pomembno, da se na široko odprete novim stvarem. Jesen prinaša veliko lepega in vse, po čem hrepenite, že trka na vaša vrata. A za pozitivne rezultate boste morali pokazati veliko volje. V sebi dobro veste, da ni okoliščine, zaradi katere bi se morali odreči svojim ciljem, in v skladu s tem zavedanjem delujte tudi v prihodnje. Da bo za vas jesen uspešna, izrazite svoj dar in ta je – radovednost. Radovednosti podajte roko in skupaj delujta ter ustvarjajta.

Vaja: Predstavljajte si vrata do vesolja. Za njimi je vse, o čemer sanjate. Potrkajte na ta vrata. Pojdite v vesolje. »Naberite« si vsega, kar želite, in se vrnite.

DVOJČKA

Dvojčki ste čutna bitja, ki cenijo družinske vrednote in tradicijo. Vaš dom je vaš primarni svet in najraje ste v družbi dragih ljudi. Vas okolica bodisi sprejme takšne, kot ste, bodisi ste zanjo prezahtevni. Veljate za »gusarje« ladje sprememb. In prav je tako. Razni dogodki in konstantne aktivnosti so za vas navdih življenja, saj težko obstanete na enem mestu. Vam jesen prinaša izpolnitev želja iz naslova kariere, zato aktivirajte svoj dar iznajdljivosti. Dobro se poznate in za vas velja, da vedno najdete pravi odgovor ali idejo, s katero potem stopate po poteh uspeha. In tako naj bo tudi v prihodnje.

Vaja: Predstavljajte si, da ste na pravljični ladji. Nanjo vzemite vse, kar želite – prave ljudi, sredstva, ki jih potrebujete, in podobno. Nato si predstavljate, da s to ladjo odplujete v svojo prihodnost (najbolje je, da jo »naravnate« na ne več kot eno leto v prihodnost).

RAK

Raki ljubite svetove ljubezni, zato je vaš dar kreacija le te. Odnosi so za vas svete narave, a po drugi strani tudi vaši največji učitelji. Ste izjemno predani, ljubeči in čustveni, pa tudi zamerljivi in nagnjeni k naglici zaključevanja odnosov. Že od nekdaj vas žene neka, za vas neznana sila, ki od vas zahteva vedno nekaj novega na področju ljubezni, toda v resnici hrepenite po zaupanju, varnosti in stabilnosti. Zaupanje vase, v življenje in lastne sposobnosti kreacije ljubezni, so temelj, na katerem boste od tega trenutka gradili najprej odnos do sebe ter nato do življenja in drugih ljudi. Za vas je zelo pomembno, da najdete »izgubljeni« del sebe, ki se ni mogel izražati v ljubezni ali je manifestirati. Ni se vam treba za nič obsojati, le najdite tisto, kar v resnici pogrešate. Odgovor najdete znotraj vas in ne v zunanjem svetu. Občutek varnosti v ljubezni je vaš največji notranji uspeh.

Vaja: Predstavljate si, da v rokah držite balon. Vanj predajte jezo nase, krivdo, zamere, razočaranja, nezaupanja in podobno. Še en globok vdih in izdih – nato pa ta balon preprosto izpustite.

LEV

Levi in levinje, vaši darovi se skrivajo v vaši karizmi. To verjetno ni presenečenje, kajne? Morda ste v zadnjem obdobju zaradi pestrosti preteklih dogodkov pozabili, kako posebni ste. Zazrite se v svoje srce in skozi srčno manifestacijo prikličite vse lepote vaše duše. Dovolite si tudi to, da kdaj prisluhnete in dovolite drugim, da pridejo do besede. Vemo, da imate močno tendenco vodenja, in prav je, da jo ohranjate, a dajte tudi drugim priložnost, da izrazijo sebe v vaši bližini, če želite imeti uspešne poslovne, pa tudi prijateljske odnose. Bodite bolj srčni in sočutni. Ne pozabite tudi na smeh. Jesen vam prinaša naloge, pri katerih boste izpostavljeni širši množici. Zato se že zdaj načrtno posvečajte sebi, da bo vaša notranja lepota navdih širšemu krogu ljudi.

Vaja: Predstavljate si, da imate v rokah globus planeta Zemlje. V tem globusu so vsa bitja, ki potrebujejo vašo podporo in navdih. Zdaj pošljite navdihujoče besede v ta globus in opazujte, kako vam in drugim prinesejo popolno srečo in boljši jutri.

