Astro

To se zgodi, ko v zodiak udari zaljubljenost …

(snč)
25. 7. 2019, 10.56
Posodobljeno: 25. 7. 2019, 11.06
Deli članek:

Nebesno znamenje nas kot osebo opredeljuje na vseh področjih našega delovanja. Ljubezen seveda ni izjema.

dreamstime
zaljubljenca

 Splošno pravilo je, da se znamenja med seboj najbolje ujemajo po elementu: voda z vodo, zemlja z zemljo in tako naprej.

So pa astrologi pod drobnogled vzeli obnašanje zaljubljenih znamenj in še posebej tistih trenutkov, ko udari sveža zaljubljenost.

Odkritja so nadvse zanimiva …

OVEN

Polni ste življenja, od energije kar kipite. Ko ljubezen najdete, razmišljate logično in se v korakih nikoli ne prenaglite. Vaša ljubezen je stabilna in topla kot vaše nebesno znamenje.

Ko se zaljubite, izgubite apetiti in lebdite na oblaku sreče, saj so vse vaše misli posvečene le ljubljeni osebi. Vaša idealna partnerja sta lev in strelec.

BIK

Radi imate vse pod nadzorom, a ko gre za ljubezen, prepuščate, da teče s svojim naravnim tokom. Uživate, ko se prepuščate občutjem, še posebej, če je v zvezi tudi močna strast.

Ko se zaljubite, pozabite na vsakdanjo rutino, morda celo zanemarite službene obveznosti, saj vam vse misli zaposluje le ljubezen. Idealna partnerja: devica in kozorog.

DVOJČEK

Ste zabaven družabnik in talentiran sogovornik, ki ima vedno milijon idej, kako narediti vtis na ljubljeno osebo. Sicer obožujete družabno življenje, a ko ljubite, si želite le trenutkov v dvoje.

Ko se zaljubite, se vam to vidi že na daleč - usta se vam širijo v nasmeh in ob svojih mislih kar zardevate. Vaša idealna partnerja sta tehtnica in vodnar.

RAK

Nikoli ne dopustite, da vas ljubezen povsem omami. Sicer ljubite močno, a ste vseeno oprezni. Zahtevate zvestobo, v zameno pa s svojim smislom poskrbite, da je partner vedno dobre volje.

Ko se zaljubite, svojega partnerja dojemate kot popolno osebo, jo idealizirate in ji oprostite vse slabosti. Idealna partnerja sta ribi in škorpijon.

LEV

Vaša magnetna energija, karizma, samozavest in toplina vam omogočajo, da partnerja hitro osvojite. Znate biti sicer ljubosumni in zaščitniški, tudi malo nečimrni, a to vas dela še bolj privlačne.

Ko se zaljubite, se trudite, da ste videti čim bolje. Pomislite prav na vsako podrobnost – od nohtov do las, da ste le videti perfektno. Idealna partnerja sta oven in strelec.

DEVICA

V ljubezni se prav trudite, da delujete hladno, a v resnici se samo bojite, da bi vas kdo ranil. Čeprav ljubite močno, je partner večkrat vznemirjen, ker ne ve, kaj se plete po vaših mislih.

Ko se zaljubite, sanjarite, in si predstavljate sebe z ljubljeno osebo že daleč v prihodnosti – v romantičnih in vznemirljivih dogodivščinah. Idealna za vas sta bik in kozorog.

TEHTNICA

Tudi ko ste v zvezi, skušate biti predvsem organizirani ter vzdrževati mir in ravnotežje. Dokler niste povsem prepričani, da vas partner ljubi in spoštuje, ga boste držali na razdalji.

Ko se zaljubite, zapadete v odvisnost od komunikacije s partnerjem. Skrbi vas, če vam takoj ne odgovori, ko pa vam, analizirate vsako besedo. Idealna za vas sta vodnar in dvojček.

ŠKORPIJON

Ste zelo strastna oseba, ki v ljubezni ne razmišlja z glavo, temveč s srcem in telesom. Ker ste izrazito strastni, so vaše zveze pogosto prežete z zelo dramatičnim dogajanjem.

Ko se zaljubite, se tako dobro počutite, da se sprašujete, kje je bila ta ljubljena oseba doslej, da ste vi brez nje živeli kar tjavendan. Idealna partnerja sta ribi in rak.

STRELEC

Za vas je ljubezen vedno avantura. Ste svobodnega duha in nikoli se ne bojite, zato tudi v ljubezni nikoli ne pritiskate na zavore, ampak se poslušate srce in se predate do obisti.

Ko se zaljubite, postanete ljubosumni. Na živce vam gredo vsi, ki jim vaš partner nakloni svoj čas. Pogrešate jih vseskozi, ko niso ob vas. Idealna za vas sta oven in lev.

KOZOROG

Nimate časa za zveze, za katere se vam zdi, da nimajo prihodnosti. Pred seboj morat imeti vizijo varnosti, v partnerju pa si ne želite imeti le dobrega ljubimca, temveč tudi prijatelja.

Ko se zaljubite, kljub svojim strogim načelom in pravilom v partnerju vidite vse dobro, njegove slabe navade se vam zdijo celo simpatične. Prava partnerja sta bik in devica.

VODNAR

Imate velikansko srce in v ljubezni vedno dajete sebe celega, partnerju namenjate vso svojo pozornost in ves svoj čas. Za vas je prava ljubezen le tista, ekstremno vroča.

Ko se zaljubite, o svojem čudovitem izbrancu razlagate tudi drugim, in ko jim ga predstavite, ste presrečni, če ugaja tudi njim. Idealna sta dvojček in tehtnica.

RIBI

Simpatični ste in prilagodljivi, a tudi izredno občutljivi. Bojite se zlomljenega srca, še bolj pa, da se vam sploh be bo uspelo zaljubiti. Kadar se s partnerjem spreta, vas to popolnoma potre.

Ko se zaljubite, svojemu partnerju nudite sto odstotno podporo. Trudite se biti koristni in mu pomagati kjerkoli in kadarkoli je mogoče. Idealna partnerja sta rak in škorpijon.