ič nenavadnega ni torej, da imamo ob sebi ali pa celo nosimo na sebi amulete in talismane, ki nas branijo pred zlom in so znamenje naše sreče. Kateri predmet za srečo bi v svojem žepu morali imeti vi? Morda podkev, pikapolonico ali štiriperesno deteljico? Ali morda kaj bo eksotičnega? Rešite test in vse vam bo v trenutku jasno!

1.  Na katerem področju najbolj potrebujete srečo?
a) Ljubezen.
b) Družina.
c) Kariera.
č) Prijatelji.
d) Izobrazba.
e) Potrpežljivost.
f) Finance.

2.  Kaj vas najbolje opisuje?
a) Organiziranost.
b) Očarljivost.
c) Radovednost.
č) Agresivnost.
d) Unikatnost.
e) Eleganca.
f) Modni slog.

3.  Kje bi najraje živeli?
a) Na Škotskem.
b) Na Jamajki.
c) V Nemčiji.
č) Na Japonskem.
d) V Argentini.
e) Na Novi Zelandiji.
f) V Egiptu.

4.  Kaj od naštetega vam je najpomembnejše?
a) Ugled.
b) Samozavest.
c) Notranji mir.
č) Resnica.
d) Čast.
e) Uspeh.
f) Zmaga.

5.  Izberite vzorec, ki ga imate na vsaj eni majici.
a) Pike.
b) Veriga DNK.
c) Šahovnica.
č) Cvetlice.
d) Diamanti.
e) Snežinke.
f) Konji.

6.  Vaš najljubši prostor v hiši?
a) Kuhinja.
b) Spalnica.
c) Kopalnica.
č) Dnevna soba.
d) Veranda, terasa.
e) Klet.
f) Garaža.

7.  Kaj na nebu vam je najlepše?
a) Oblaki.
b) Zvezde.
c) Mavrica.
č) Sončni zahod.
d) Mrk.
e) Strela.
f) Luna.

deteljica
dreamstime
deteljica

Največ odgovorov A: štiriperesna deteljica

Tako kot štiriperesna deteljica tudi vi predstavljate tradicijo. Spoštovanje starejših, odgovornost, pomoč šibkejšim so naloge, ki jih jemljete zelo resno. Štiriperesna deteljica je redka in tudi odlike, ki jih imate vi, dandanes niso ravno pogoste. Nosite takšno deteljico pri sebi in sreča vas bo spremljala na vsakem koraku.

pikapolonica 2
Dreamstime
pikapolonica

Največ odgovorov B: pikapolonica
Sreča se le redko kaže kot »prava sreča«, kadar potrka na vaša vrata. Lahko je videti kot žuželka na vaših ramenih ali kot bolečina v križu. Morda se ob obisku sreče sprva celo zdi, da imate smolo. Bodite pozorni na pikapolonice. Naj vas opomnijo, da vas težave, ki se pojavljajo vsak dan, nikoli ne smejo vreči iz tira. Pikapolonica poskrbi, da se vse dobro izteče.

denar
Profimedia
kovanec

Največ odgovorov C: kovanec za srečo

Za nekoga je kovanec samo kovanec, za drugega pa je lahko cel zaklad. Če najdete cent ali dva, ju poberite in ves dan boste imeli srečo. Nekateri ljudje vidijo srečo le kot enkraten trenutek, vendar vas v resnici spremlja vsepovsod, zlasti če znate uživati v drobnih stvareh: v nasmehu, prijateljevi družbi, celo dežju.

smejoči buda
profimedia
smejoči buda

Največ odgovorov Č: smejoči se Buda
Smejoči se Buda je opomnik najpomembnejše stvari v življenju: ljubezni in veselja. Kipec vas spomni, da bodite zadovoljni, čeprav se vse zdi črno. Hodite po svetu z odprtimi očmi in srcem ter se ne pustite ujeti nestvarnemu hrepenenju. Torej Budo v žep in svet bo lepši.

7
pixabay
7

Največ odgovorov D: številka 7

Simboli vladajo življenju. Če še nimate srečne številke, je odslej to sedmica. Izrežite jo iz kartona, dajte v žep in vsakič, ko jo boste zatipali, pomislite, da je nekaj pomembnega na vidiku. Sedmica s seboj prinaša nove priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

morski pes
Wikipedia
morski pes

Največ odgovorov E: zob morskega psa
Življenje je lahko kruto kot morje, a če imate ob sebi živalsko moč, lahko premagate vse težave. Priskrbite si zob morskega psa, dajte ga okoli vratu in začutili boste novo moč, pogum, odločnost. Tako kot morski pes boste kljubovali vsem nevihtam in se osredotočili samo na pomembne stvari v življenju, nepomembne pa vas nič več ne bodo tiščale navzdol in vam jemale energije.

podkev
ps
podkev

Največ odgovorov F: podkev
Vaša ljubezen do živali je znak, da ste močno povezani z živalsko energijo: vladata vam instinkt in gon po preživetju. Veliko ljudi nosi pri sebi podkev za srečo, tudi vi bi jo morali. Obrnite pa jo drugače kot je na naši fotografiji; tako, da oba konca gledata navzgor, da vam sreča ne odteče.