Astro

Popoln vodič za osvajanje moških glede na njihov nebesni znak

(mb,sn)
20. 6. 2019, 17.00
Deli članek:

Nasveti, kako osvojiti moškega, so v ženskih revijah najbolj priljubljeno branje, saj so harmonični odnosi srčna želja vseh nas.

Profimedia
ženska

Ženskam se najpogosteje svetuje, naj svojega sanjskega izbranca zapeljejo s seksi videzom, drobnimi darilci, kuharskimi veščinami, »naključnim« dotikanjem, prisrčnostjo, spontanostjo, ravno pravšnjo samozavestjo … mi pa smo za lažje osvajanje pogledali, kaj nam na tem področju svetujejo zvezde.
Začelo se je poletje, v katerem najbrž srečujemo več novih ljudi kot v drugih letnih časih in je verjetnost, da se bo v množici novih obrazov pojavil tudi »tisti pravi«, toliko večja. Dobro je torej vedeti, kako pritegniti pozornost »tistega pravega«, kaj mu ponuditi, da bi se ustavil in ostal pri nas, skratka, na katero karto igrati … Vse vam bo postalo jasno, ko boste prebrali naš horoskop.

OVEN

Vedeti je treba, da oven v prvi vrsti razmišlja – o sebi, kakopak, in ne o vas. A če ste mlajši in športnega videza, tudi če nimate največjih prsi, imate kar nekaj možnosti, da se ogreje za vas.

Najprej morate vedeti, da oven nima pojma o prikritih sporočilih in namigih, po katerih naj bi ugotovil, da ... Ne, ničesar ne bo ugotovil. Vpadljiva ličila in plast pudra niso najboljša poteza, to raje kar odmislite. Oblecite se rdeče – to je njegova najljubša barva. Vzpostavite neposredno komunikacijo, postavite se predenj, prosite ga, recimo, naj vam prinese pijačo ali kavo, to je že boljši način. Predvsem morate biti zanj zanesljivi, inteligentni in polni življenja. Zelo mu bo tudi všeč, če živite na svojem.

Pogovarjajte se o njegovem najljubšem športu. Ne dajajte vtisa, da ste lahko osvojljiva trdnjava, saj tega ne mara. Ko pa si postaneta bližja, mu šepetajte v uho – neposrednejše komunikacije za ovna ni.

BIK

Bik je najbolj telesno znamenje zodiaka. Moški bik vizualizira in pomembno je, kaj opazi na vas. Garderoba in naličenost sta zanj zelo pomembni. A ne pretiravajte. Če se kopate v dišavah ali če vam lasje silijo čez obraz, ste izgubili večino možnosti, saj vas bo imel za negotovo in sramežljivo. Pazljivo izbirajte svoja oblačila, zlasti barve. Rdeča barva je dobrodošla, saj ga vznemirja. V poštev pride tudi modra, ki je zanj prijetna in pomirjajoča za oko. Ker pa je bik zemeljsko bitje, pastelne barve, peščena in bela nikoli ne bodo zgrešile namena.

Že kar od začetka se ga nedolžno in skrivaj dotikajte – boljšega načina pri moškem biku preprosto ni. Višja stopnja v tej smeri je masaža; vprašajte ga, ali si jo želi, in dogovorita se za termin. Pri vsem tem pa morate vedeti, da je bik med najpočasnejšimi znamenji zodiaka, kar pomeni, da bi lahko bilo osvajanje prej proces kot pa zgolj akcija. Bodite vztrajni, to mu je zelo všeč.

DVOJČKA

Hm, bi radi osvojili najbolj mladostnega in radovednega moškega na plaži? Možnosti za to je veliko, ni pa najlažje. Nekaj več možnosti imate, če ste malo manjši in tip »domače« ženske. Širok nasmeh in pogled naravnost v oči bosta odprla še kakšna vrata. Vedno recite kaj pozitivnega, četudi gre samo za vreme. Ali pa ga kaj vprašajte. Ne pričakujte pa, da vam na tisto, kar boste povedali, ne bo nič rekel. To se ne more zgoditi, vedno bo še kaj povedal.

