Astro

Najbolj zanimive lastnosti ljudi, ki so rojeni v znamenju leva

(sn, bj))
23. 7. 2019, 15.07
Deli članek:

V zodiaku lev predstavlja poosebljenje resničnega jaza. Levi so zato usmerjeni predvsem k sebi in so prepričani, da se svet vrti predvsem okoli njih.

Profimedia
lev

Pa se okoli njih zavrtimo tokrat še mi in jih spoznajmo v vseh njihovih odtenkih.
Najprej pojasnilo: kljub izraženi egocentričnosti in zanimanju le za tisto, kar zadeva le njih same, so levi plemeniti in velikodušni. Zdaj pa naprej …

NASTOPAČ
Tipičnega leva zato spoznamo že po njegovem odnosu do okolice. Ob prihodu v lokal ne bo švignil s pogledom po kotičkih, kam bi se lahko umaknil: ustavil se bo sredi prostora, se samozavestno in pomenljivo ozrl okoli ter morda kaj glasno komentiral. Popolnoma samo po sebi umevno mu je, da se bodo pogledi usmerili vanj. Tega se tudi zaveda in zato ima življenje za gledališče, v katerem igra glavno vlogo seveda on sam.
Ko sede za mizo, se ugodno počuti le na čelu ali najvidnejšem mestu združbe, kar pomeni, da je s sabo dovolj zadovoljen. Lev se namreč, če s svojim lastnim videzom ni zadovoljen, v javnosti najraje sploh ne pokaže.
Njegov videz mora biti torej predvsem bleščeč. Zaradi tega lev ne pozna cenenih oblačil, ampak gre pri njegovi izbiri vedno za prave znamke, rad se oblači v žive in ognjevite barve, veliko pa daje tudi na okrasje. Ne smemo pozabiti na zlato: lev je simbolično povezan tako z močjo kot s Soncem, oboje našteto pa ponazarja prav zlato.

V POSTELJI
Potem ko smo si ogledali leva na javnem mestu, razkrijmo še njegovo najbolj intimno plat: seksualno življenje.
Ona – magnet za spolno najzahtevnejše moške
Za levinjo je seks ena najbolj izpopolnjenih oblik izražanja same sebe. Ne samo da ne pozna zadržkov in tabujev, vztrajno se trudi, da je v erotičnem smislu vedno zadovolj(e)na. Zato jo imajo nekateri lahko za preveč spolno razvneto, celo nimfomanko, a po krivici. Levinja vsebuje veliko spolne moči, je vroča in strastna ter pravi magnet za najzahtevnejše moške.
Čeprav je ujeta v najosnovnejše spolne nagibe, vztraja pri ohranjanju svojega visokega položaja in naredi vse, da ostane kraljica. Želi si biti občudovana in oboževana tako telesno kot tudi duhovno. Vsako obotavljanje partnerja jemlje kot žalitev, zato se ji je treba stoodstotno posvetiti. Bolj kot dolgotrajno predigro in igrice obožuje divji ritem do vrhunca.
On – prava žival v postelji
Lev je pri seksu zares prava žival! Prav gotovo bi bil zmagovalec tekmovanja za najdaljši seks ali največ osvojenih »samic« v določenem času. A lev svoje silne spolne moči ne razdaja vsevprek. Dobi jo samo tista, ki si jo zasluži, to pa ji uspe s popolno podreditvijo in občudovanjem. Kralj živali rad vidi svojo družico, da se trese od občudovanja in spoštovanja do njega.
Z levom se pač ne gre igrati. S prevzemanjem pobude mu ženska vzame dostojanstvo in ga poniža, zato mu je treba slediti in znati namigniti svoje spolne želje. Že od začetka je zanjo bolje, da malo popusti, saj bo nagrajena z užitki, ki ji jih bo lev naklonil z vsemi svojimi čuti in telesom.

arhiv svet 24
lev

UJEMANJE
Pa si poglejmo še, s katerim astrološkim znakom lev kot partner deluje najbolje in s kom nikakor ne more priti v harmonijo.
Ko lev trči s strelcem, se zdi, da sta si usojena za vedno. Oba sta izjemno strastna, v ljubezni in življenju na splošno iščeta predvsem užitke. Drug drugemu predstavljata oporo in navdih, kot par pa tudi rada nudita pomoč ljudem v težavah.
Najteže levi shajajo z ribami. Sanjava riba sicer zelo močno privlači egocentričnega leva. Skupaj letita v višave, a hitro tudi trdno pristaneta na zemlji. Hitro spreminjajoče se ribino razpoloženje namreč levu ne ugaja, saj se ne more sprijazniti s tem, da resnično obstaja nekdo, ki ga ignorira.