Astro

Nebeškoskop Nala Husića: nujna energijska čiščenja pred poletjem

Nal Husić, beli mag in angelski terapevt
7. 6. 2019, 07.00
Deli članek:

Se strinjate, da je spomladanski dež dodobra čistil energije? In zakaj je bilo tako? Ker je bilo seveda potrebno. A kar potrebuje narava, potrebuje tudi človek. Za čas, ko se bo narava uravnovešala, smo vam pripravili zlata vreden Nebeškoskop na temo, ki sprašuje: »Kaj prečistiti v mesecu juniju, da bi zakorakali v lahkotne poletne energije?« Nebeškoskop je za vas pripravil naš sodelavec Nal Husić, ki je več kot domač v energijskih čiščenjih vseh vrst. Čas je, da pokukate v nasvete za svoje nebesno znamenje.

arhiv svet 24
Nal Husić (nal@potovanjeduse.si)

ps
kozorog

KOZOROG – ČUSTVA

Za vas je pomembno, da v prihajajočem obdobju posvetite več časa sebi in lastnemu čustvenemu stanju. Če se ozrete malce nazaj in pogledate pretekle mesece, boste rekli, da vam nič ne manjka in da vse teče s svojim tokom. Pa je res tako? V resnici igrate igro navidezne sreče in potiskate resnične občutke v globine podzavesti, kjer tiho spijo. Priznajte si, da tudi vi potrebujete razumevanje in nekoga, ki mu lahko zaupate, kaj vas žalosti že lep čas. Priznajte si tudi, da vas pesti neki odnos, ki še ni pozdravljen ali pa potrebuje globlje razumevanje lekcije. Čas je, da zaključite to zadevo. Kot pomoč imate na izbiro ali pogovor z dotično osebo, ali pa se poglobite vase in najdite odgovore sami. S tem se bo odstranil strah, ki vas drži v pesti, prav tako pa boste odprli vrata novostim na področju odnosov s sorodnimi dušami.

ps
vodnar

VODNAR – VERA VASE

Jadrali ste na zelo razburkanem morju in doživeli številne viharje, ki so v vas vzbudili določene občutke pomanjkanja. Vsak val, ki je udaril v vas, vam je pustil grenak priokus in vas podzavestno na neki točki zaznamoval, a na odprto morje ste zajadrali v želji po uresničevanju srčnih želja. Pot do njih pa od posameznika zahteva vztrajnost, moč in voljo. Ne trudite se šivati potrganih jader. Namesto vas jih bo sešilo življenje skozi nove okoliščine, vi pa svoj čas namenite sebi in energiji krepitve vere. Spoznali ste, da ste zmožni preživeti še tako zahtevne naloge in biti kos vsem preizkušnjam življenja. Zato zaupajte. Ostanite zvesti sebi. Čez čas se bo izkazalo, da vas bodo tista potrgana jadra pripeljala do zaklada, kar se bo manifestiralo v obliki poslovnih nagrad.

ps
ribi

RIBI – POSLOVNO PODROČJE

Če želite povečati poslovno uspešnost, je treba uvesti resnejši pristop. Seveda če želite spremembe na tem področju ali pa izboljšati trenutni položaj. Nič vam ne bo manjkalo, a v ospredju je vaš odnos. Morda ste zadnje čase postali še bolj strogi ali pa se je sprožila nezdrava tekmovalnost? Vprašajte se, kaj je tisto, kar vas dejansko moti. Morda ste obstali na mestu in delujete po uhojenih poteh ali pa  vztrajate pri starih vzorcih? Morda pa je prišel čas, da v svoje življenje in delovanje vnesete novo energijo. Nekaj bo treba spremeniti in narediti drugače. Bodite bolj navihani in igrivi. Dovolite si stopiti z ustaljenih poti in spoznajte tudi nove, saj vas bodo te peljale na nova rodovitna polja življenja, ki vam imajo toliko tega za ponuditi.

