Astro

Svarilo astrologov: od danes do 14. 9. na nebu popoln kaos

jo, sn
4. 9. 2019, 14.00
Deli članek:

4. september so astrologi že davno napovedali kot enega najbolj zanimivih dni v letu 2019 – na nebu namreč planeti med seboj vstopijo v zelo nenavadne pozicije, ki pa bodo imele močan vpliv vse do sobote naslednjega tedna.

profimedia
Tudi za vesolje kdaj velja oznaka: kaotično.

Kaotične energije, ki nastopajo danes, lahko povzročijo kar precejšnjo zmedo pri razumevanju tega, kar se nam trenutno dogaja.
»Vse je nekako negotovo. Posebej bodite pazljivi v odnosih z ljudmi, ob katerih se počutite nelagodno. Ne ukvarjate se z drugimi, rešujte sebe! Ne žrtvujte se za tisto, kar vas ne zadovoljuje do najvišje možne mere in za kar se vam zdi, da je le navada, ki vas ne vodi nikamor,« razlagajo astrologi.
Naslednji dnevi bodo morda kot potovanje po meglenih pokrajinah, zato vam z razlagami situacije in posebnimi navodili pomagamo, da bo megla čim bolj redka.
RAZMERJA
Konjunkcija planetov v znamenju Device, Sonca, Marsa, Merkurja in Venere, bo v naslednjih desetih dneh z Jupitrom in Strelcem ter Neptunom v Ribah zelo izzivalna, lahko bi jo poimenovali celo kaotična: vzbuja občutke negotovosti in hitre spremenljivosti. Prav vsem bosta kronično primanjkovala faktorja ozemljitve in jasnosti.
Devica ljubi red, natančnost in jasne načrte, a ko ji vse to izmakneta Neptun in Jupiter, se pojavijo stres, nemir in živčnost. Če torej sami v sebi niste prepričani, kakšna je vaša trenutna situacija in posledično kako doseči tisto, kar imate v mislih, nikar ne hitite. Bodite potrpežljivi, počakajte, da vam resničnost v prihodnosti sama pokaže, kaj je za vas dobro in kaj ne.
Stanje na nebu pa morda v prihodnjih desetih dneh ustvari tudi vzdušje idealizma in proti obljubi novega zajadramo na valovih razburjenja … Kot kameleon se prilagodimo tej ideji, želji in manifestiramo vse, da bi jo izkusili. Po potrebi delujemo samo zato, da si pridobimo pozornost … a jo imamo le za kratek čas, ker po drugi strani pozabimo preveriti naslednje dejavnike:
Je obljuba novega dobra tudi za nas?
Ali bežimo od resnice?
Ali gledamo na okoliščine, osebo, s katero komuniciramo, skozi rožnata očala?
Kako pošteni smo do sebe?
Je druga stran iskrena z nami?
Z lahkoto ustvarimo svet domišljije in iluzije, prevarani smo, podobe v naših glavah so tako močne, da nas popolnoma preplavijo.
Velikokrat želimo videti samo tisto, kar želimo imeti, uresničiti, dvigniti, osvojiti, navdušiti, upati, obljubiti jutri, vendar se vprašajte, ali bo to, kar se vam bo zgodilo v prihodnjem obdobju, res resnično ali le plod iluzij pričakovanj in želja?
Na srečo obstajajo stabilizatorji v obliki Saturna in Plutona, ki nas bosta občasno prizemljila in nam pomagala ločiti resnico od iluzije.
Zato:
Pazite na laži.
Pazite na prevare in neiskrene obljube.
Pazite na ljudi, ki nosijo maske, ki se vam zdijo takšne, kot želite.
Ne rešujte drugih, rešite se.
Pričakovanja naj bodo realna.
Ne posvečajte se tistemu, kar vas izčrpava.
Če trpite zaradi krivice, jo prepoznajte in ozdravite. Predvsem oprostite sebi.
Kot smo že zapisali, prihodnji dnevi bodo morda pot po megli: ne vidite dobro, ne veste, kaj vas čaka na poti, hkrati pa ste željni doseči cilj, tudi za vsako ceno.

Profimedia
Energije, ki nastopajo danes, nas bodo prežemale naslednjih deset dni.p

POSEBNA MOČ
Najbolj močne so danes besede in misli. Nasploh pa je dan zelo zanimiv: Venera in Neptun se borita med seboj in ustvarjata zmedo v ljubezenskem življenju, medtem ko se Sonce in Merkur združita v Devici in nam skozi pogovor pomagata do resničnih spoznanj in rešitev.
Venera v Devici je postavljena nasproti Neptuna v Ribah. To nasprotovanje, pa naj bo kreativno, domiselno, navdihujoče, zapeljivo, je žal lahko zelo neprijetno, ker spodmakne trdna tla pod našimi nogami.
Odgovorimo si na vprašanja in storimo naslednje:
Kaj ali kdo nas zapeljuje, da se motimo?
Ali čutimo žalost, hrepenenje, nekakšno nemoč, ker ne moremo izpolniti svojih ljubezenskih želja?
Se pretvarjamo, da bi v drugih spodbudili kakšen interes, občutje ali povzročili reakcijo?
Ali zaupamo vase?
Ali zaupamo partnerju?
Kako pošteni smo do sebe ‒ hočemo morda več, kot lahko v tem trenutku prebavimo?
Pričakovanja, ki jih gojimo do drugih, upanja in želje nas lahko zdaj vodijo po napačni poti, zlahka se bomo izgubili.
Pazite se nepoštenih ljudi, manipulatorjev in laži na splošno.
Snemite si rožnata očala. Zaljubljenost povzroči začasno slepoto.
Sonce in Merkur se združita na 11. stopnji Device. Lahko prejmemo pomembno sporočilo, osvojimo nova spoznanja ali opravimo pogovor, s katerim bomo razčistili nekaj nesporazumov iz preteklosti. To je dober dan za delo in pripravo premišljenih načrtov. Um je zelo aktiven, zato bodite previdni, da ne boste izčrpali misli. Osredotočenost in koncentracija sta izostreni, energijo usmerite v iskanje kakovostnih poslovnih in zasebnih rešitev.
Pišite, načrtujte, uporabljajte strategijo, navežite stike z ljudmi, ki vas zanimajo. Besede imajo poseben pomen pri ustvarjanju tega dne … In tako kot danes razmišljamo o sebi, se bomo videli tudi v prihodnosti.