DEVICA

Device imate pred seboj zahtevno nalogo na področju vašega lastnega daru, ki pa je – ustvarjati harmonijo. V preteklem obdobju ste imeli nekaj nihanj, ki so zaznamovala vaše odnose in zamajala harmonijo življenja. Veljate za največje zagovornike harmonije ravno na tem področju, po drugi strani pa imate prav tukaj največje preizkušnje. Če želite mir in harmonijo v življenju, aktivirajte še svoj »dodatni« dar, ki pa je dar razuma. Namesto da se jezite, raje poskušajte razumeti osebo, s katero ste v odnosu, in ji predstavite, kako na določeno stvar gledate vi. Spoznali boste, da na tak način osebi pomagate ter ji predstavite drugačen način razmišljanja in delovanja, kot ga je poznala do zdaj. Bodite jasni in neposredni ter to tudi zahtevajte v povračilo. Izrazite, kaj je za vas pomembno, in to tudi poudarite.

Vaja: Ko imate nekoga radi in vajin odnos ni v harmoniji, prikličite višji jaz te osebe. Podarite mu rdečo vrtnico brez trnja. V to vrtnico si vizualizirajte ljubeče razrešitve za oba.

TEHTNICA

Tehtnice, vaš dar je iskanje ravnovesja, zato ste si tudi izbrali simbol tehtnice za svoje astrološko znamenje. Iščete ljubezen, a ne smete pozabiti nase in na svoje želje. Iščete materialno, a ne smete pozabiti na duhovni razvoj.  Za doseganje ravnovesja je pomembno, da opustite željo po pretiranem ugajanju, saj vas to v resnici žalosti in »meče« iz ravnovesja. Vse, kar zagotavljate drugim, zahtevajte tudi zase in ne sprejmite manj. Tako bo vaša notranja tehtnica zadovoljna. Mnogi so vašo predano ustrežljivost izkoriščali, zato zdaj naredite nekaj le zase. Aktivirajte še en svoj dar in ta je dar pravičnosti. Če ocenite, da nekaj ni v redu, to tudi jasno in glasno povejte, brez kuhanja zamer in »tihih maš«.

Vaja: Vizualizirate si tehtnico. Na eni strani sedite vi in vaše želje, na drugi strani pa drugi ljudje in svet, ki se odziva na vas in vaše želje. Držite namero, da je ta tehtnica v popolnem ravnovesju. Opazite, da sta srečni obe strani. Popolno ravnovesje in mir življenja.

ŠKORPIJON

Škorpijone odlikujeta močan temperament in odločnost. Vas skozi življenje vodi dar strasti, ki pa jo je dobro v določenih situacijah brzdati. Predstavniki tega znamenja se včasih burno odzovete, še preden premislite o nastalih situacijah, zato si mnogokrat lahko naredite več škode kot koristi. Radi imate tudi vse skrivnostno, prepovedano in to vam predstavlja velik izziv. Do neke mere je to dobro, po drugi strani pa ne pozabite krepiti sposobnost opazovanja, saj boste na tak način prepoznali vse resnice, vse priložnosti, a tudi opazili vse prepreke. Na tak način boste negovali še en vaš dar, in ta je dar močne intuicije. Namesto da skočite na »prvo žogo«, raje opazujte. Tako boste osvojili modrosti življenja in lažje dosegali vse, kar si želite, brez hudih »ognjev« v okolici.

Vaja: Predstavljajte si, da imate v rokah ključ. Ta ključ je ključ resnice. Če niste o določeni stvari prepričani, jo predajte v ta ključ in ta ključ prosite, da »odklene« resnico. Nato budno opazujte. V roku treh dni se bo resnica pokazala in jasni vam bodo tudi vsi potrebni ukrepi.

STRELEC

Vi ste večni optimist in romantik. Čudovit dar, vreden vsakega ljubečega srca. Za vas je življenje nekaj najlepšega, kar se vam je lahko zgodilo. Dosti izmed vas je imelo zahtevno mladost in odraščanje. Ne glede na vse, kar ste prestali, še vedno gledate na svet okoli sebe zelo optimistično in iščete lepoto v vsem okoli sebe. Za vas je pomembno, da se zavedate, da ste popolnoma odlični takšni, kot ste. Krepite močno vero vase vsak dan in se zavedajte lastne pomembnosti. Okolica vam to potrjuje na vsakem koraku, zato sprejmite to za svojo brezpogojno resnico. Izjemni ste zaradi srčnosti in topline, ki jo oddajate na vsakem koraku. Ne potrebujete potrditev iz zunanjega sveta. Poskrbite le, da boste vedno delovali iz svojega srca in navdiha. Imate močno podporo Nebes.

