Astro

Cristy Žmahar: Zgodba iz smetišča

Cristy Žmahar, angelska zdravilka
24. 6. 2019, 00.01
Deli članek:

Z vami bi rada delila prav posebno zgodbo, ki mi je s pomočjo mojih angelov nato podala izvrsten smisel. Tako izvrsten, da ga preprosto moram deliti s svetom.

ps
Cristy Žmahar


Sporočilo zgodbe ni dolgo, pa vendar je tako zelo močno. Menim, da ga morate slišati mnogi izmed vas. Dalo vam bo upanje ... in rodilo se bo novo zaupanje ...

Zgodba iz smetišča
Prišla je skozi vrata in takoj ko je sedla na stol v mojem ateljeju, sem vedela, da me gleda nekako drugače. Ona. Mlada ženska. Ves čas predstavitve portala meditacija.si, katero je obiskala, se mi je smehljala in čutila sem toliko prijetne energije. Ni potrebovala nič reči, da bi vedela, da ji veliko pomeni, da je prišla k meni, k nam. Njene oči so tako zažarele ob vsaki besedi, ki sem jo izrekla. Vse do odmora, ko mi je pristopila.
Prišla je, da bi mi rekla hvala. Ker sem jo "našla" na tako poseben način. Da bi mi nato zaupala, da me prej ni poznala, vse do dne, ko je na smetišču našla mojo knjigo. Povsem samcata je bila zavržena med ostalimi smetmi in, ko jo je pobrala, si je rekla: "Taka knjiga pa ne sodi sem." In jo je prebrala. Spremenila ji je življenje in kar jo je težilo, je začelo umikati svoje neizprosne ovire. In to vse zato, ker je tam ležala ... ta moja knjiga.
Dvojna čustva so objemala moje srce. Od veselja, da je nekomu uspelo zaradi mojega dela in pomoči, do tihega, nemirnega presenečenja, da je nekdo moje delo, mojo ljubezen, kar tako odvrgel na smetišče. V vsako knjigo, vsak tečaj, vložim toliko energijskih iniciacij, truda, angelske ljubezni. Za vsakim delom je šepet Nebes, ki govori skozi mene. Le zakaj človek z mojo knjigo v roki ni dal priložnosti, da bi to znanje vsaj objemalo nekoga drugega?
Padla je noč in skoraj sem tudi že jaz padla v spanec. A že so stali ob meni, kot vedno do sedaj. Oni, Angeli. Včasih so tukaj, da me božajo, včasih pa zato, da mi prišepnejo zlata vredne besede. Tokrat je sledilo slednje. Ko sem dobila pojasnilo zgodbe iz smetišča ... Moje zgodbe, ki pa je sedaj postala upanje za mnoge s pomočjo angelskega navdiha. In angeli so mi povedali ...


In angeli so mi povedali ... 

Angeli so rekli: "V času mrkov in velikih poletnih sprememb, povej ljudem sledeče:"
* kar nekdo "zavrže", je za nekoga drugega velik blagoslov življenja - morda se počutite, da so vas "odvrgli" na smetišču ljubezni ljudje, ki ste jih imeli najraje, a prosimo vas, da to ne prinaša izgube zaupanja v ljubezen samo - če je nekdo izbral drugo izkušnjo ne pomeni, da je vzel vašo vrednost - le ta ostaja vaša: v kolikor si boste dovolili še vedno verjeti vase, bodo drugi ljudje prišli v vaše življenje kot najlepše darilo in vas varovali kot najdražji zaklad - resnično
* poti Nebes niso vedno očitne; priložnosti, ki prinašajo velike nagrade se dostikrat skrivajo na ne očitnih mestih; nikoli ne nehajte opazovati, saj vas bomo vodili k stvarem, ki se morda na prvi pogled res ne svetijo v vsem svojem blišču - a morda so ravno one tiste, ki so v resnici zaklad sredi navideznega "smetišča"
* četudi nekdo zavrže vaše delo, to ne pomeni, da zavrže vas ali da je delo slabo; to preprosto pomeni, da za vaše delo ni pripravljen ali pa ga ne razume; to ne pomeni, da vrzite puško v koruzo in obupajte nad svojimi sanjami - vztrajajte VEDNO. Ne pozabite, da so Walta Disneya oklicali za človeka brez domišljije, pa vendar je še toliko let po njegovem odhodu Miki Miška ostala simbol otroške ljubezni, ki je brezčasna. Le kaj bi bilo, če bi verjel vsem tistim, ki so ga odvrgli na "smetišču" kreativnosti. Zaupajte v svoje sanje, nikoli ne obupajte in vztrajajte. Angeli in usoda nagrajujemo pogumne.

Le kaj bi v resnici še lahko dodala. Hvala Tebi, ki si odvrgel mojo knjigo. Hvala Tebi, ki si jo pobrala in si spremenila življenje. Hvala Angeli za vaše besede. In predvsem za vašo ljubezen.