Astro

Določene sanje v sebi nosijo preroški pomen

(snč)
26. 7. 2019, 20.00
Deli članek:

Zavedanje, da so sanje sporočila iz našega nezavednega uma in hkrati močan način, da se dotaknemo svojega notranjega sveta, je pri večini ljudi že ukoreninjeno.

profimedia
Brad Pitt in Leonardo DiCaprio sta v sanjah znak vaših hedonističnih iskanj.

Razlag sanj obstaja veliko vrst, a si med seboj niso tako različne, kot bi se na prvi pogled morda zdelo – neki skupni imenovalec obstaja v vseh različicah.

Posebno poglavje na temo prenašanja sanj v naša resnična življenja je tudi njihovo napovedovanje, kam trenutna situacija, ki jo doživljamo, vodi.

Zbrali smo najbolj tipične sanje oziroma stvari, dogodke, simbole in stanja, ki se v njih pojavljajo, in sestavili vodnik za njihovo dekodiranje.

Kaj torej pomeni, če se nam v sanjah pojavi ...

IGRALEC

Če v sanjah vidite slavnega igralca, ste v iskanju hedonističnih izkušenj. Razmislite tudi o tem, kdo je ta igralec ali igralka in kakšne značilnosti povezujete z njim – ali so značilnosti, ki bi jih radi videli v sebi? Poskusite se spomniti vloge, ki so jo igrali – kako so v svojih sanjah komunicirali z drugimi liki in kako se to nanaša na vas?

Če ste v svojih sanjah vi bili igralec, je usoda spoznala, da ste pred kratkim delali trdo, in to delo bo kmalu nagrajeno z uspehom. Prav tako kaže na vašo močno željo, da bi bili prepoznani in priznani v vaši karieri.

BALONI

Če vidite balon, ki se v vaših sanjah počasi spušča, ta kaže, da se vaše upanje glede uspeha v sreči in ljubezni zmanjšuje. Razmere v vašem življenju lahko zavijejo navzdol, zato boste potrebovali moč, da znova zgradite stvari. Nasprotno sanje o napihnjenem balonu, ki se dviguje, ali če morda celo vi letite v balonu z vročim zrakom, pomeni, da ste na vrhu in da uresničujete svoje želje, cilje in ambicije, napoveduje praznovanje življenja in potrebo po razvajanju svojega notranjega otroka. Če balon poči, to lahko simbolizira nerealiziran cilj ali željo, da zaživite bolj sproščeno in izpolnite tudi svoje duhovne potrebe.

profimedia
balon

SVEČE

Če imate srečo, da se vam v sanjah pojavi goreča sveča ali več sveč, kar je znak, da bo vaše upanje izpolnjeno in da sreča že trka na vaša vrata. Goreča sveča je tudi simbol intelekta, zavedanja in iskanja resnice. Morda iščete duhovno razsvetljenje ali želite govoriti o situaciji, ki vam veliko pomeni. Če poskušate prižgati svečo, vendar vam ne uspe, pa boste morda morali iti do srečnega konca čez krajše obdobje nesreče. Potrudite se, da se v svojem budnem življenju obdate s pozitivnimi stvarmi, da bi preprečili pojavljanje tega simbola v sanjah. Če plamen sveče upihnete ali opazujete, kako ugaša, lahko to pomeni, da se ne upate izraziti z vso svojo bitjo. Ne skrivajte se torej v senci – spustite vse, kar vas zadržuje.

 TEMA

Sanje o temnem prostoru predstavljajo negativnost in težka čustva. Razmislite, ali se morate v svojem budnem življenju spopasti z motečimi občutki strahu, jeze ali ljubosumja. Tema, ki vam preplavi sanje, lahko simbolizira tudi skrbi, stres ali pa strah pred izgubo – ne glede na to, ali gre za vašo lastnino, službo ali ljubljeno osebo. Če vaše nočne vizije vsebujejo trenutke črne barve, se vam morda že kaj kmalu obeta čas stresa ali negotovosti. Poskusite ugotoviti, kaj so vaše resnične težave, in se poskušajte z njimi spopasti na pozitiven način. Po spremembi pristopa se vam v naslednjih sanjah morda začne pojavljati vse bolj intenzivna svetloba, ki odstranjuje vaš strah in skrbi.

VILA

Pravljično bitje v sanjah predstavlja posebno osebo, h kateri se obračate, kadar potrebujete pomoč, ali ramo, na katero naslonite svojo glavo. Pomislite, kdo bi lahko bil ta oseba v vašem budnem življenju. Vila sicer lahko pomeni tudi naivna ali nezavedna prepričanja – vaša duša vam morda poskuša povedati, da problemi ne bodo odšli čudežno – sami od sebe. Sanje o vilah, ki so grde, pa se po navadi nanašajo na vašo negativno osebnostno lastnost, ki se je globoko v sebi zavedate, a nič ne naredite, da bi jo odpravili, vendar imate v bližnji prihodnosti z njo namen opraviti.

ZDRAVLJENJE

Sanjati o zdravljenju lahko predstavlja področje vašega življenja, ki ga je treba obnavljati ali pa ga po neki zrušitvi ali poškodbi obnoviti. Razmislite, ali je v vašem življenju kakšna situacija, v katero bi se morali nekako vrniti in jo popraviti. Zdravljenje v sanjah lahko odraža tudi težave, iz katerih se boste kaj kmalu premaknili, ali pa dejanski proces zdravljenja, ki ga boste doživeli v resničnem življenju po čustvenih ali fizičnih poškodbah. Negativno gledano so sanje o zdravljenju lahko znak, da imate težave pri sprejemanju sprememb, ki pa se vam za prihodnost rišejo kot nujne.