Glavni razlog za drugačnost pa ni v nekaj dodatnih stopinjah, ki so dvignile živo srebro malce višje. Glavni razlog je v treh poletnih vladarjih, ki so že začeli izvajati svojo čarovnijo. Ti trije vladarji bodo to poletje za vas ustvarjali neskončne možnosti manifestacije in napredka, ter vam razkrivali mistične zapise o življenju in življenjskem poslanstvu. Vas zanima kdo so in kaj bo vsak lahko naredil ta vas? Pa naj jih razkrijemo.


1.vladar: Mogočni poletni solsticij
Zapišite si v koledar – zgodil se bo 21.junija! Poletni solsticij je ena izmed najmočnejših prelomnic kar se jih dogaja v našem delu Vesolja. Tako je močan, da so v preteklosti to obdobje imenovali Čas bogov Sonca. Najdaljši dan v letu, ki pride s tem solsticijem prinaša največjo količino ognjene energije v vaše življenje. Na ta dan se odprejo vrata v višje dimenzije, preko katerih v vaše življenje vstopi energija ustvarjanja. Vesolje vas na ta dan "odklene". Tako lahko v sebi zgradite most med duhovnim in zemeljskim, preko katerega lahko v realnost pretopite vse svoje ideje in želje. Poletni solsticij v vas prebudi zavedanje o lastnih močeh, kar vas postavi na igrišče resnih kreatorjev. Ta dan preživite tako, da zjutraj v 5 minutni meditaciji dihajte zlato svetlobo vase, zvečer pa solsticij izkoristite za ustvarjanje energije kreacije v sebi. Na ta dan so vam lahko razkrite mnoge skrivnosti o vas samih – od tega kaj je vaše življenjsko poslanstvo, do tega kakšni blagoslovi so vam namenjeni za to inkarnacijo. V našem ateljeju bomo imeli na ta večer mogočno meditacijo, v kateri vas bomo popeljali v samo osrčje energij poletnega solsticija.Več spodaj.


2.vladar: Manifestacijski sončev mrk
Tale bo pa močan. Zgodil se bo 2.julija. Tokratni poletni sončev mrk bo namreč spojil med seboj vaš notranji in zunanji svet in posledično zanetil pravo revolucijo na področju želja. Želje se vedno uresničijo, ko se poveže vaša notranja intuicija, ki jo predstavlja luna, z zunanjimi energijami, ki intuitivne ideje uresničijo, katere predstavlja sonce. Sončev mrk sproži v ljudeh željo po več, mnogi se pod njegovim vplivom začnejo zavedati svojih resničnih potencialov, katere začnejo s časoma sidrati v svoje življenje in ga tako posledično spreminjati na bolje. Sončev mrk deluje za ljudi kot poštar, ki vesolju dostavlja njihova sporočila, zato velja za enega izmed najpomembnejših energijskih pojavov. Če imate ambicije, vizije, hotenja..., potem si definitivno želite biti priklopljeni na energije sončevega mrka. Ozrite se naokoli saj boste opazili pravo čarovnijo. Znaki, znaki. znaki. Povsod bodo znaki, ki prihajajo kot odgovor na vaša vprašanja. Kako si interpretirati te znake? Zaupajte prvemu intuitivnemu preblisku! Zapišite si vse te znake. Na ta večer nikakor ne pozabite tudi na manifestacijsko meditacijo. Lahko se pridružite nam ali pa izberite manifestacijsko meditacijo na www.meditacija.si


3.vladar: Lunin mrk uvidov
In poletje bomo zaključili z izjemnim luninim mrkom, ki se bo zgodil 16.julija. Ta mrk bo v vašem življenju razkril resnice, ki so zakopane globoko v vaše odnose, zdravje, samopodobo in ostale pomembne aspekte življenja. Takšen mrk razkrije resnične vplive drugih na vaše življenje in mnogokrat pokaže resnične barve ljudi. Zna se celo zgoditi, da vam nekateri uvidi ne bodo všeč. A prav je, da iz vaših življenj izgine tisto kar vam ne služi več. Tokratni mrk vam bo dajal uvide, da boste dobili moč in dostop do resničnih astralnih informacij, s pomočjo katerih boste lahko zgradili svoje življenje na način, ki vam bo še bolj služil. Ti uvidi v vašo dušo, vodnike, ki delajo z vami, kozmične nagrade, ki vas čakajo ..., lahko za vedno spremenijo vaše življenje. Mogoče se bo končal star cikel, a začel se bo nov. Kar se "upira" v tem obdobju, vas napada, vam jemlje voljo preprosto izpustite za nekaj časa. Obrestovalo se bo.