Astro

NEBEŠKOSKOP ZA POLETJE - ZA VSEH 12 ASTRO ZNAKOV

Cristy in Mihael Žmahar, duhovni atelje Potovanje duše
12. 7. 2019, 00.01
Posodobljeno: 12. 7. 2019, 14.03
Deli članek:

Manifestacijska kolesa so se zavrtela z največjo hitrostjo; izkoristimo jih.

dreamstime
angel

To poletje prinaša resnično magične energije, kajti postreglo nam je s sončnim, zdaj pa še z luninim mrkom. Ljudje mnogokrat prosijo nebesa, naj jim pomagajo pri njihovih odločitvah, izpolnitvi ciljev in manifestaciji. In nebesa so odgovorila ter nam tokrat poslala lunin mrk. Ta izjemen energijski pojav dobesedno zaobjame avro človeka in mu pomaga zaključiti pomembne projekte, pospeši procese izpuščanja in iz njegovega življenja odstrani nered.
Tokrat smo za vas pripravili Nebeškoskop, ki vam bo glede na vaše nebesno znamenje pokazal, za kaj je prišel čas, da se zaključi oziroma zapusti vaše življenje.

ps
oven

OVEN

Ovni, le kaj bi brez vas ‒ vi ste varuhi mnogih. Zaradi močne energije skoraj nimate »naravnih sovražnikov«. Sposobni ste ustvariti tako močno zaupanje in nadzor, da vam vsi okoli vas zaupajo zelo hitro. Hvala za vse to. Vendar gre včasih vaš nadzor, ki ga vršite nad dogajanjem in ljudmi, malce predaleč. Včasih zaradi tega celo malce zadušite situacijo. Veste, obdobje luninega mrka, v katerem smo, bo energijsko prevzelo dogajanje v zvezi s pomembnimi stvarmi. Zato se lahko vi malce sprostite in zavestno odpoveste delu svojega ... nadzora. In namesto tega načrtno ustvarite zaupanje. Zaupanje v svoje bližnje, da bodo znali sami sprejeti pravo odločitev, zaupanje, da vam bo prihodnost prinesla točno tisto, kar je za vas najboljše. To poletje izkoristite za možganske počitnice. Ne skrbite, jesen vam bo prinesla veliko novih priložnosti in takrat boste lahko znova prijeli vajeti v roke.

ps
bik

BIK

Biki, vi ste skala te družbe. Imate močan karakter in sposobni ste se spoprijeti z izjemno težavnimi okoliščinami. Če želite, lahko trdno stojite za svojimi prepričanji in nič vas ne more premakniti. To je odlično takrat, ko uresničujete svoje cilje, malce manj pa takrat, ko iz življenja odstranjujete neustrezno. In tokrat je čas za drugo. Čas je, da izpustite nekaj neustreznih načinov razmišljanja, ki vam malce blokirajo gradnjo odnosov. Okoli sebe imate čudovite ljudi, ki jim boste prijetnejša družba, če se odpoveste delu svoje ... trme. Vaša trma je vaša skala moči, vendar ne pozabite: če se znajdete v vodi, ni preveč pametno imeti skale na sebi. Ker boste zaradi nje potonili. Zato odvrzite svojo »trmasto skalo«, večkrat prisluhnite ljudem okoli sebe, ker imajo prav, in vaše življenje bo napredovalo hitreje.

ps
dvojčka

DVOJČEK

Dvojčki, vi ste odlični v tem, da hitro vidite različne perspektive v vsaki stvari. Sposobni ste zaznati različne zorne kote, različne obraze ljudi in dogajanj. Posledično lahko tako prejmete zelo veliko informacij o ljudeh, ki jih spoznate, o priložnostih, ki vam pridejo naproti. A zaradi vseh teh informacij včasih malce komplicirate. Ta lunin mrk vam prinaša odlično priložnost, da se mu odpoveste ‒ kompliciranju namreč. Ne obremenjujte se preveč s tem, če se stvari spremenijo zadnji trenutek. Namesto tega se rajši vi prilagodite. Prav tako ne kuhajte zamer, če ljudje spremenijo svojo odločitev. Namesto tega jo rajši spremenite še vi. To poletje vas bo močno podprlo pri tem, da v svoje življenje vnesete lahkotnost v sprejemanju sprememb. Ko to naredite, boste postali raketa pri manifestiranju, saj je to trenutno edina stvar, ki vas včasih še malce vleče nazaj.

