Astro

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

Andreja Novak, energijska terapevtka in astrologinja
17. 6. 2019, 12.03
Posodobljeno: 17. 6. 2019, 12.23
Deli članek:

Ponedeljkova polna luna v strelcu prinaša izpolnitve velikih projektov, svobode ali očiščevanja vsega, kar ovira vaš optimizem življenja.

pixabay
nebo

Obdobje mrkov se že čuti, tako že kar nekaj časa sončevega, 2.julija in sedaj še luninega, 16.julija. Največje sprememb boste v dobro deležni kozorogi in raki, če boste spusti vse staro in tisto, kar ne želite več imeti v življenju.

Ponedeljek:
Polna luna v strelcu se dovrši ob 10:30 in vsem daje možnost odpiranja novemu optimizmu. Danes ne delajte kompromisov,če želite največjo spremembo zares doživeti.

Torek:
Praktična komunikacija bo vladala dnevu in mirno se lahko dogovorite za večje in manjše projekte. Če se do sedaj niste dobro izražali, se vam lahko zgodi, da boste nestrpni, jezljivi in da bo iz vas brez kontrole “padlo” vse, kar v zadnjem obdobju življenja niste mogli ali znali skomunicirati. Seveda to prinese življenjske spremembe.

Sreda:
Dober dan za osebne preboje. Če ste bili do sedaj pod pritiski okolja ali lastnih kompromisov, pa je danes možnost, da se sprostite in spremenite način čustvenega reagiranja in spreminjanja lastnih temeljev. Z luno v kozorogu boste realistični in polni praktičnih nasvetov za druge in rešitev zase.

Četrtek:
Luna preide v vodnarja, kar sprosti čustva in porajajo se nove ideje. Tako kot včeraj, sta tudi danes povezana Mars in Pluton, ki dajeta možnost čutenja / videnja lastne notranje moči (ali pa tudi lastnih strahov glede svoje notranje moči).

Petek:
Prihaja obdobje vladavine rakov: VSE NAJBOLJŠE RAKI! Sonce bo podpiralo transformacijo čustev, astralnega sveta, osebnih navezav in vsega, kar drži vaša čustva in družinsko življenje v slabih energijah. Sproščajte se in sprejemajte spremembe.

Vikend
Sproščen vikend z luno v ribah bo prinesel mehke, pozitivne – JIN energije in lahko se boste sprostili, regenerirali in se končno spočili. Dober vikend za ljubezen in osebno prenovo na lepo.

ps
sms

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni bodite v tem tednu previdni, a komunikativni. V ponedeljek in torek boste lahko dosegli vse s pravočasno komunikacijo. tako v sredo, kot v četrtek, da si s svojo impulzivnostjo ne nakopljete težav ali porušite že dosežene stvari v družini in / ali v poslu. Polna luna vam prinaša moč v družbi, med prijatelji.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki v tem tednu ne veste točno, kaj bi počeli, saj vam rutina ne odgovarja več, sočasno pa nimate novega načina pripravljenega, ozaveščenega. Skozi iskanje svojih pravih želja boste imeli čas in priložnost spoznati sebe bolje. Usmerite se v dobro delo. Čez vikend si obetate sprostitev v ljubezni, a jasno bo vidno tisto, kar je zares v vas. Ne bojte se spremembe.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Odlični dnevi so pred vami. Ljubezen in dobri vplivi navzven, bodo odprli spremembe. Polno prave komunikacije in globljih rešitev, ki se jih boste šele kasneje zavedli, kako dobre so zares. Imeli boste priložnost popolnoma spremeniti življenje in začetki tega procesa se bodo pokazali prav v tem tednu.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki boste nihali v počutju in pričakovali mir takrat, ko ga nikakor ne bo možno imeti. Do četrtka boste delovni in popolnoma usmerjeni v svoje poslovne cilje. Vikend vam bo prinesel sprostitev in začetek vašega obdobja, ki se začne s pričetkom poletja: VSE NAJBOLJŠE! Polna luna vam bo prinesla dobre vplive na okolje in ljudje bodo kar naenkrat začeli prepoznavati vaše vrline.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi vstopate v občutljivo – čustveno obdobje, kjer so možnosti sprememb velike, še posebej na področju družine in lastnih temeljev. Kar vam več ne služi, vam bo sončni mrk odpeljal in vam dal možnosti prenove v tem poletju. Kariera vam bo napredovala, ne glede na to, da vanjo ne boste vlagali preveč truda.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste v začetku tedna aktivne in naredile določene osebne preboje. Moč izražanja se bo povečala in bodite pozorne na način, s katerim boste izražale svoje mnenje, da ne pride do prevelikih napetosti, prepirov, ki vam lahko odnesejo podporo močnih in za vas pomembnih ljudi. Polna luna vam bo okrepila prijateljske odnose, ki se bodo razvijali tudi čez poletje.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice se postavljate na novo v svoji karieri in ugled vam raste. Polna luna in poletje vam bo odprlo novih priložnosti in možnosti, da naredite točno tisto, kar ste si od nekdaj želele. Ljubezen bo okrepila vašo samozavest, čeprav boste bolj usmerjene v dobro delo.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni, tole je vaš dober teden! Kaj boste naredili z njim, pa je odvisno predvsem od vas in od vaših notranjih želja ter moči, ki bo skozi ta teden prihajala na plano. Želite nadgraditi svoje življenje, ali ga spremeniti? Oboje bo možno. Polna luna in poletje vam namreč prinaša polno kreativnost in notranjo moč za spremembe.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste v tem tednu delovni, na polno boste šli v vse, kar se bo dogajalo. Zdelo se vam bo, da je vaše življenje popolno. A vikend bo pokazal, kako ste bili uspešni v odnosih, ki so za vas najpomembnejša učna lekcija. Ne pozabite na dom in družino ter na svoje prave temelje. Polna luna namreč prinaša obilo ljubezni in sprememb prav doma, v temeljih.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Na vas, kozorogi, bo ponedeljkova polna luna dobro vplivala. Sprostili se boste in si dovolili, da se začnejo spremembe dogajati brez vaše kontrole. Sprostitev bo prinesla tudi okrepitev ljubezni, ki je že v bližini. Možno je tako flirtanje, bežna srečanja z ljubimci / ljubicami ali trajna veza, ki bo okrepila vašo seksualno energijo in veselje do življenja.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Ta teden boste vodnarji iskali zlato sredino v delu in pri svojih osebnih ciljih. Spreminjali boste filozofijo svojega življenja. Polna luna in poletni solsticij vam prinašata veliko potovanj, bodočo selitev in nenadne spremembe na vseh področjih življenja, po katerih že hrepenite.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe se v tem tednu osvobajate starih blokad, starih energij in pričenjate nov cikel življenja. Lahko, da vam poletje prinese novo ljubezen, vsekakor bodo dobre spremembe v odnosih in ljubezni. Sreča vam bo naklonjena in polna luna in poletje vas usmerja prav v to.