Dvojček ima rad dogajanje, predvsem zabave, torej ga povabite na kakšno. Pri oblačenju ne pretiravajte z razposajenostjo in tudi s kopico oblačil ne. Ne oblecite se preresno, preveč formalno – dvojček se rad ravna po modi. Naličite se raje manj kot preveč, toda rdečilo mora biti vedno na ustnicah. Pritegnite njegovo pozornost tudi s tem, da posnemate njegovo obnašanje, psihologi pravijo, da pri dvojčkih redko kaj deluje tako močno kot prav to.

RAK

Moški rak je najbolj domačen tip med vsemi v zodiaku, poleg tega je olikan, urejen in največji džentelmen. Odličen način za osvojitev te trdnjave je zmenek pri vas doma, na katerem vas potem »odnesejo« čustva. Pri njem je dobro vedeti, ali ima raje sredozemsko, francosko ali kitajsko kuhinjo, saj je za raka to zelo pomembno. Nato ustvarite doma tudi sredozemsko, francosko ali kitajsko vzdušje (okrasitev, dišave, glasba in podobno). Vzpostavitev pravega vzdušja bo veliko pripomogla k njegovemu občutku, da ste prava oseba zanj.

Poskušajte mu biti vedno na očeh (tudi če se trenutno morda ne pogovarjate z njim) – kolikor več vas gleda, toliko bolj mu boste postali domači in se lahko začneta pogovarjati. V pogovoru ga vprašajte po otroštvu in družini, toda ne glede na to, kaj boste slišali recimo o mami, je nikoli ne kritizirajte niti ne podpihujte njegovega odnosa – pustite, da je kritičen do nje on sam. Vprašajte ga tudi, ali kaj zbira; raki so zbiralci. Zanašati se samo na telesno privlačnost je pri moških rakih zelo velika napaka.

LEV

Moški lev je kot žerjavica, stalen vir energije in ognjevitosti. Poleg tega je to kralj, ki išče svojo kraljico. In to morate biti vi, vsaj on vas mora videti tako. Če imate temnejšo polt, dolge lase in znate plesati, imate kar nekaj prednosti pri njem.

Naklonite mu nekaj pohval, pri tem pa ga vedno glejte odkrito. Povabite ga na izdatno in ne ravno poceni pijačo. Lev je znamenje drame in gledališča – zakaj ga ne bi povabili tja? Odpeljite ga na kak velik dogodek, otvoritev, premiero. Lev potrebuje središče pozornosti in žaromete, omogočite mu jih.

Pogovarjajte se z njim o otrocih, pazite pa, da jim pri tem ne posvetite več hvale kot njemu. Za leva so otroci zgolj »njegovi otroci«. V vso komunikacijo z njim vpletajte dobro voljo in humor, saj kakšne povprečne in dolgočasne osebe – pa naj je še tako lepega videza – lev še opazil ne bo. In ko mu pridete dovolj blizu, nikoli ne pozabite, da je lev v svoji naravi še vedno le – velik muc.

 DEVICA

Bi radi osvojili perfekcionistično in premišljeno devico? S pravim načinom to morda niti ni težko, dobro pa bi se bilo izogniti racionalnemu in vedno kritičnemu umu, ali ne? Tu so težave že malo večje, zato poskusimo.

Ker gre za delavno osebo, za začetek ne škodi pogovor o delu in dnevni rutini, ki sestavlja njegov dan. Prezrite kompliciranje (predvsem pa ga ne poskušajte poenostaviti ali se iz te devičine lastnosti celo norčevati!) in pritoževanje, oboje je najobičajnejši način izražanja. Prosite ga, naj vam kaj pomaga, popravi, uredi, organizira. Tega se bo lotil z zavidljivo strastjo, in če niste kak egoističen tip ženske, boste mirno počakali, da se spet vrne v prvotno stanje in se pogovarja z vami. Ko vstopite v njegovo hišo, boste osuplo ugotovili, da njegovi čistost in natančnost nič ne vplivata na urejenost njegovega bivališča.

