Astro

Cristy Žmahar: moje zlomljeno srce

Cristy Žmahar, angelska zdravilka
15. 7. 2019, 01.03
Deli članek:

Lunin mrk je pred vrati. Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in ... čustev.

Revija Zvezde
Cristy Žmahar

Morda ste že začutili vpliv prihajajočega luninega mrka tako, da ste bolj čustveni kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa ste bolj razdražljivi. Morda vam bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju mrka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Tisti, ki vam luna trka na veselje in radost – čestitke. Nadaljujte z branjem tega sporočila samo zato, da boste lahko pomagali tistim, ki se bodo soočali z drugo platjo – tisto, ki potrebuje sporočilo, ki jo poboža.

V zadnjem času sem od ljudi velikokrat slišala stavke, da imajo »zlomljeno srce«. Ali pa, da so ga imeli. Veliko se je govorilo o odnosih in energija le-teh bo zelo aktivna prihajajočega septembra. Zato se je sedaj treba posvetiti temu izrazu in »zlomljenemu srcu. Vsi vemo, da se srca v resnici zlomiti ne da, saj ni iz stekla, a ljudje uporabijo tak izraz, ko želijo povedati, da jih je nekaj resnično ranilo, kajne? Danes sem pripravila nekaj kratkih, a čustvenih sporočil za tiste, ki ste čutili, ali pa še vedno morda čutite, da imate nekaj, čemur bi rekli »zlomljeno srce«. Naj vas ta sporočila pobožajo in pomirijo, da boste v tednu mrka lahko odprli srce manifestaciji, ki je lahko zelo močna.

Dreamstime
srce

SPOROČILA ZA SRCE
Da bi sporočila lahko napisala kar se da iskreno, sem se spomnila časov, ko sem jaz čutila, da imam »zlomljeno srce.« Če sem iskrena ..., v mojem življenju to ni bilo malokrat. Šla sem čez številne preizkušnje ... In naučile so me sledeče ...
Velikokrat sem si zlomljeno srce »nakopala« sama. Z ekstremno borbo. Veste, nekaj je truditi se za nekaj, drugo pa je nezemeljska borba za odnose ali stvari, ki preprosto želijo oditi. Spomnim se svojih časov, ko sem šla z glavo skozi zid tako, da mi je ta zid navsezadnje res skoraj poškodoval glavo. Nikoli se v resnici zid ni umaknil, vsaj meni ne. Takrat sem spoznala kje je meja med trudom in ekstremno borbo. Ugotovila sem, da se trud in z njim povezani testi predanosti zgodijo, ko nekaj pričenjaš PRVIČ. Takrat je iniciacija močna, veliko je upogibanja in prilagajanja energije. A ko je nekaj že v tvojem življenju dlje časa in se moraš za to ves čas boriti, ne več samo truditi – so to rdeči alarmi, ki zvonijo glasneje kot kadarkoli. Spustite borbe. Kar želi oditi, naj gre. Kar bo ostalo – je resnični blagoslov za vas.
»Zlomljeno srce« prinaša pospešeno osebno in duhovno rast in je pravzaprav globoko bogata izkušnja. Ni povod za nezaupanje v življenje in ljudi. Rast se imenuje rast z razlogom, zapiranje pred ljubeznijo ali zaupanjem pa rast zavira. Četudi ste imeli zlomljeno srce, se odločite, da boste zaupali ... vedno znova.
Ko mi je bilo v življenju včasih resnično težko, me je moj mož Mihael nežno prijel za obraz in rekel: »Preživela sva že hujše.« Ustavite se ob tem stavku. Kajne, da to drži tudi za vas? Kaj vse ste že preživeli? Preživimo več kot si le mislimo in reka življenja se na ustavlja. Ne ustavite se tudi vi. Vedno boste preživeli in to, da berete ta sporočila pomeni, da ste še vedno tukaj. Le bodite kot ta reka, ki je nič ne ustavi. Verjemite v tok usode, ki jo lahko danes na novo ustvarite sami.
»Zlomljenega srca« ne zdravi čas sam od sebe. Zlomljeno srce se zdravi. S posveti, meditacijo, knjigami ... V kolikor ne daste pozornosti na čustveno zdravljenje tistega, kar se bo spreobrnilo v bogato rast, potem bo to srce pod taktirko duše zahtevalo ponovitev izkušnje samo zato, da bi vam pokazalo, da bežanje v resnici ne ostaja. Tukaj, na tej prelepi Zemlji smo zato, da izkušnje objemamo in se iz njih učimo. To je ta dogovor srca in duše. Večen. Mogočen. Neizpodbiten. Ne bojte se delati na sebi in na svojih čustvih. Bolje, da jim daste sami pozornost, če ne, jih zahtevajo sama.
In kdaj boste vedeli, da je »zdravljenje zlomljenega srca« končano? Ko ne bo ničesar več za izpustiti. Veliko se v duhovni rasti govori o spuščanju in odpuščanju. In prav je tako. A takrat, ko boste čutili, da ne potrebujete ničesar več spuščati ..., da je vse mirno in jasno, takrat vam srce reče – sedaj diham in bijem v ritmu zaupanja. Pojdiva naprej.


Se je nabrala solzica? Vam je sedaj lažje? Potem je bilo to sporočilo kot nalašč za vas. Morda bi se podali na posebno meditacijo luninega mrka, kjer se bo potovalo po svetovih izpolnjenih želja. Kako? Odgovor je TUKAJ.