Astro

Načini, kako iz domov pregnati stare duhove

(snč)
14. 7. 2019, 00.02
Deli članek:

Vselitev v nov dom je vedno prijeten dogodek, ki nas navda z vzhičenostjo. A preden začnemo prostore opremljati s pohištvom in dodatki, poskrbimo, da se bomo v novem domu tudi prijetno počutili.

profimedia
duh

Že stoletja je znano, da ima stanovanje poseben vpliv na človekovo biopolje. Pri izbiri stanovanja ali hiše moramo vedeti, da poleg škodljivih sevanj (kozmične energije, podzemnih voda ali tehničnih naprav) na življenje lahko vpliva tudi energija predhodnih stanovalcev.
Zato je zelo pomembno, da po vselitvi energijsko očistite prostore, v katerih živite.

Odpravite energijo preteklosti
Vrata, ki se ne odpirajo do konca, omejujejo vaš življenjski energijski tok. Odstranite vse, kar preprečuje vratom, da bi se popolnoma odprla. To velja tudi za oblačila, ki visijo na njih.
Hodniki so arterije naših domov, smeti in nagnetene stvari v predsobi in na hodnikih pa preprečujejo pretok energije in ustvarjajo prepreke. Iz omar odstranite stare stvari ter počistite kleti in mansarde. Stare stvari imajo energijo, ki vas vleče v preteklost ter vam preprečuje napredovanje.

duh
duh

Omogočite vstop svetlobi
Kvaliteta našega življenja se poveča, ko je hiša preplavljena s svetlobo. Energija, ki je v zastoju, obožuje temo in se izogiba sončnim žarkom. Stanovanje boste globinsko najbolje počistili tako, da si predstavljate, kako se vsak njegov delček polni s svetlobo. To je še posebej pomembno za kote, razpoke in druga temna mesta, kjer se množijo stanovalci nižjih nivojev astralnega sveta. Pred tovrstnim čiščenjem se obvezno fizično pripravite.
Najprej prižgite kafro. Če boste ob tem razporedili še malce negoreče kafre v vse štiri kote sobe, bo učinek čiščenja še boljši. Njena aroma deluje na zelo globoki ravni in odganja neprijateljska bitja nižjega astralnega sveta, ki pogosto povzročajo nemire in razdor ter zavirajo napredek v hiši. Sicer pa previdno s kafro! Takoj po postopku jo odstranite in pazite, da je slučajno ne zaužijete, saj je tudi za fizično telo lahko zelo nevarna.

Dviganje energije in odstranjevanje negativnih sil
Za dviganje splošne pozitivne energije je dobro vso hišo poškropiti s čisto izvirsko vodo, ki ji dodajte sivkino olje, saj sivka pozitivno vpliva na vzdušje v hiši. Takšna osvežitev uravnoteži preveliko količino pozitivnih ionov, ki jih ustvarjajo televizije, računalniki in druge električne naprave.
Raven energije zviša tudi pomivanje tal s posoljeno vodo, ki nevtralizira negativna delovanja. S krpo, namočeno v slano vodo, obrišite tudi vrata, pohištvo, zid in kopalnico.

Prav vse napotke za čiščenja ob selitvi seveda lahko uporabite tudi za dom, kjer že živite, čeprav se v njem dobro počutite. Z opisanimi tehnikami namreč prikličite obilo svežih energij čistosti in blagostanja, ki jih nikoli ne more biti preveč.

Podobna tematika: Energijsko čiščenje prostora osupljivo spreminja življenje