Astro

Vaša hišna številka razkriva vse o vas

(snč)
25. 6. 2019, 00.03
Posodobljeno: 25. 6. 2019, 00.10
Deli članek:

Numerologija hišne številke, na kateri živimo, razkriva energijo, ki nas v našem domu podpira in hkrati uči lekcij, ki jih nujno potrebujemo.

Dreamstime
hišna številka

Menda v svoje domove tudi nismo zašli slučajno, ampak nas je tja nekaj vleklo – morda prav vibracija števila, ki ga nosi dom.

In če vibracijo spoznamo do obisti, jo z lahkoto izkoristimo in v svojem domu z drugimi družinskimi člani zaživimo v topli harmoniji.

NAVODILA

Kako izračunati število svojega doma? Zapišite si hišno številko in število seštevajte, dokler ne postane enomestno.

Primer: Slovenska ulica 658. Seštejemo: 6 + 5 + 8 = 19; 1 + 9 = 10; 1 + 0 = 1.

Če živite v večstanovanjski hiši, je dominantno število vašega stanovanja, hišna številka pa je sekundarno število.

Primer: Slovenska ulica 252, stanovanje številka 59. Seštejemo: 5 + 9 = 14; 1 + 4 = 5; 2 + 5 + 2 = 9.

Največji vpliv na vas ima torej vibracija števila 5, vpliv števila 9 je manjši.

RAZLAGA

- Število 1 pomeni razvoj in nove začetke, tudi individualnost. Izziv vam bodo predstavljali zahtevni projekti, saj se boste pri doseganju želenega večkrat počutili izolirane.

Nasvet: prizadevajte si, da boste z drugimi v čim boljših odnosih.

Profimedia
1 + 9 = 10; 1 + 0 = 1. Enica pomeni individualnost.

- Število 2 pomeni zakon, partnerstvo, dobre zveze, darežljivost in sočutje. Vaš izziv lahko postaneta pretirana občutljivost in odvisnost od drugih.

Nasvet: poslušajte svoj notranji glas in se vključite v širni svet. Poleg vaših najbližjih obstaja še veliko dobrih ljudi.

- Število 3 pomeni čudeže, odprtost, optimizem, napredek, velike vizije in pestro družabno življenje. Vaš izziv bo verjetno vezan na vaš življenjski moto: uživajmo danes, plačali bomo jutri.

Nasvet: ostanite kar najbolj prizemljeni, osredotočite se na skrb zase, a ne pozabite na druge.

Število 4 pomeni stabilnost, zdravljenje, objektivnost, realnost, pomoč drugim in uživanje v delu. Vaš največji izziv bo trud, da delo ne prevlada nad zasebnim življenjem.

Nasvet: namenite dovolj časa zabavi in se trudite za lastno življenjsko ravnotežje.

profimedia
3 + 10 = 4. To pomeni, da vam bo dobro delo, če boste več časa preživeli v družbi.

- Število 5 pomeni spremembo, svobodo, pustolovski duh, vznemirjenje in romantiko. Težave se bodo pojavile, če boste v vsem pretiravali – v dobrem in slabem.

Nasvet: preden sprejmete kakršnokoli odločitev, si vzemite čas in o zadevi temeljito premislite. Le tako boste svojo energijo manifestirali na pravo mesto.

- Število 6 pomeni harmonijo, ravnotežje, odgovornost, družino in kreativnost. Vaš izziv bo le pretirana radodarnost in zapiranje vase.

Nasvet: najti morate ravnotežje med dajanjem in prejemanjem. Poskušajte več časa preživeti v družbi.

- Število 7 pomeni notranjo modrost, sanje, vizije in svetost. Vaš največji izziv bo sobivati z drugimi, ker boste pred materialno vedno odločno postavljali duhovno in sami pri sebi tarnali, da vas nihče ne razume.

Nasvet: izkoristite svojo iznajdljivost in poiščite ljudi, ki imajo podobna stališča in vrednote. Le ozrite se okrog sebe, zagotovo jih boste našli.

- Število 8 pomeni celovitost, obilje, moč, javno priznanje in notranji mir. Vaša dva izziva bi lahko bile finančne težave in pretirana egocentričnost.

Nasvet: večkrat izrazite zahvalo in hvaležnost, učite se iz lekcij, ki ste jih že izkusili, in kdaj pomislite, da bi lahko za sočloveka naredili kaj dobrega.

- Število 9 predstavlja humanost, modrost, sočutje in srečo. V največji izziv vam bo iskanje točne smeri, v katero bi usmerili svojo energijo, saj vse življenjske situacije vidite preveč široko.

Nasvet: živite svojo resnico in bodite zgled drugim, svojo energijo pa izkoristite za odstiranje skrivnostnih tančic s svojega življenja.