Astro

Energije med 5. in 11. 8. napovedujejo velikanska čiščenja

Tanja Ty Zorzut, barvna numerologinja
5. 8. 2019, 10.33
Posodobljeno: 5. 8. 2019, 10.45
Deli članek:

Teden pred nami nam prinaša pozitivne spremembe in radost.

arhiv svet 24
vijolična podpora

Novemu se bo umikalo vse, kar nam ne služi več. Poslušajmo svoje občutke in intuicijo, še posebej v odnosih.

Ponedeljek - 5.8.

Zeleni žarki v ponedeljku podprejo opuščanje starih vzorcev in delovanj. Vse, kar naredimo iskreno, iz srca, nam prinese pozitivne spremembe na vseh področjih.

Torek - 6.8.

Rožnati žarki torka spodbujajo ljubezen do sebe. Naredimo za sebe tisto, kar čutimo, da je najbolje, vendar ne na račun drugih. Če smo srečni v sebi, lahko srečo delimo v odnosih z drugimi.
Sreda - 7.8.

Turkizni žarki v sredo okrepijo naša pozitivna občutenja in zaupanje. Poslušajmo svojo intuicijo in občutke, v nas so vsi odgovori. Dan čutenja radosti, zaupanja vase, v partnerja, ljudi, življenje. Pogled v zvezdno nebo nam zdravi in odpira srčno čakro. 

Četrtek - 8.8.

Portal levjih vrat je polno aktiviran, z njim tudi naša srčnost in pogum za ljubezen in uresničenje sanj. Vijolični žarki nas podprejo, da občutimo, kako je imeti vse, kar želimo, sanjamo. Občutimo obilje in tako aktivirajmo njegovo širjenje. Romantičnost in moč manifestacije sta močno v zraku.
Petek - 9.8.

Rdeči in oranžni žarki nam odprejo pot za akcijo, za premike, uresničevanje sanj. Vsak korak šteje. Svojo energijo vlagajmo v pozitivne stvari. Jezo izdihajmo s fizično aktivnostjo. Odstranimo stvari, ki nas motijo v našem domu. 

Sobota - 10.8.

Zlati in olivni žarki aktivirajo srečo in nove začetke. Začenja se nov cikel, poženimo svoje kolo življenja v smer, kamor si želimo, krmilo je v naših rokah. Prvo rezultati dela na sebi in splošno v zadnjem letu, so na vidiku. Delajmo in bodimo z ljudmi, ki nam privabijo nasmeh.
Nedelja - 11.8.

Prozorni in magentni žarki aktivirajo dan ogledal, vse se pomnoži. Tokrat v pozitivnem smislu skozi dušna partnerstva, obilje, zato bodimo pozorni na aha uvide. Vzemimo zrcaljenje kot priložnosti za rast skozi odnose. Močan portal zdravljenja se aktivira v nas in naših odnosih. Izjemna moč manifestacije, dajmo fokus na želeno.

Afirmacija:

"Zavestno krmarim svoje kolo sreče."