Astro

To so nebesni znaki, ki iščejo afere prek spleta

(sn)
7. 7. 2019, 00.01
Deli članek:

Raziskave so pokazale, katera nebesna znamenja so najbolj nagnjena k varanju prek družbenih omrežij in strani za zmenke.

profimedia
varanje

Številne stvari v življenju so povezane z dejstvom, kateremu znaku horoskopa pripadate. Seveda je v to všteto tudi ljubezensko življenje in posledično tudi dovzetnost za varanje. V času, ko se vse vsakdanje stvari selijo na internet, je zelo pogosto tudi varanje preko njega, ki naj bi bilo prav tako povezano s horoskopom.
Avstralska spletna stran za zmenke za eno noč je naredila raziskavo na podlagi nebesnih znamenj svojih uporabnikov v povezavi z njihovo aktivnostjo na strani. S tem so našli povezavo med varanjem in nebesnim znamenjem. Rezultati so pokazali, da so najbolj aktivni iskalci kratkih afer ljudje rojeni v znaku vodnarja, rib in ovna. Najmanj uporabnikov pa je strelcev.
Znano je, da so ljudje, ki iščejo afere za eno noč in v njih uživajo, tudi tisti ljudje, ki so posledično za kratkotrajna varanja bolj dovzetni. Če je vaš partner torej po horoskopu vodnar, ribi ali oven, morate njegovo spletno aktivnost nekoliko bolj pozorno spremljati.