Astro

Kako bi se bilo za dolgi Trenutek resnično Ustaviti?

(sn)
12. 6. 2019, 09.37
Posodobljeno: 12. 6. 2019, 10.05
Deli članek:

Sarabraj in Nataša vabita na Satsang in Zvočno alkimijo.

ps
sarabraj

No, kako bi se bilo za dolgi Trenutek resnično Ustaviti? Kaj bi videli tam v tej točki Prisotnosti? Misli, občutke, podobe, zvoke? A kaj je se za tem? Kdo je ta, ki vidi, čuti, sliši? Kako bi se nase življenje spremenilo, če bi spoznali, da smo del veliko večje slike kot je zgolj telo in um ter, da smo del neverjetne Enosti? Kako bi bilo prevzeti vajeti nad svojim življenjem in ustvarjati vse to, kar resnično Zmoremo? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na cisto posebnem srečanju s Sarabraj, ki jo nekateri že poznate, ostali pa vabljeni v njeno ljubečo energijo.

" Na Srečanju sem prvič občutila sebe. Svoje telo, čustva in misli najprej, a kmalu za tem tistega, ki vse to opazuje. Fantastično spoznanje v trenutku, ki spremeni moje celo življenje. Dojamem, da imam neverjetno moč ustvarjanja in se ne bojim več svoje nemoči in moči. Raziskujem življenje in si upam biti odprta in pretočna. Zrcalo sočutja, ki ga dobim ob Sarabraj je pa nekaj nezemeljskega, a hkrati tako domače." Udeleženka Srečanja

Srečanje bo potekalo ob čarobnih kristalnih zvokih Nataše, energetske in zvočne terapevtke, ki je s svojimi bogatimi izkušnjami in modrostjo ljudem v podporo, da ponovno začutijo sebe in zaslišijo glas svojega srca, da stopijo v svojo moč in postanejo najboljša verzija sebe. Iz dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanj je Nataša razvila energetsko terapijo Alkina therapy™, vodi zvočne terapije in meditacije ter izvaja energetske masaže.

Za udeležbo na srečanju priporočamo udobna večplastna oblačila, podlogo (armafleks), odejo in vodo.

Satsang z zvočno kopeljo bo potekal v petek 14. junija ob 19h. Točna lokacija dogodka (Kromberk ali Šempeter) bo objavljena naknadno. Trajanje dogodka 2,5 ure.

Prispevek: 45€
Plačilo na TRR: IBAN SI56 0510 0801 5771 707 Abanka d.d.
Naziv za račun: ALKIMIJA Nataša Benedejčič s.p., Avče 93, 5213 Kanal, ob plačilu prosim navedite ‘Dogodek Sarabraj’

Organizatorji dogodka: ALKIMIJA Nataša Benedejčič s.p.

PRIJAVE (s plačilom kotizacije) IN VEČ INFO NA: natasa.benedejcic@gmail.com

www.alkimija.eu
www.iskriv.si

FB NASLOV: www.facebook.com/AlkimijaNatasa/, www.facebook.com/iskriv.si/

Število mest je zelo omejeno, zato svetujemo hitro prijavo ter plačilo kotizacije, s čimer si zagotovite mesto.

Srčno vabljeni!