Pogovarjajte se o športnem in zdravem načinu življenja ter o kakšni dieti, ta tema vedno vžge in devica ima na zalogi tisoč informacij o teh stvareh.

 TEHTNICA

Tehtnice imajo rade ljudi, ki so jim enaki oziroma skrbijo za druge. Ne marajo neposrednega soočenja, zato v komunikaciji z njimi nikoli ne bodite preveč neposredni, prevladujoči ali pretrdi. Pritegnili jih boste s tem, ko boste vedno prijazni, vljudni in sladki.

Zaposlite njegov um. Tehtnica se vedno odloča sama, a za to potrebuje različne možnosti (vedno samo dve, a tudi nič manj kot dve!) in mnenje druge strani. Svoje mnenje mu zato povejte tako, da ga boste s tem spodbudili k razmišljanju in odločitvi. Če vas bo dojel kot zanesljive, se bo vedno vračal k vam po nova mnenja.

Tehtnica ima rada prefinjeno oblačenje, kjer ničesar ni preveč ... ali premalo. Izzivalnost v oblačenju mu je všeč, a le, če je to kje stran od njega in ga s tem ni mogoče povezati. Obzirno se pozanimajte, katere barve so mu najbolj všeč. Če ste visoki in vitki in/ali imate dolge ravne lase, imate pri njem nekaj točk več. Zanašati se samo na telesno privlačnost pa pri tehtnici ni najboljša taktika.

ŠKORPIJON

Škorpijon potrebuje intenzivne čustvene doživljaje in izkušnje, nujno mora biti čustveno vezan na koga – ali na kaj. Kako poskrbeti, da boste to vi?

Pritegnite njegovo pozornost tako, da se igrate z njegovimi čustvi in občutki. Dražite ga. Bodite igrivi. Bodite zelo blizu, na dosegu roke, in takoj zatem daleč, pa spet nazaj. Bodite vznemirljivi, intenzivni, vitalni. Bodite njegovo sonce! Njegovo zanimanje lahko predramite tudi z nevpadljivimi, igrivimi in spodbujajočimi dotiki. Komentirajte vse, kar reče, in ga ne izpustite iz rok. Zalepite se nanj.

Škorpijon je vodno in zato bolj tiho znamenje. Rekel bo raje manj kot preveč. Vedite pa, da tiha voda bregove dere, zato ostanite pripravljeni na kakšno nenadno opazko ali vprašanje – to bo samo preverjanje, ali ste res pri stvari. Ne vprašajte ga za telefonsko številko, ampak mu dajte svojo in mu povejte, da vas lahko pokliče. Pokažite ravno dovolj kože. Ne bodite oblečeni preveč konservativno ali pa preveč zapeljivo. In dobro je vedeti: škorpijoni imajo radi usnje.

 STRELEC

Strelec je popotnik, stalno je v gibanju. Če ste igrivi in avanturistični, po možnosti visoki in svetlolasi, sploh pa če kaj veste o tujih krajih in navadah, ste za strelca že sami po sebi zanimivi, od tod pa je samo še korak.

Delajte se, da ste zelo zaposleni, da je vaš urnik poln vsega in da ste ves čas pripravljeni za pot. Vedno imejte v glavi večjo sliko od tistega, kar se dogaja, strelec namreč ne prenese ozkosti. Dajte mu vedeti, da ste zanesljivi in zaupljivi. Strelec ni dvojček, ki bi zgolj prenašal govorice. Imejte pa vedno svoje mnenje, naj gre za karkoli. Povabite ga na prireditev na prostem ali daljši izlet, po možnosti kam čez mejo.

Ne lepite se nanj, pustite mu dihati. Občudujte njegov smisel za humor. Zanašati se na telesno privlačnost je pri njem napaka, veliko več da na razum. Pomembnejše kot to, kolikšne so vaše prsi, mu bo, da se z vami lahko pogovarja o zanj pomembnih temah, pa če gre za pravičnost, tuje svetove, pravo, vero ali zanimivo knjigo.

