Nenavadno

Črna magija v družini hrvaške pevke Severine

R.T.
16. 7. 2019, 13.05
Posodobljeno: 16. 7. 2019, 13.09
Deli članek:

Mož je podtaknil tri črne sveče. Eno še vedno iščejo ...

splet
severina

Severinin mož Igor Kojić je priznal, da je podtaknil tri črne sveče: eno je pred hišo njenega bivšega Milana Popovića, drugo Edvinu Softiću, za tretjo pa ne ve, kje je končala.

Okultizem

Maja je pred Popovićevim domov v Zagrebu ustavil Severinin audi, iz katerega je izstopil Igor, namestil nenavaden predmet, in se odpeljal. Pozneje se je izkazalo, da je pred vhod postavil črno svečo. Še vedno ni znano, če je bila z njim v avtomobilu Severina ali kdo drug. Podobna usoda je doletela tudi njenega nekdanjega menedžerja Softića, policisti tretjo črno svečo še iščejo.

Popović je na svečo, ki ni povsem dogorela, naletel šele dan pozneje. Kot je dejal, da je predmet spominjal na svečo, a da ni bil to. Predmet naj bi bil napolnjen s katranom, "sveča" pa tako razrezana, da je ta iz nje uhajal. "Na tem je nekdo delal z namenom, da me prestraši, da bi odšel s Hrvaške, oziroma da bi me materialno uničil," je dejal srbski podjetnik. Softić pa le, da je prepričan, da je Kojić deloval na lastno pest in da Severina s tem nima nič.

Sveče, ki jih je podtaknil Kojić, se po poročanju hrvaških medijev uporabljajo za povezovanje osebe "z dobrim ali slabim". Zakaj je ravnal, kot je, še ni znano.