Astro

Na solsticij Vesolje suka svoje energije najmočneje

(sn)
21. 6. 2019, 00.11
Posodobljeno: 22. 6. 2019, 00.17
Deli članek:

Poletni solsticij so v preteklosti označili celo kot čas bogov Sonca, čas mogočnih energij in sijaja. Današnji poletni solsticij namreč ni le najdaljši dan v letu, temveč veliko več.

pixabay
nebo

Ob solsticiju se še posebno močno pokaže ognjena moč Vesolja, ki se izrazi v vsakem izmed nas – pa če se tega zavedamo ali pa ne.
Energije poletnega solsticija v vsakem bitju odpirajo nove zmožnosti manifestacije in izražanja in tako vsakemu ponudijo izjemen potisk v želeno smer.
Angelska zdravilka Cristy Žmahar nam razloži, kako poletni solsticij vpliva na odnose in kako delovati, da se odnosi razvijejo v lepo smer.

POTENCIRANJE ENERGIJE
Vsak človek je nosilec svojega čustvenega sveta, v katerem se pretaka na desetine različnih občutkov. Tisto, kar energije poletnega solsticija povzročijo pri čustvih, je, da potencirajo obstoječe čustveno stanje. Torej, če je nekdo notranje miren, ta mir zaobjame tudi njegovo okolico. Zato bodo morda vaši odnosi v tem obdobju malce intenzivnejši in energijsko glasni. Mogoče boste vi ali pa ljudje, s katerimi ste prepleteni, malce bolj čustveno občutljivi ali nestrpni. Naj vas to ne zmede, to je samo razkritje resnične čustvene slike, ki ga povzroči to obdobje.
Kaj narediti? Dovolite si izraziti vse občutke. Nato si jih priznajte. Z ljudmi se ne prepirajte. Razumite, da vsak bije svoje notranje bitke. Sproti razrešujte vse občutke, ki se vam pojavljajo. Torej, če ste na primer jezni, se vprašajte, zakaj ste jezni in kako se boste v prihodnje spoprijeli s tem. Pomembno je tudi, da v tem obdobju počnete stvari, zaradi katerih ste srečnejši, veseli in motivirani. Kajti s tem boste ustvarjali lepe občutke, solsticij pa jih bo še okrepil.

Dreamstime
srce

SONČNA MANIFESTACIJA

Poletni solsticij v sebi skriva eno izmed najmočnejših vesoljnih kod za manifestacijo – ognjeno energijo. Prihaja od Sonca in lahko močno podpre vaše srčne želje ter vam jih pomaga tudi hitreje uresničiti. Tisti, ki ste samski in si želite partnerskega odnosa –  zdaj je čas, da naročite Vesolju, kakšno osebo želite pritegniti v svoje življenje. Uporabite Sonce in njegovo energijsko polje, da prek njega potencialnemu partnerju sporočite, da je čas, da se srečata in spoznata. Tako lahko v svoje življenje povabite tudi nove prijatelje, poslovne partnerje …
Kaj narediti? Pojdite ven in dovolite soncu, da zaobjame vaš obraz. Začutite ga. Vdihnite ga. Nato se zazrite v svoje srce in poglejte, kaj si iskreno želite na področju odnosov. Kaj pogrešate? Kaj čutite, da lahko daste? Nato oblikujte iskreno željo, da bi svojo energijo delili še z nekom. Ustvarite to željo v sebi, v svojem srcu. Nato pa se obrnite proti Soncu, naredite globok vdih in z izdihom pošljite to energijo vanj. Na energijskem nivoju se bo začela prepletati z njegovo svetlobo, ki bo vaše sporočilo prenesla ustreznim ljudem. Na zemeljski ravni pa seveda nikar ne pozabite delovati sproščeno in iskreno. In ko boste spoznali novo osebo, kar pristopite k njej, se predstavite in začnite graditi nov odnos.

pixabay
sonce

ANGELSKA LJUBEZEN
Ljudje pa nimamo odnosov samo med seboj, temveč tudi s svojimi nebeškimi prijatelji – angeli. Nebeška sfera je kozmično polje najmočnejših zapisov ljubezni in življenjskega smisla. Vsak človek potrebuje resnično vodstvo zase, kajti to je edini način, da lahko prepozna smer, ki mu bo prinesla izpopolnjenje in obilje, ki si ga želi. Vendar pa je notranje vodstvo včasih zavito v šepete in ga mnogi ne slišijo. Zato nam tukaj pomagajo naši duhovni vodniki, ki obstajajo na podobni energijski ravni kot naš višji jaz, torej naša duša. In na tem nivoju človeka je zapisano absolutno vse – njegova preteklost in vse njegove možnosti za prihodnost.
Zato v času poletnega solsticija preživite nekaj časa s temi vašimi nebeškimi prijatelji v meditaciji ali pa v tihih pogovorih, kjer boste prejeli te ključne informacije za vašo prihodnost in načrt sreče.

In vedite za vedno: sončna svetloba je izjemno prevoden elemental, v katerega dokaj preprosto zapišemo svoje energijske želje, ki pa lahko zaradi dometa Sonca sežejo zelo daleč.