ps
rak

RAK

Raki, vi ste kresničke v temi življenja. Kot osebnosti ste izjemno prijetni, zato imate toliko prijateljev in ljudi, ki vas imajo radi. A je pomembno, da se imate radi tudi sami. Včasih vas zaobjamejo kar neki strahovi iz preteklosti, zaradi katerih se prestrašite in manifestacijsko zaustavite. Zato dovolite tokratnemu luninemu mrku, da iz vašega življenja odnese ... preteklost. Čas je, da zaključite z njo. Niste več takšna oseba, kot ste bili nekoč. Ne predelujete več istih lekcij, kot ste jih včasih. Zato je čas, da spomini o starih težavah, preizkušnjah in strahovih zbledijo. Preprosto vzemite album z vsem tem, ga zaprite in vrzite v smeti. Čas je za nove vas in stare stvari vas bodo pri tem samo upočasnjevale. Čas je za ponovno rojstvo in priznajte tudi sami, da se ga v srcu močno veselite.

ps
lev

LEV

Levi, julijski lunin mrk vam bo pomagal iz svojega življenja odstraniti ... poletno lenobo. Sicer ste kot bitje lahko zelo delavni in pridni, a ste včasih malce ležerni, ko gre za uvajanje novih potrebnih sprememb v vaše življenje. Takrat bi se najrajši zavlekli na sončno skalo in se malce nastavljali soncu ter uživali. A zdaj za vas ni čas za uživanje in mirovanje, ravno nasprotno. To poletje je za vas sinonim za delo, kajti manifestacijsko vas močno podpira. Zato zavihajte rokave, odpovejte se lenobi ter začnite delovati na tistih področjih, kjer bi radi želi nagrade. Kot znamenje imate izjemno sposobnost prilagajanja različnim okoljem. Izkoristite to in začnite v svoje življenje vnašati spremembe. A to bo mogoče le z akcijo.

ps
devica

DEVICA

Device, to poletje bo vaše. Lunin mrk vam prinaša veliko dobrih in pozitivnih energij. Pripravite se na mistične sanje, priložnosti, ki bodo kar same prišle v vaše življenje, nova prijateljstva in še in še. Vendar bo Vesolje od vas zahtevalo blagovno menjavo: novo za staro. Ja, tega niste navajeni, a nekdo tam zgoraj vas ima zelo rad in bo to naredil za vas. Zato se usedite sami s seboj in razmislite, česa ne želite več v svojem življenju. Mogoče je to služba, mogoče stari avto, mogoče odvečna teža ... Nato prosite lunin mrk, da odnese to stran. Veste, Vesolje ima tisoč načinov, kako spremeniti resničnost, in znanih ljudem jih je le nekaj. Odprite se novemu in zgodili se bodo čudeži. A preden se zgodijo, morate sporočiti, čemu se odpovedujete. Zapišite to na list papirja in ga zažgite.

ps
tehtnica

TEHTNICA

Tehtnice, vi ste misleci družbe. Kot znamenje imate močno energijsko sposobnost, da na planet prinašate nove informacije. Nove ideje. Nove izume. Kar pa pomeni, da je pomembno, da imate lahkotno energijo. Da nimate v življenju stvari, ki vas vlečejo nazaj. Zato je čas, da tokratnemu luninemu mrku predate neustrezne stare navade. Imate nekaj navad, ki blokirajo tisti uspeh, ki si ga želite. To so predvsem navade na področju organizacije življenja, urnika in obveznosti. Čas je, da spremenite svoj »time management« (upravljanje s časom). Opustite načine, kako ste do zdaj delali stvari, in sprejmite nove. Pri tem se lahko tudi posvetujete z drugimi ljudmi, ki to znajo, kako to narediti. Torej, stari urnik stran in novi urnik na plano. Ko boste to opravili, vam bo v življenju ostalo veliko več časa za  ... pomembne stvari. In tako boste lahko hitreje uresničili in dosegli tisto, kar je za vas pomembno.

ps
škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni. Poletje je vaš čas in v njem se vaša energija dvigne do neba. Sonce je vaš zaveznik in polni vas z nepredstavljivo energijo. A ne pozabite na luno. Če sonce stvari prinaša v vaše življenje, jih luna tokrat odnaša. In čas je, da odnese občutek, da ... morate vse vedeti. Včasih ste prezahtevni do sebe in mislite, da morate narediti vse popolno. Naj vam povemo, da nikoli nima vsak prav vseh odgovorov. Zato je čas, da opustite te zahteve. V redu je, če se ves čas učite, včasih tudi na napakah. Veste, vsi veliki voditelji se učijo ves čas. In to, da nečesa ne veste, je normalen del procesa razvijanja življenja. Zato dovolite tokratnem mrku, da odnese občutek zahteve po vsevednosti in namesto tega prinese radovednost.

