Astro

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

Andreja Novak, energijska terapevtka
21. 8. 2019, 08.51
Posodobljeno: 21. 8. 2019, 08.51
Deli članek:

Angeli so vedno na voljo in pripravljeni, da nam pomagajo, lahko pri čiščenju hiše ali pa pri preživljanju žalosti … Lahko nam polepšajo prav vsak dan.

Dreamstime
Bistveno je, da pri sebi razčistimo, kaj bi od angelov radi.

Seveda je bistveno, da najprej sami pri sebi razčistimo, kaj si želimo, kaj bi od angelov sploh radi oziroma kaj sploh pričakujemo od njihovega sodelovanja v našem življenju.

Kakšni so torej najboljši načini, da mi komuniciramo z njimi, oni z nami in da čim bolje sodelujemo?

GOVORJENJE – POSLUŠANJE

V začetni stopnji je dobro, da sprašujemo angela ali angele čim bolj konkretno. Vprašanja naj bodo jasna, kot bi jih postavljali najboljšemu prijatelju. Pri tem sta pomembna oba dela komunikacije – govorjenje: povemo vse, kar nas muči in želimo spremeniti oziroma prejeti odgovore, in poslušanje: potem ko smo povedali, kar nam je ležalo na srcu ali v glavi, prisluhnemo in poslušamo tako dolgo, da začnemo sprejemati odgovor ne glede na to, ali je to ena sama beseda ali cela misel …

Torej spregovorimo z angelom ali angeli, razložimo jim svoj problem, ki ga želimo razrešiti, in nato počakamo na odziv, ki ga lahko ali samo začutimo v telesu ali pa kot navodila, ki si jih zapišemo.

POGOVOR

Potem se pogovorimo z izbranim angelom, ki ima določeno kvaliteto, ki jo mi želimo pridobiti v svoje življenje (na primer ljubezen, obilje, zdravje, veselje, razumevanje, toplino ... ). To naredimo tako, da zapremo oči in se v mislih nanj naslonimo s čelom ter nas objame – vse okoli nas. Povemo mu našo želo, željo srca, kako si želimo, da ta energije pride v naše življenje, in mu prisluhnemo ter dovolimo, da nas napolni in prečisti energij preteklosti.

PRISLUHNIMO ANGELU ZDRAVLJENJA

Naravnamo se na frekvenco angela zdravljenja, ga pokličemo (invokacija) in mu prisluhnemo tako dolgo, da se zavemo, da je poleg nas, nato ga zaprosimo, da se nas dotakne, in mi sprejemamo prek vseh čutil. Povemo mu, kaj vse želimo pozdraviti: organe, čustva, misli in pričakovanja …

PRISLUHNIMO ANGELU LJUBEZNI

Naravnamo se na frekvenco angela ljubezni, ga pokličemo (invokacija) in mu prisluhnemo tako dolgo, da se zavemo, da je zraven, nato ga zaprosimo, da se nas dotakne, in mi sprejemamo prek vseh čutil.

JUTRANJA/VEČERNA VAJA

Priporočeno je, da se vajo izvaja vsak dan.

Zjutraj, ko se zbudimo, sedimo tri minute v zbranosti in smo posebej pozorni na energije angelov, ki so nas spremljale ponoči. V tem času v popolnosti napolnimo naše telo in ohranimo povezavo z energijami, še posebej vzpostavimo povezavo z energijami nad našo glavo in jih peljemo skozi naše telo vse do pet na nogah ter še globlje v zemljo. Nato se vzravnamo in gremo v kopalnico, kjer vse, kar delamo, delamo v zavedanju, da so angelske energije z nami in nam pomagajo, da se prebudimo v jasen, nov dan, da smo prisotni v sebi in da jasno čutimo vse energije, ki nas obdajajo, predvsem naš višji jaz. Dobro je, da se zjutraj oprhamo v zavedanju angelskih energij, ki nam pomagajo okrepiti in osvežiti naša energijska telesa ter fizično telo.

Zvečer, preden gremo spat: umivanje v kopalnici opravimo z zavedanjem in podporo angelov čiščenja, da se očistimo vseh energij, ki so se na nas nalepile čez dan … Oprhamo se v zavedanju angelskih energij, ki nam pomagajo okrepiti in osvežiti naša energijska telesa ter fizično telo. Ko se uležemo v posteljo, pokličemo angele zdravljenja in jim naročimo, da nas ponoči peljejo v svoje sfere zdravljenja, kjer naj transformirajo naše energije, da bomo sposobni zaživeti v harmoniji s svojo dušo in srcem …. Lahko jim naročimo karkoli – da nam pozdravijo kakšno bolezen, čustvo ali tisoč drugih stvari.