Astro

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ljubezen

Kristina Strašek
26. 6. 2019, 19.00
Deli članek:

Če omenimo ljubezen, verjetno hitro pomislite na dve barvi: rdečo ali rožnato.

PS
zapestnica ljubezni

Rdeča je simbol strasti, rožnata pa njena milejša različica. Govorimo torej o barvi, ki predstavlja nedolžno ljubezen, med kristali pa ima tudi svojega predstavnika – rožnati kremen.

Čudovit rožnati kremen je s svojo nežno rožnato sredico od nekdaj znan kot kristal brezpogojne ljubezni in tako kristal srca. V svojem bistvu nosi nežno žensko energijo, ki umiri še tako ranjeno dušo in ji da upanje v nov in boljši jutri. Govori neposredno s srčno čakro in jo energijsko podpira, kar pa se osebi, ki jo uporablja, hitro pozna na področju ljubezni.

Gre za svojevrsten ljubezenski talisman, ki ga že stoletja uporabljajo za izboljšanje odnosov, intime in predvsem za krepitev čustvene povezave med partnerjema, uporaben pa je tudi pri družinskih in prijateljskih odnosih.

Je vaše srce ranjeno, težko? Potem mu vsekakor privoščite bližino rožnatega kremena. Ta ga bo prebudil, vam pa zagotovil globok občutek osebne sreče in zadovoljstva. V obliki zapestnice in energijsko okrepljenega s prav posebnim obeskom rožni kremen lahko naročite na brezplačni telefonski števili 086116 ali v spletni trgovini www.petisvet.si - kliknite TUKAJ!

Kako vam rožnati kremen lahko še pomaga? Omogoča boljše spanje in blokira nočne more, odličen je za najstnike, ker jim pomaga videti lastno unikatno naravo (in jo uporabljati sebi v korist), pomaga pa tudi tistim, ki se čutijo izgubljene (pozabijo, kdo so in kaj želijo).