Astro

Tedenski horoskop od 24. 6. do 30. 6. 2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska terapevtka
24. 6. 2019, 10.33
Posodobljeno: 24. 6. 2019, 10.43
Deli članek:

Vstopili smo v teden zaključevanja pred sončnim mrkom.

ps
jupiter

Hkrati, ko se bo zaključevalo, pa se bodo tudi krepile ognjevite in za osebni razvoj pomembne komunikacije s prehodom Merkurja v znamenje leva ta četrtek.

Ponedeljek:
Sproščen in čuteč ponedejek z zaključevalnimi energijami v podporo vsemu, kar ste si zadali zaključiti še junija.

Torek:
Luna preide v dinamičnega ovna in odprti boste za akcijo ter resnično naredili še vse, kar je potrebno, da se lahko poletje sproščeno začne. Zadnji krajec vabi k zaključkom in razmislekom o tem, kako si želite začeti pravo poletje.

Sreda:
Dinamična, pa tudi rahlo zamegljena sreda se obeta. Nenavadne ideje ali pre-hitri prepiri v partnerstvu lahko prinesejo zaključek odnosa ali vsaj nepredvidljive prepire, ki vas bodo pretirano utrudili in vam vzeli voljo do sprememb in lastnega napredka. Pojdite v naravo, na morje, to je najboljša rešitev.

Četrtek:
Merkur preide v leva, kar bo za skoraj za mesec dni okrepilo vašo komunikacijo glede osebnih idej in želja. Luna v biku bo še pripomogla, da boste želeli realiziratu določena čustva in praktične ideje. Strastne energije bodo v zraku, zato je odličen dan za zmenke, ki jih želite (ponovno) obuditi.

Petek:
Dober dan za sprostitev in opuščanje vsega iz peteklosti. Energije bodo dovoljevale vse spremembe in zaključevanje bo spontano.

Vikend
Vikend za izlate in za aktivnosti z družino in / ali dobrimi prijatelji. Ljubilo se vam bo narediti veliko za druge, še posebej, ker bodo vaši prihodnji načrti že drugačni in se vam v poletju ne bo dalo ukvarjati s celotno družino. Luna v dvojčkih bo okrepila komunikacijo.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste malo čustveni in pripravljeni na marsikaj, da zaščitite svoje bližnje, ljubljene ljudi. Kar naenkrat boste spoznali, kako so vam odnosi pomembni, čeprav lahko, da boste v tem tednu to kazali na malo nenavaden način, ki pa bo vseeno dobro sprejet.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste razdvojeni v tem tednu in imeli boste željo po potrjevanju vsaj enega dela sebe. Ne boste dobri v komunkaciji, saj si ne boste vzeli časa, da bi resnično razmislili, kaj si želite. Četrtkova strast se lahko dobro konča, če si boste dovolili se sprostiti na zmenku.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki boste v tem tednu ugotovili, na kaj vse ste ponosni pri sebi in lahko, da boste začeli novo obdobje v odnosih. Ne bo vam težko komerkoli usreči, saj boste sočasno zadovoljni s sabo in zato žarčili dobro energijo. Vse vam bo šlo kot po maslu.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki boste skozi ta teden dosegli vrhunec menjave energij. Od pretirano sočutnega in občutljivega ponedeljka, do krepko delovnega zaključka tedna. Zdelo se vam bo, da zmorete vse in res vam bo šlo dobro, tako v poslu, kot v ljubezni.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi se v tem tednu odločate za nov način komuniciranja in najprej boste izrazili svoja čustva in si zagotovili pozornost vseh naokoli. Želeli si boste postaviti nove temelje v nekaterih odnosih in sodelovanju, kar vam bo uspevalo, zato boste nadvse srečni.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Ponos in sproščenost v določenih odnosih se vam bo, device pojavila v tem tednu. Mnogo boste lahko storili s svojim novim načinom, kar vas bo precej sprostilo in vam dalo novega upanja. Določena stara čustva bodo pozabljena in prav tako nekateri ljudje.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Razdvojenost v čustvih bo pri vas, tehtnice, kar pa vas v tem tednu ne bo prav nič motilo. Zdelo se vam bo primerno, da končno pridete do sproščenih odnosov na vseh področjih, vendar se vam ta želja še ne bo čisto uresničila. Za ljubezen boste pripravljeni storiti vse, tudi osmešiti se. Najboljši dan za to: četrtek.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Skozi teden boste škorpijoni spoznavali določene svoje vzorce, ki bodo v četrtek na polno se pokazali. Še posebej pozorni bodite na vzorce glede ljubezni in nasprotnega spola, saj vas velikokrat prav vzorci vodijo nazaj v preteklost in v nezapanje. Čas je za spremembe.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci imate v tem tednu močan vpliv na prijatelje, sočasno pa večjo odgovornost, kot ste jo morebiti pripravljeni sprejeti. Začutite, kako delujejo vaše besede in dejanja na ljudi in boste dosegli ne samo večje uspehe, temveč tudi manjša bo utrujenost ob zaključkih srečanj z njimi.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi boste v tem tednu našli notranjo povezavo in se odprli spremembam na način, ki si ga niste znali prej niti zamisliti. Osrečile vas bodo manjše spremembe, za katere pa boste vedeli, od kod izvirajo. To vam bo dalo novega upanja in moči za nadaljnje spremembe.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji želite temeljite spremembe in nič se vas ne bo dalo pregovoriti, čeprav bodo mnogi poskušali. V sredo boste polni elana in uspelo vam bo vse, česar se boste lotili. Komaj čakate pravega poletja, saj vam je svoboda neprecenljiva.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste iskale nov način bivanja in ga do konca tedna komajda našle, potem pa bo ponovno prišla spremba. Čas raziskovanja vam je daleč predolgi, saj potem ni dovolj vsega za samo izvedbo. Nezadovoljne boste toliko časa, dokler se ne pomirite s svojimi notranjimi željami in jih aktivirate v pravo smer.