Astro

Tudi vi doživljate sinhronost 11:11?

Edvard Kadič
3. 8. 2019, 20.00
Deli članek:

Sinhronost je v splošnem pojav, ki zaradi simetrije oziroma zrcaljenja v nas sproži občutek čudenja, navdušenja ali pa nekakšnega višjega smisla v opaženem.

arhiv svet 24
sinhronost

Prav posebno mesto v zvezi s pojmom sinhronosti zavzema pojav 11:11. Najpogosteje je opažen na digitalnih urah, podobno pa ga lahko opazimo tudi vsepovsod drugje. Na računu v trgovini (11,11 evra), pri merjenju blaga (11,11 metra), točenju goriva na bencinski črpalki (11,11 litra) ...

Mnogi zastanejo vsakič, ko na uri, števcu ali drugem digitalnem pokazatelju opazijo omenjeno zaporedje. Mnogi ga nekaj časa opažajo prav vsak dan …

POVEZAVE

Daleč najpogosteje pripisani pomen temu pojavu je, da gre zgolj za naključje. Na primer na uri se zgodi dvakrat na dan. V šali pravimo, da se to zgodi dvakrat zato, da ga lahko še vedno vidimo, če smo ga prvič spregledali.

Na področju zavedanja oziroma naše zavesti pa je običajno razumevanje pojava, da moramo biti posebej pozorni na naše misli in dogajanje v trenutku, ko smo pojav opazili.
Pravimo, da nas želijo angelčki (višji jaz, univerzum, karkoli že pač v nefizičnem svetu) opomniti na tesnejši stik z (njimi) nami. Opozarjajo nas, da bodimo bolj pozorni na vir, iz katerega se ta svet rojeva. Torej nase, na svoje misli in dogajanje okoli nas.

Katera glasba je na radiu, kaj trenutno beremo, o čem točno premišljujemo, kakšno vozilo se je pravkar peljalo mimo našega okna ... Vsakič ko opazimo to število, se tako počutimo bolj povezane z univerzumom oziroma našim duhovnim bistvom.

AKTIVACIJA

Za tiste, ki zgolj duhovnih interpretacij fenomena ne sprejemate ravno najbolje, je na voljo tudi veliko bolj znanstvena. Možgani delujejo kot računalnik. Delovanje računalnika temelji na binarnih kodah (kodah, ki jih sestavljata števili 1 in 0). Skladno s tem pogledom je 11:11 binarna koda, ki jo prek vibracijskega spektra, ki ga prepoznavamo z očmi (podobno podatke prenaša čitalec črtne kode v trgovini), prenašamo v možgane in tako aktiviramo tako imenovani speči del človeške DNK.

Ta del DNK je v medicinski literaturi znan tudi kot »odvečni« del, kot smeti. Zakaj bi narava z vso svojo modrostjo in doslednim spoštovanjem univerzalnih zakonitosti pri življenju vzdrževala smeti, ni jasno. Tako ta razlaga kar naenkrat dobi mnogo več teže.

Še posebej če jo povežemo z možnostjo obstoja in uporabe fenomena 11:11 kot digitalne časovne kode. Torej, koda 11:11 aktivira preostanek DNK, da pride do povezovanja in delovanja tudi ostalih vezic v DNK. Da nimamo povezanih (aktivnih) le dveh, kot jih danes prepoznava medicina. S tem neposredno aktiviramo podzavestni del oziroma možganske povezave, ki vodijo do spominjanja (beri: aktiviranja) naših sposobnosti, ki jih potrebujemo v tem svetu za svoj in skupni razvoj. V praksi se to običajno izrazi kot povečana pozornost na posameznem področju, kot »aha efekt« pri povezovanju obstoječih znanj in podobno. Tako »kar naenkrat« postanemo veliko bolj učinkoviti in lahko tvorno veliko več prispevamo k našemu skupnemu razvoju.

Verjetno ste ta prispevek prebrali zato, ker ste tudi sami že izkusili pojav 11:11.

Če pojava do tega trenutka še niste izkusili, obstaja velika verjetnost, da ga boste v kratkem.