ps
strelec

STRELEC

Strelci, vi ste sinonim za pokončnega človeka. V sebi ste sposobni ustvariti izjemno moč in izjemna prepričanja. Zato vas ljudje tudi tako cenijo in mnogi si potiho želijo biti takšni kot vi. A pozor: včasih trdna energija in iti z glavo skozi zid ni najboljša izbira. In trenutno se nahajamo v nestabilnem energijskem obdobju, ko se vse spreminja, zato je čas, da uvedete mehkejše prijeme. Razmislite o tem, da izpustite del svojega ... starega karakterja. To je ta del, ki se z rogovi velikokrat zaletava v imenu svojega prav. In se ne želi spremeniti. V tem obdobju sprememb vam bo karakter, ki je fleksibilen, bolj koristil. Življenje ima za vas pripravljene velike načrte in tako mu boste omogočili, da jih hitreje uresniči za vas. Do zime pospravite svoje rogove. Ko bo čas primeren, jih boste znova pokazali svetu. Zdaj je pa čas za gradnjo mehkejše čustvene podlage.

ps
kozorog

KOZOROG

Kozorogi, vi ste energijski nadzorniki tega sveta. Imate dar branja energije in videnja resnice. Zaradi tega vas je narava obdarila z močno osebnostjo in trdnim karakterjem. Včasih celo malce preveč trdnim. Zato dovolite tokratnemu luninemu mrku, da iz vašega življenja odnese ... energijsko togost. Ta se včasih pokaže kot prikrit sarkazem ali pesimizem. Veste, obe energiji sta na prvi pogled neškodljivi, vendar v resnici veliko bolj prizadeneta. Ljudje vas občudujejo in mnogokrat si želijo biti takšni kot vi, a pogosto potrebujejo več nežnosti in razumevanja od vas. Ja, imate svoje želo in znate pičiti, vendar ga za naslednjih nekaj mesecev skrijte in pošljite na dopust. Namesto tega se energijsko odprite, dovolite si opustiti nekaj starih prepričanj in se predvsem naučite sprejeti resnico drugih ‒ četudi je ne razumete oziroma se ne strinjate z njo. In če mislite, da so vas ljudje občudovali do zdaj, samo poglejte, kaj se bo zgodilo po tem: ljudje vas bodo imeli še bolj radi.

ps
vodnar

VODNAR

Vodnarji, poletni lunin mrk za vas prinaša zahtevo po ... miru. Nujno je, da iz svojega življenja izpustite kaos, živčnost, tenzije in na splošno vse energije, ki vas vlečejo navzdol. Malce ste utrujeni od preteklega leta in prišlo je obdobje regeneracije, v katero pa ne morete stopiti s temi energijami. Zato skenirajte zdaj svoje življenje in poglejte, kateri ljudje, navade, razmišljanja, predmeti ... vam sprožajo občutek sidra, torej energij, ki vas vlečejo navzdol, ter jih nato preprosto odstranite iz življenja. Jesen bo za vas zelo dinamična in kreativna, zato poskrbite, da stopite vanjo s polno vrečo energije. Kot veste, ladja lahko izpluje iz pristanišča le z dvignjenim sidrom. Poglejte na opuščanje negativnih energij kot na dvig sidra. Torej, iščite mir, vse, kar ne resonira z njim, pa naj odide. Recept je zelo preprost.

ps
ribi

RIBI

Ribi, lunin mrk bo vam pomagal iz življenja izpustiti stare navezave. Kot znamenje velikokrat iščete globlje smisle življenja in skrite modrosti, ob tem pa ne posvečate dovolj pozornosti običajnemu zemeljskemu življenju. A je ta del resničnosti enako pomemben. Zato je pomembno, da ga sestavljajo lepe in čiste energije. Vrzite stran stare predmete, obleke, pohištvo, knjige ... Odstranite vse, česar ne uporabljate. Namreč, tudi vsaka taka stvar v vašem življenju je z vami povezana z energijsko vezjo in to vas dodatno bremeni in upočasnjuje. Če želite hitreje dostopati do resnic življenja, si to omogočite tako, da izpraznite svoje življenje in naredite prostor za novo. Nikar ne kopičite stvari. Poglejte, na kaj vas vežejo stare vezi, a tega ne uporabljate. Nato pa globoko zadihajte in se temu odpovejte.

Svet24
Duhovna učitelja Cristy in Mihael Žmahar