Astro

Kako med jedjo v telo vsrkavamo nevarne vibracije

Ken Page
4. 7. 2019, 00.25
Posodobljeno: 4. 7. 2019, 15.18
Deli članek:

Pri mnogih imajo ledvice, prebavila in jetra podobno vibracijo, ki temelji na mislih, ki so jih imeli med jedjo

Dreamstime
ženska

Kaj se zgodi, ko se nam mudi in imamo malo časa zase? Koliko nas jé v naglici in čas med jedjo porabi za razmišljanje o težavah in skrbeh? Kaj se zgodi, ko istočasno mislimo na te stvari in jemo? Jemljemo energijo naših misli – skrbi, jeze, strahu, razočaranja, žalosti, dvoma, in podobno, in pošiljamo te vibracije vsem celicam našega telesa skupaj s hrano, ki jo jemo. Poskrbite, da imate med jedjo misli čiste. Če je okoli vas kakršen koli nemir – o čemer berete, kaj gledate na televiziji ali kako se sporazumevate z ostalimi – bo ta vibracija hkrati s hrano posrkana v vaše telo.
Če med jedjo ne morete misliti na vesele stvari, jejte vsaj v miru in tišini. Poskrbite, da boste počeli, kar radi počnete, bili strastni na vseh ravneh vašeg življenja (fizično, čustveno, mentalno in duhovno), se osrediščili v trenutku, bili brezpogojni do sebe in obdržali sočutje do drugih. S tem si boste spremenili življenje bolj, kot ste si zmožni predstavljati.
Ko ste navzoči v trenutku in ne projicirate ničesar, temveč ste v svojem prostoru, ste ljubezen ter izražate brezpogojno ljubezen do sebe, bo do izraza vse bolj prišla vaša prava narava. Videli boste, da lahko združite vse vaše vidike. Spremenila se bo vaša viracija, saj nižje polarnosti ne bodo več vibrirale. Če se znajdete v vrtincu čustev ali zmede, počnite nekaj fizičnega – plešite, igrajte, pojdite na sprehod – dihajte in ustavite ta vrtinec.
Poskrbite da boste spet osrediščeni in v ravnovesju. Ustvarjajte le znotraj tega prostora.
Ljubite, spoštujte in častite se, saj ste edinstveno bitje.
Le nekaj trenutkov v dnevu posvetite sebi, bodite Ljubezen in spremenili si boste življenje.