Astro

Brezplačno z Natašo: Angelska pomoč zase & za bližnje

(sn)
3. 7. 2019, 11.00
Posodobljeno: 3. 7. 2019, 11.04
Deli članek:

Svoje znanje bo terapevtka delila v torek, 9. julija 2019, ob 17. 00 v ateljeju Angel.si - Šlandrov trg 21, Žalec.

PS
angel

Na brezplačni delavnici vas bo Natša Žurej naučila praktičnih vaj za sodelovanje z Angelskimi sferami zase in za svoje bližnje. Angel Varuh, Angeli Zdravljenja, Angeli za Obilje in Zaščito in še mnogi drugi bodo ob vas, vi pa boste osvojili znanje, kako jih prepoznati, kako se jim odpreti, predati in z njimi sodelovati ...

Prijave na: info @ ametista.si

Nataša o sebi

Moje ime je Nataša Ožir Žurej. Od malega me žene potreba po razreševanju problemov v sebi in okrog sebe. Tako sem nabirala izkusnje v različnih smereh in tehnikah (aikido, transcendentalna meditacija, joga, refleksna masaža…).

M24
Nataša Ožir Žurej je svoje znanje delila tudi na festivalu Petisvet.

Začetni impulz za aktivno raziskovanje energij so bile zdravstvene težave v družini. Tako se je v meni zbudila nova radovednost in ljubezen. Izkušnje dela v skupinah otrok in odraslih sem dopolnjevala sem dopolnjevala z vedno novimi, dokler nisem spoznala, kaj me zares veseli. Iskala sem učinkovite načine reševanja medosebnih težav, v družinah in drugje. Prepričana, da ima vsak zakaj svoj zato in da se vse da, sem stopila na samostojno pot. Kmalu je nastala nova tehnika Zdravljenja družinske Duše, kjer je združeno poleg ostalih tehnik tudi znanje Jasnovidnost iz Svetlobe.
Izvajam : Regresivne terapije, Karmične terapije, Zlate terapije, Angelske terapije, Harmonizacijo Dušnih strun.