KOZOROG

Kozoroga ni prav lahko osvojiti, saj je treba imeti vsaj malo alpinistične žilice, da bi preplezali varnostne zidove, ki si jih je zgradil okoli sebe. Da bi vam to uspelo, morate prodreti v njegov način razmišljanja, saj kar je zunaj, je le redko tudi znotraj njega. Naloga je torej jasna: premagati to čvrsto obrambo.

Pogovarjajte se z njim o karieri, ciljih, službi, uspehu in težavah na poti navzgor. Ne pozabite, da je kozorog zelo resen in mu pogosto primanjkuje humorja. Je zelo konvencionalen, deluje po pravilih, ki si jih je izbral, in živi v predvidljivem in staromodnem slogu, ki ne prenese veliko presenečenj in prepiha. Zelo pomembno: ne prenaša javnega izražanja čustev. Ga je pa zato precej lahko zaplesti v pogovor o politiki in družbi.

Ker gre za zemeljsko in praktično znamenje, je zanj pomemben denar, premoženje na splošno. Zapravljanje ga vrže iz tira, omejevanje je njegova zelo priročna lastnost. Ne more si pomagati, da ne bi postavljal meja in zahtev, ki jih je najbolje kar sprejeti. Ni nujno, da ostanejo za vedno, vendar jih premika izjemno počasi, in še to po zelo čvrsti argumentaciji. Brez dodatnih rezerv potrpljenja to ne gre. Včasih kaže zelo neoseben obraz, ugaja pa mu oseba, ki zna biti sproščena – če le ne zahteva in pričakuje tega tudi od njega.

 VODNAR

Vodnar je pameten (ne podvomite o tem v nobenem trenutku, predvsem pa morebitnega takega dvoma nikoli (!) ne izrazite), distanciran in usmerjen v neznano prihodnost, ki si jo predstavlja samo on, in s tem pleni po svoji okolici. Če vam njegovo razmišljanje ni blizu, ga pustite pri miru, in če ga ne razumete, si predstavljajte čas, ko bodo to razumeli vsi. Čas, ki ga še ni. Vodnar je že zdaj tam.

Rad vzpostavlja zveze, poznanstva, mreže, vse to po možnosti na kak drugačen, nov in zanj značilen način. Najnovejša dognanja tehnike ima v malem prstu, to ga ne zanima več. Kaj šele pride – to je tisto, kar zaseda njegove možgane. Rad ima komunikacijo vseh vrst, pri čemer gre prej za krajša sporočila kot pa klepetanje. Pri tem morate biti pošteni, jasni in logični. Povejte, kaj mislite. Ne govorite o preteklosti, saj tega ne razume. Vprašajte ga raje, kaj bo počel jutri ali v bližnji prihodnosti, kakšni so njegovi načrti, vedno jih ima na zalogi. Ne bodite ob njem sentimentalni, saj ne ve, kaj s tem početi. On je ves drugačen.

RIBI

Ribi sta zelo ustvarjalno in občutljivo znamenje. Vodni element temu dodaja izjemno intuicijo, zato vas vsaka riba prebere prej, preden prisedete k njej. Blefiranje tu ne pride v poštev.

Povabite ga na pijačo in pogovor začnite z umetniškimi ali s futurističnimi temami. Vmes potipajte, ali ga zanima ezoterika, in če ga, ste že na konju. Povejte mu o svojih sanjah in poskušal vam jih bo razložiti. Lahko mu razkrijete tudi svoje fantazije, pa če so še tako nenavadne. Vsekakor si bo za vas vzel veliko časa in težko najdete moškega, ki bi se vam znal tako posvetiti.

Nase ga boste navezali s tehniko zrcaljenja, ki deluje pri vseh »dvojnih« znamenjih, med katera spada tudi riba. Obnašajte se čim bolj kot on, to vedno vžge. Če imate kak razlog, ki bo v njem izzval sočutje ali vas prikazal kot nemočno bitje, se bo spremenil v junaka in vas rešil.

Podoba rahlo agresivne ali dominantne (materinske) ženske je pri ribah prednost, še toliko večja, če ste kakšno leto starejši od njega.

Če vas zanima, kako osvojiti ženske iz posameznih nebesnih znamenj, kliknite TUKAJ!