Levja vrata so v svojem bistvu kozmični portal med materialno in nematerialno resničnostjo. V letu 2019 je pojavnost portala še izrazitejša, kot smo je vajeni, saj mu dodatno magičnost prinaša povezava Venere in Jupitra s svojim planetarnim plesom.

ČAS ZA HARMONIJO

V času odpiranja Levjih vrat se sonce hitreje ogreva, kar se odraža tudi v našem telesu, v solarnem pleksusu. Naša zavest se širi. Bodite pozorni na svojo energijo 8. avgusta in pričakujte, da boste ozavestili svoj neomejeni potencial. To vas lahko povede v egoistično stanje, zato ne pozabite, da je čas Levjih vrat namenjen harmoniji. Objemite to energijo.

Pa naj vam blagoslove Levjih vrat na različnih področjih predstavimo še bolj podrobno.

– Zdravljenje srca: portal Levja vrata aktivira srčno čakro. To pomeni, da se bo v tem času pozdravilo veliko čustvenih ran.

– Odpiranje tretjega očesa: čakra tretjega očesa se aktivira in intuicija se okrepi.

– Prebujanje manjših čaker: odprlo se bo veliko čaker, pretok energije se bo sprostil in okrepil; pridobivamo novo modrost in duhovno znanje se povečuje.

– Visokoenergijske vibracije: vizije, ki jih imamo z lahkoto aktiviramo na področju sanj in ambicij.

– Povezava z vesoljem: lažje opazimo signale, sporočila in opozorilne znake, ki jih pošilja Univerzum.

– Svoboda: imamo povečan občutek svobode, želimo govoriti in poslušati resnico.

– Tehnologija: to je čas za delo s tehnologijami in za delo na internetu. Odprite spletno mesto, začnite pisati blog ali se aktivirajte na družbenih medijih.

– Mir: energija miru in zdravljenja napolni telo, um in dušo.

– Ustvarjalnost: neverjetna ustvarjalna energija vam pomaga začeti nov projekt ali se vključiti v umetniško polje.

lev
profimedia
Ko prečkate Levja vrata, vas energijsko podpirajo angelska kraljestva in galaktični vodniki.

POSEBNA DARILA

Poleg odpiranja portala Levja vrata bomo začutili še močan vpliv konjunkcije Venere in Jupitra. Venera je planet ljubezni, Jupiter pa planet obilja, zato je njun ples na nebu najlepše darilo Vesolja.

V tem obdobju odprite svoje srce ljubezni, odpuščanju in dobrim čustvom. Reka absolutnega užitka začne pritekati v vaše življenje in popolnoma ste napolnjeni z občutkom lepote. Želeli se boste povezati z naravo, živalmi, drugimi ljudmi.

Pod čarobnostjo portala Levja vrata v letu 2019 bomo spoznali, da živimo v vseh in da vsi živijo v nas. To nam bo dalo posebno moč in sposobnost, da se povežemo s sabo in celotno stvaritvijo.

POSEBNE MOČI

O moči datuma 8. 8. enotno priča več znanstvenih in duhovnih vej.

V numerologiji je 8. dan v 8. mesecu zelo duhoven datum. Simbolizira neskončnost in pomeni neskončne želje in sanje naše duše.

Osmica multiplicira zavedanje, zato serija številk 8-8 označuje popolno obdobje za povečanje in čiščenje energije.

Levja vrata niso samo numerološki pojav, ampak tudi astrološki, saj je Sonce v znamenju Leva in se razvija do nepremične zvezde Sirius (imenovane tudi duhovno Sonce).