ps
oven

OVEN – ODNOS DO SEBE

Vajeni ste, da se vse okoli vas zgodi ali dogaja po vaši volji, pri čemer uporabljate izjemen šarm in karizmo. Dobite skoraj vse, kar si zaželite, in če vam kdaj spodleti, postanete nepredvidljivi. Vaše odločitve zajadrajo v razburkane vode temperamentnih odzivov in te najbolj zaznamujejo tiste, ki vas imajo najraje. A pri tem najbolj poškodujete sebe. Nato vse obrnete navznoter in se začnete obsojati. Te obtožbe se kažejo kot težave s prebavo in kot bolečine v spodnjem delu trebuha. Namesto da si sodite, raje odslovite stare stvari ali negativno naravnanost, ki je ne potrebujete več. Postavite si nove cilje in pokažite veliko truda. Pomagajte življenju z energijo predanosti in pomoč vesolja vam je zagotovljena.

ps
bik

BIK – MISLI

Biki veljate za zelo ljubeča, srčna bitja in svoje najdražje radi vidite srečne. Vendar bodite pozorni tudi na svoje misli in občutke, ki doživljate. Lepo je deliti srečo in pomagati drugim, da dosežejo svoje cilje, vi pa se neprestano sprašujete, kaj več lahko še naredite ... Malce se umirite in posvetite sebi in tistemu, kar vas osrečuje. Spoznali ste, da vam v zadnjem obdobju jenjajo moči, ko v dobri veri želite osrečevati le druge ljudi. Ustavite se in se ne izčrpavajte. Osredotočite se nase. Vedno zagotavljate vse potrebno, a tudi vi potrebujete vse tisto, kar dajete drugim. Zato si namenite dovolj časa in nežnosti, da si povrnete moči, saj je pred vami lepa pot uspeha. Prevetrite svoje misli in se odpravite v naravo. Tam se lahko naužijete tišine, miru pa tudi obilja.

ps
dvojčka

DVOJČKA – ODNOS DO ŽIVLJENJA

Pretekli dogodki so vas zaznamovali na številnih področjih, in čeprav veljate za srčna bitja, v sebi nosite tudi številne skrivnosti; večino teh zadržite zase, ko imate možnost, se najraje skrijete v svoj notranji svet in v njem kujete nadaljnje poteze. Če se katere izmed njih izkažejo za neučinkovite, postanete zamerljivi, jezni in težko odpuščate. Najbolj sebi. Raje naredite velik energijski prepih in prečistite odnos, ki ga imate do sebe in do življenja. Opustite skrivnosti ali skrivanja, saj veste, da so le iluzija, ki vam daje lažne občutke varnosti. Svoje življenje raje napolnite z navdihom in odprite svoje srce ... vsemu. Odprite se radosti in veselju, in če vas karkoli pesti, se o tem pogovorite z zaupnikom, zaupnico – tako boste spoznali, da ni razloga, da bi karkoli skrivali. Bodite bolj ljubeči in odgovorni do sebe.

ps
rak

RAK – ODNOSI

Dan vam je dar govora, zato se izražajte. Vedite, da ne zmorete vsega sami in da ste obkroženi z ljudmi, ki vam bodo z veseljem pomagali. Na vas pa je, da se najprej izrazite, in kar je zelo pomembno, predvsem prečistite odnose. Tisti iz preteklosti so vas močno zaznamovali, zato čutite pomanjkanje ljubezni. Občutek imate, da ste sami, da vas nihče ne opazi. Ozrite se okoli sebe in opazili boste sporočila iz zunanjega sveta, ki pričajo o tem, da je drugim mar za vas in vam želijo ponuditi pomoč. Sprejmite dejstvo, da se dolgoročno ne boste mogli skrivati v svoji bolečini, in pokažite življenju, da hočete biti znova srečni … izkušati sadove harmoničnih odnosov. Več se družite in obdajte se s tistimi, ki vas želijo videti srečne in nasmejane.

ps
lev

LEV – FINANCE

Investicije, ki ste jih imeli v zadnjem času, so zamajale vaše finance, kar se odraža v nihanju razpoloženja. Čeprav ste se investicij lotili s polno paro in načrtom, so se pojavili dodatni izdatki. V prihodnjem obdobju je za vas pomembno, da se vseh nadaljnjih finančnih podvigov lotite razumsko, logično in strateško. Ohranite neustavljivo energijo moči, ki hoče uspeh, a finančne odločitve sprejemajte modro. Tako si boste prihranili marsikatero neprespano noč, pa tudi počutili se boste mnogo bolje. Res pa je tudi, da vsaka investicija prinese nekaj novega in poskrbi za novo lekcijo. Vam te lekcije odpirajo nove poti, le malce več premišljenosti pri sprejemanju nadaljnjih korakov – in spet boste ponosni nase.

