Astro

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

(snč)
18. 7. 2019, 00.01
Deli članek:

V vašem dnevu rojstva se skriva nešteto informacij, ki jih z lahkoto lahko izkoristite, če si izračunate svojo generacijsko oziroma rojstno število.

profimedia
par

Rojstna številka se dobi s seštevanjem vseh števil v letnici vašega rojstva. Ko na koncu dobite enomestno število, ga uporabite in preverite, kdo je pravi za vas.
Primer: letnica rojstva 1963
1+9+6+3=19; 1+9=10; 1+0=1

Rojstno število 1
Želite si inteligentnega partnerja, s katerim se lahko o vsem pogovarjate. Če je pametnejši in bolj razgledan od vas, toliko boje, saj se radi učite in se podajata ne nepoznana področja. Pri partnerju si želite tudi, da vas brezpogojno podpira, idealno ljubezensko življenje z njim pa si predstavljate kot mirno plovbo po neskončnem oceanu.

Rojstno število 2
Za vas so najpomembnejša čustva, zato mora imeti vaš partner močno razvite emocije in neskončno pripravljenost, da vam o ljubezni govori in jo tudi fizično izkazuje. Vaš idealen partner je torej tisti, ki vas pazljivo in nežno ovija v rožnato svilo; če boste pir njemu grobost samo zaznali, kaj šele, da bi jo pokazal, jo boste ucvrli stran.

Rojstno število 3
Pričakujete brezpogojno ljubezen in partnerjevo popolno sprejemanje vas in vseh vaših lastnosti. Če vam uspe srečati takega partnerja, kar je sicer precej utopično, vaše življenje postane pravljica. Kadar imate trojke občutek, da se vam kdo razdaja, ste se tudi sami pripravljeni razdajati brez kakršnihkoli omejitev.

Rojstno število 4
Vseskozi iščeta partnerja, ki bi vam bil čim bolj podoben, a da je vsekakor odgovorna oseba in tradicionalist. Pričakujete, da bo vaša opora v vsakršni situaciji in da bo s svojimi dejanji v vas zbujal občudovanje. Želite pa si, da je spoštovan tudi v očeh drugih ljudi. Če se vam pri komu samo zazdi, da je neuravnotežena oseba, vas takoj odbije.

Rojstno število 5
Navdušeni ste nad veselimi, zgovornimi in inteligentnimi ljudmi. Če gre za vašega partnerja, pa mora biti poleg vsega naštetega še domiseln, vas presenečati in vam delati življenje zanimivo. S takim partnerjem bi se z veseljem podali skozi življenje in v odkrivanje novih obzorij. Lastnost, ki je pri partnerji ne bi prenesli, je prepirljivost.

Rojstno število 6
Za vas pridejo v poštev sami esteti, šarmantni in že na pogled lepi ljudje. Želite si, da vam vedno znova izražajo ljubezen, so pozorni do vas in vas zasipajo z erotično energijo. Ste pa zahtevni, saj poleg naštetega od partnerja pričakujete še, da vam omogoča življenje v blaginji, da sta uradno poročena, imata lepo urejen dom, otroke. Zvestoba pa je za vas nujna.

Rojstno število 7
Za vas pride v poštev edino nadpovprečno inteligenten partner, s katerim lahko do onemoglosti analizirata in filozofirata, saj izjemen intelekt običajno zaznamuje vse sedmice. Kar se vam zdi podpovprečno, vas ne zanima. Če se vam zdi, da partnerjeva ljubezen ni iskrena ali pa se obnaša posesivno, ob vas nima kaj iskati.

Rojstno število 8
Želite si močnega in poslovno uspešnega partnerja, ki vas bo ščitil in vam nudil varnost. Pri fizičnem izgledu so v prednosti visoki in močni ljudje, ki vas lahko stisnejo v ogromen topel objem. Osmice ste tudi edine, ki si želite partnerja z avtoriteto in meje, ki vam jih postavlja, tudi dosledno upoštevate.

Rojstno število 9
Vaš idealni partner vam mora dati občutek, da vas ljubi bolj kot vse drugo na tem svetu. Ker ste devetke po navadi malce zaprte osebnosti, morate v partnerja sto odstotno zaupati in biti prepričani, da vašega zaupanja nikoli ne bo zlorabil. Pogoj, da nekdo postane vaš, pa je tudi njegov vrednosti sistem, ki od vašega ne sme odstopati niti za malo.

Podobna vsebina: Vaša hišna številka razkriva vse o vas