Astro

Vabljeni na prebujenje z Aljo 28. 6. 2019

(aš)
25. 6. 2019, 00.05
Posodobljeno: 25. 6. 2019, 00.10
Deli članek:

Energijska srečanja za dobro življenje so kot blagoslov ...

Dreamstime
prebujenje

Alja Špilka o sebi:

Moje ime je Alja. Od otroštva me je zanimalo, kaj je zadaj, zakaj se ljudje v določeni situaciji odzovejo na določen način, zanimala me je z eno besedo psihologija. Že majhna sem imela videnja, pravzaprav kar vsi v moji družini, mi smo takrat temu rekli, da imamo močan šesti čut, nismo kaj dosti razmišljali o tem. Ati je živel v tujini, in ker takrat še ni bilo toliko telefonov, mobilnih pa še posebno ne, se je, če je kdo od nas otrok zbolel, ponavadi kmalu pojavil doma, ne da bi ga kdo o tem obvestil – zdaj bi temu rekla, da sta bila z mamo nekako telepatsko povezana.

Mama nas je zdravila z zelišči, zelo redko smo otroci hodili k zdravniku, bilo je običajno, da nas je ona zdravila, tako kot njo in druge svoje otroke njena mama, moja stara mama. Brati sem začela pri štirih letih in od takrat so bile knjige moje najljubše prijateljice, z odraščanjem tudi knjige o duhovnosti, ki so v meni nagovarjale nekaj, neki prastari spomin … Bilo je, kot da vse to “vem”, a se hkrati nečesa poglavitnega ne morem spomniti. Iskala sem načine, kako resnično obuditi spomin na ta znanja, vedenja, in pred približno 15 leti sem postala študentka šole misterijev. Za dolgo časa sem opustila vse knjige, vso napisano modrost, iskala sem neposredno izkušnjo.

Delo z ljudmi, še posebno z otroki, me je vedno zanimalo, zato sem se odločila za učiteljski poklic, a me je življenje po nekaj letih poučevanja poneslo drugam. Imela sem težave sama s sabo, ker me je zanimalo veliko stvari hkrati, težko mi je bilo početi samo eno stvar. Zato sem delala tudi kot spikerica na radiu in televiziji, soustanovila podjetje s prestižnimi znamkami, delala kot prevajalka, lektorica pri časopisu, kot tajnica in deklica za vse v svojem podjetju, vodila delavnice, pomagala organizirati prve “masovke”, ko se je pri nas začela revolucija v elektronski glasbi, pozneje sem postala tudi modna stilistka, turistična vodička …

Ves čas sem izpopolnjevala tudi svoja znanja, povezana z delom z ljudmi, postala sem terapevtka. Ena od prelomnic v mojem življenju je bila precej huda nesreča, po kateri sem potrebovala skoraj pet let, da sem spet normalno hodila. Takrat sem se začela še bolj poglabljati v človekov organizem, telo, na duhovni ravni pa me je ravno nesreča prisilila, da sem naredila nekaj velikih osebnih prebojev in šla še globlje v energije. Zame je delo z energijami, delo na sebi in pomoč drugim življenjski misel, cilj in poslanstvo.

Pomagam vam lahko z naslednjimi znanji in tehnikami: 5d zlata terapija, scalarpransko zdravljenje, regresija in jasnovidnost.

M24
Z jasnovidko in 5d terapevtko Aljo Špilak smo se na festivaliu Petisvet.si lotili težav, ki nam jih povzroča karma.

Vabilo

Dobrodošli v petek, 28. 6., ob 19h v Angel.si (Šlandrov trg 21, Žalec) vsi, ki si želite dobro zaživeti na vseh področjih življenja 

Prispevek za enkraten obisk: 9 eur
Prispevek za mesečni obisk (vse petke): 29 eur
Srečanja Prebujenje z Aljo bodo potekala vsak petek ob 19h in so namenjena aktivnemu iskanju dobrih rešitev za življenje, za osvoboditev in aktivacijo življenjske energije.
Alja je to pot že prehodila, zato ima znanje, izkušnje in podporo za vse tiste, ki si želite po preživeti bolezni, po drugih tragičnih dogodkih življenja drugače zaživeti.
Prijave na ZS ali na sms: 070364574