ps
devica

DEVICA – TELO

Rojeni v tem znamenju potrebujete v prihodnjem obdobju okrepitev svojega telesa in revitalizacijo celotnega organizma. Razstrupite ga. Pred vami so veliki podvigi in pomembni koraki v življenju, ki pa od vas zahtevajo vztrajnost in sestavljeno energijo. Za vas je tako zato pomembno, da ste fizično pripravljeni na te spremembe, saj boste pošteno zavihali rokave in morda delali tudi kakšno uro več kot do zdaj. Vloženi trud bo obrodil sadove, a bo od vas terjal tudi veliko predanosti. Opustite nekatere stare navade, za katere veste, da niso dobre za vas. Telesu redno dovajajte vitamine, minerale, vodo, uživajte kakovostno hrano, sadje in zelenjavo, ter bodite telesno aktivni. Predvsem poskrbite za hrbtenico, saj je ta steber življenja. Dovolite si biti bolj prožni. Pripravite se na nove podvige tako, da podprete svoje telo.

ps
tehtnica

TEHTNICA – PREPRIČANJA

Tehtnice v drugi polovici leta pričakujte korenite spremembe. Čeprav ste znane po tem, da se vas težko odvrne od zadanega … če hočete ali ne, prihajajo svežina in vihrave spremembe. Ne glede na to, na katerem področju želite nove začetke, je za vas pomembno, da prečistite določena prepričanja, ki se jih oklepate. Ozrite se naokoli in opravite analizo pomembnih dogodkov, da spoznate, katera prepričanja vas izpolnjujejo pri doseganju ciljev in katera je treba opustiti ali pa morda nadgraditi z novimi. Če se boste podvizali in zavihali rokave, boste več kot zadovoljni z življenjem in okoliščinami. Če boste potrebovali navdih ali spodbudo, vam bo meditacija pokazala, kakšne so vaše zmožnosti in kakšen je domet tistega, kar še lahko naredite zase in za svoje življenje. Uresničite svoje sanje.

ps
škorpijon

ŠKORPIJON – DOM

Če hočete ali ne, ste si sami nakopali preveč obveznosti ali pa težje energije na splošno. Ta bremena vsakdana so tako težka, da se še v lastnem domu včasih počutite utesnjene. Če želite v življenje privabiti več lahkotnosti, je za vas nujno, da prečistite svoj dom. To pomeni fizično, pa tudi energijsko. Znebite se odvečnih stvari, ki se nalagajo na policah, v predalih, odnesite ven vse, kar ne služi vsakodnevni uporabi. Koti prostora oziroma vašega doma naj bodo vedno čisti. Prezračite vse prostore, klet, podstrešje … Tako boste poskrbeli, da bo energija v prostoru krožila. Ko opravite fizični del čiščenja, naredite še energijsko čiščenje. In ne pozabite prečistiti tudi svoje osebne energije. Naj vaš dom zadiha v svežini, ki jo boste posledično priklicali tudi v svoje življenje.

ps
strelec

STRELEC – PROSTI ČAS 

Strelci ste znani po tem, da ste izjemno družabni. Ljudje vas obožujejo in so radi v vaši družbi, tako jim ni nikoli dolgčas. Vedno poskrbite za dobro počutje, zabavo, humor, druženja z vami pa so tudi zelo poučna, saj veljate za naravnega učitelja. V prihodnjem obdobju bo za vas pomembno, komu namenjate prosti čas in na kakšen način ga preživljate na splošno. Določeni ljudje se napajajo z vašo energijo in opazili ste, da ste zadnje čase bolj utrujeni kot sicer. Bodite pozorni na to, kam »uhaja« vaša energija in za koga jo zapravljate po nepotrebnem. Jesen vas bo obdarila z izpolnitvijo vaše tihe želje, in če ste morda pozabili nanjo … je čas, da se spomnite njene razsežnosti. Namenite svojo energijo pomembnim stvarem.

Pa očiščeni in lahkotno krenimo v hitro prihajajoče poletje.

dreamstime
dež