Vaja: Predstavljajte si, da imate v rokah belo golobico. Predajte ji vse srčne želje. Prav vse. Saj si jih zaslužite. Nato naj golobica poleti v osrčje stvarstva, ki vam bo odgovorilo na vaše želje in vam jih pomagalo uresničiti.

KOZOROG

Beseda, ki najbolj opiše pripadnike tega znamenja, je vztrajnost. Da, kozorogi, to je vaš dar. Kozorogi za svojimi odločitvami stojite in naredite prav vse, da dosežete svoj cilj. Na videz veljate včasih za zelo zadržano osebo, a pod to »masko« se skriva zelo nežno in čuteče bitje, ki ima izjemen čut za sočloveka. Ste zaupanja vredni prijatelji, partnerji in sodelavci, ki radi priskočijo na pomoč. Da pa bo vaša jesen plodna, je napočil čas, da malce prebudite še ta dar vztrajnosti in povečate svoje ambicije. Poudarek naj ne bo samo na majhnih stvareh, ampak postanite »lačni« večjih ciljev. Skromnost nadomestite z odločnostjo, in če bo treba zagristi v večje jabolko, to naredite z užitkom. Jesen vam prinaša izzive v odnosih, in če želite ohraniti svoje odnose, bo treba pokazati več volje in zanimanja za svoje drage.

Vaja: Predstavljajte si, da imate v rokah skrinjico. V njo si vizualizirajte ali na svoj način predajte nove, večje cilje na poslovnem in osebnem področju. Nato to skrinjico odnesite do drevesa manifestacije in jo zakopljite med njegove mogočne korenine. Nato pa le vztrajajte.

VODNAR

Vodnarji veljate za zelo nepredvidljiva bitja. V istem trenutku ste lahko voda ali ogenj. Imate izjemno izostrene vse čute, s katerimi zaznavate okolico, situacije, ljudi, okoliščine in življenje samo. Najbolj varni se počutite v krogu bližnjih prijateljev, s katerimi bi najraje delili svoj dom. Po drugi strani pa imate radi tudi svoj mir, saj ste nadvse kreativni in zasanjani ustvarjalci. Da, kreativnost je vaš dar, dragi vodnarji. Jesen vam prinaša sprejemanje določenih odločitev, zaradi katerih bi lahko za trenutek čustveno zanihali. Da boste lahkotneje šli skozi ta proces, aktivirajte svoj dar prodornosti in kreiranja. Večji del predstavnikov tega znamenja s tem nima težav, saj se dobro zaveda svoje veličine in pomembnosti. Tisti, ki pa čutite določene navezave, ki vas obremenjujejo, poskrbite za čustven odmik, poglejte celotno sliko in sprejmite odločitve, ki vam bodo povrnile mir.

Vaja: V rokah držite lotosov cvet kreacije. V njegovih cvetovih zagledate vse ljudi, okoliščine in energije, ki vam prinašajo uspeh in mir življenja. Zapomnite si videno. Nato iz listov to energijo vdihnite vase. Začnite znova. Vedno lahko kreirate od tega trenutka dalje.

RIBI

Ribe ste izjemni sanjači in zelo produktivni ustvarjalci, ki se z navdušenjem lotevajo vsega, kar ima pomen za širšo množico. Vaš dar je dar deljenja pozitivnih energij. Na svet gledate iz oči ljubezni in imate močno željo razsvetljevati druge. Svoje modrosti delite s partnerjem in prijatelji, a zdaj lahko začnete razmišljati, da bi jih delili tudi s širšo množico. Kot duše ste predstavniki tega znamenja opremljeni z močnim duhovnim znanjem. Pomislite, koliko ljudi je zunaj, ki bi jim vaše izkušnje pomagale, da bi premagali trnove poti življenja? Da, prav vi ste lahko njihov navdih. Bodite bolj drzni in vedite, da svet potrebuje vizionarje, kot ste vi.

Vaja: V vaših rokah se znajde starinski pergament. Na njem je pomembno sporočilo za vaše življenjsko poslanstvo. To sporočilo vam pošilja bodisi vaš angel varuh bodisi vaša duša. Čas je, da si preberete ali ogledate to sporočilo na tem pergamentu. Nato pa le sledite napisanemu. Svet vas potrebuje.



Dreamstime
astrološka znamenja