Do konca tedna se obetajo povabila - nikar jih ne zavrnite

Andreja Novak, astrologinja in energijska terapevtka
29. 7. 2019, 20.00
Posodobljeno: 30. 7. 2019, 00.09
Deli članek:

Napočil je odličen teden, ki prinaša pozitivne spremembe, ki se bodo nadaljevale celoten avgust.

profimedia
Povabilo

Že 1. avgusta bomo imeli mlaj in Merkur začne z direktno potjo, kar vsem podari možnosti za nove priložnosti življenja. Bodite sodelujoči, ne recite “NE” na povabila, ki jih boste prejemali.
Danes se je jutro začelo z občutljivi energijami v zraku, mimogrede ste bili užaljeni ali prizadeti od opazk, ki jih prej še opazili niste. Če ste bili pozorni na srce in na lastno energijo, pa se je dan prevesil v nenavadne in zanimive dogodivščine.

In kako naprej do konca tedna?
Torek, 30.7.:
Odprite se za ideje in komunikacijo, ki bo danes na voljo. Odličen dan za vse, ki nimate radi rutine, za tiste, ki pa želite rutino, pa vam danes ne bo šlo najboljše. Izrazite se in odkrijte svoje želje tistim, ki so vam blizu, da vas bodo resnično razumeli.
Sreda, 31.7.:
Odločilen dan za preboje, predvsem na čustvenem področju. Bodite pozorni na ideje, spoznanja ter na čustva, ki se skrivajo v vas. Dovolj je, da jih sebi priznate in s tem se začne proces spreminjanja.
Četrtek, 1.8.:
Mlaj z luno v levu vam daje možnost novih začetkov na področju lepote, samozavesti, sprejemanja ljubezni do sebe. Sprejmite podporo, ki vam lahko spremeni življenje. Sočasno se dogaja sprememba smeri Merkurja direktno, kar prinese optimizem in jasno komunikacijo. Sprostite se, čas je za novo poglavje življenja.
Petek, 2.8.:
Odprite se strasti in začutite, kaj vam prinese dan. Možnosti premikov v ljubezni, če sledite dogajanju. Lahko pa, da vam dan prinese prepire, skozi katere boste odkrili svojo strast.
Vikend:
Zaljubljenost v zraku in začetek pravega, brezskrbnega poletja. Ne zamudite prilik za druženje in spoznavanja novih ljudi. Če potrebujete novo, svežo energijo za že obstoječe odnose, potem je ta vikend primeren za to. Samski – ne skrivajte se, pojdite med ljudi.
Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste v tem tednu uspeli pokazati ljubljeni osebi svojo strast in nagibe, ki jih imate za odnos. Prevzemite pobude in organizacijo za zmenke, srečevanja
v svoje roke, saj boste sicer imeli občutek, da vas drugi vodijo in boste sabotirali svojo srečo. Sreča vas bo spremljala prve dni avgusta.
Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste zadnje dni julija nestrpni, iskali svojo srečo na napačnih krajih. Prve avgustovske dni pa vam bodo zvezde naklonjene in našli boste srečo v ljubezni. Odkrili boste svoje šibke točke, ki jih ne boste več skrivali pred sabo. To vam bo pomagalo odpreti srce in sprejemati ljubezen življenja.
Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Retrogradni Merkur vam bo zadnje dni julija še malo zagodel v komunikaciji in odprtosti za različne ideje. S 1.8. pa se bo to sprostilo in končno boste lahko začutili podporo zase, za ljubezen in veselje do življenja. Komunicirajte, ne delajte se skrivnostne in da nikogar ne potrebujete.
Rak
21. 6. – 22. 7.
Ponedeljek in torek boste še nihali v počutju in okolica bo imela še prevelik vpliv na vas. Od mlaja dalje (1.8.), pa se bodo odprle dobre energije in avgust bo vaš najlepši mesec do sedaj. Vikend boste preživeli kot v nebesih. Ne jemljite vsega samodejno, cenite spremembe pri sebi in pri drugih.
Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi ne boste mogli več skrivati svojih želja in čustev. V ponedeljek in torek boste občutljivi in nemir se bo naselil v vas vsakič, ko boste zatajili sebe. Od srede naprej se boste sprostili in mlaj vam bo prinesel zdrav odnos do sebe. Ljubezen bo podprla vse, kar si želite. Možnosti so za srčen in dober odnos tako za samske kot za vezane.
Devica
23. 8. – 22. 9.
Device se boste po 1.8. sprostile in skomunicirale vse, kar ni šlo do sedaj. Koristno je, da si naredite seznam, kaj iz preteklosti ni urejeno,zaključeno in to naredite čimprej. Skozi iskreno komunikacijo se bo razvilo močno prijateljstvo in za samske tudi močna vez, ki bo prešla skozi poletje v ljubezen. Priznajte si, kar si želite in razmišljajte samo o tem.
Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste imele željo prestopiti na nov ritem življenja, kar vam bo podprl že ta teden in mlaj v levu. Začele boste bolj spontano skrbeti za svoj videz in odnosi se bodo harmonizirali tudi zato, ker se ne boste več prilagajale na način, da zatirate sebe. Sprostite se, življenje je na vaši strani.
Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste v tem tednu ponovno našli strast in se odločili, da daste ljubezni novo možnost. Vseeno boste sproti preverjali, kakšna so čustva druge osebe, saj ne želite spet biti motivator za druge brez, da je v odnosu kaj za vas. Egoizem v ljubezni ne obstoja, tako da se bo pokazala resnica vaših odnosov dokaj hitro. Prisluhnite srcu in sledite sebi, ne glede na posledice in dogajanja tega tedna.
Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste mlaj preživeli malo stresno in čas je, da si odpočijete od vsega, kar se je dogajalo. Ta teden preživite kar se da v miru, da boste imeli dovolj moči za celoten avgust, ki vam bo prinesel obilo aktivnosti. Ta teden ne obljubljajte ničesar, za kar bi se lahko kasneje kesali.
Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi boste ob zaključku julija sklenili zase pomembne stvari in avgust vam bo naklonjen ravno zato, ker boste vlagali energijo in voljo v stvari, ki so vam pri srcu. Možnosti za želene stvari so velike, še posebej v ljubezni. Na sam dan mlaja – 1.8. si vzemite čas zase, da vam okolje ne vzame dobre začetne energije.
Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji imate prebojni teden. Ponedeljek in torek boste iskreni in z idejami boste rešili mnogo svojih težav. Mlaj vam bo prinesel spremembe v ljubezni za samske in tiste v vezi. Pozorni bodite na svojo nestrpno naravo, da zaradi nje prehitro ne izgubite podpore okolja. Ljubezen vas podpira, zato jo sprejmite z odprtim srcem.
Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe čaka odličen konec tedna, ko boste našle voljo zase in za svoje pomembne projekte. Odličen vikend se vam obeta, ki vam bo povrnil optimizem do življenja. Sprejemajte sebe odprto, da se lahko razvijejo vsi vaši potenciali. Ne vstopajte pa v odnose, kjer ne začutite polne podpore zase. Čas je, da postanete malo egoistični in sledite svoji intuiciji.