Astro

To so smrtni strahovi astroloških znamenj

(snč)
5. 6. 2019, 12.30
Deli članek:

Pregovor 'strah je votel, okrog ga pa nič ni' pogosto izrečemo. A kaj ko mu ne moremo povsem verjeti, saj ga ni med nami, ki ga ne bi vsaj občasno od strahu stisnilo pri srcu.

profimedia
smrtni strah

Pred čim vse življenje trepetamo, je v veliki meri odvisno od tega, v katerem nebesnem znamenju smo rojeni.

Preverite, ali so ugotovitve astrologov pisane na vašo kožo.

OVEN

Čeprav deluje herojsko, kot da se nikoli ne boji nikogar in ničesar, nekje globoko v sebi ves čas občuti strah pred osamljenostjo in boleznijo. Nujno potrebuje občutek, da ima ob sebi zanesljivo osebo, ki bi mu ob nesreči ponudila svojo ramo in topel objem.

BIK

Njegov največji strah je, da bi ostal brez denarja, zato se instinktivno izogiba vsem tveganjem. Če bi imel sušno finančno obdobje, ne bi mogel takoj v akcijo za izboljšanje, ampak bi se kot medved zavlekel v svojo votlino in čakal, da kriza mine.

DVOJČKA

Zelo spretno prikriva, da bi ga bilo česarkoli strah, a obstajata situaciji, ki ga pahneta v depresijo: neodzivnost osebe, ki mu je ljuba, ali bolezen, ki mu preprečuje, da bi kadarkoli lahko odšel, kamorkoli bi si zaželel. Če naleti na osebo, ki mu hoče oprati možgane, pa ga zgrabi panika.

RAK

Ves čas je zaradi nečesa zaskrbljen – zaradi spremembe vremena, zaradi slabe novice, ki jo je slišal pri poročilih, ali pa zaradi padanja tečajev na borzi. Pri vseh rakih pa je tudi zelo značilen strah pred vsem nepoznanim, še posebej magijo in nenavadnimi ljudmi.

LEV

Kadar je v položaju, da vlada, ga nikoli ni strah izgube položaja na profesionalni ali družbeni lestvici. Ves čas pa trepeta pred tem, da bi izpadel nesposoben ali bojazljiv – ob misli, da bi zaradi svoje nesposobnosti koga pustil na cedilu, ga obliva kurja polt.

DEVICA

Strah, da bi zbolela, devica kontrolira z zdravo prehrano in vzdrževanjem dobre kondicije. Toliko bolj se zato boji situacij, ki niso odvisne samo od nje. Če bi izgubila kontrolo nad svojimi najbližjimi in ne bi več igrala vloge dežurnega kontrolorja, bi se ji zmešalo.

TEHTNICA

Ves čas je v nekakšnem krču, ker si ne more pomagati, da ne bi ves čas oprezala okoli sebe in preverjala, ali res vsem ugaja v največji možni meri. Če bi se znašla v kakšnem škandalu ali postala tarča posmeha, bi verjetno zbolela ali pa bi jo to celo pokopalo.

ŠKORPIJON

Resda je po duši in srcu hraber, da je kaj, in se je pripravljen pogumno spopasti s katerokoli situacijo, a ima tudi on šibko točko. Bolj kot katerokoli drugo znamenje se boji staranja, izgube zanimanja nasprotnega spola in upadanja spolne moči.

STRELEC

Njegovi strahovi živijo kar na dveh frontah. V poslu trepeta pred izdajami, spletkami in ogovarjanji za hrbtom, zato je ves čas oprezen veliko bolj, kot bi bilo potrebno. V zasebnem življenju pa je njegova večna skrb partnerjeva zvestoba. Ne da bi sumil vanj, ne zna živeti.

KOZOROG

Samo en strah živi v njem, a je neznansko močan: izguba časti. Njegovi mali strahci, ki ga spremljajo vsak dan, pa so vse, kar prihaja od drugje, najsi gre za ljudi ali izdelke … Dokler se ne prepriča na lastne oči ali nečesa ne okusi sam, ga bo to pač nekako plašilo.

VODNAR

Boji se kakršnekoli povprečnosti, ker si želi biti prav v vsem nekaj posebnega. Čeprav pogosto deluje arogantno in prepotentno, kot da mu nihče nič ne more, je to predvsem zato, ker v sebi trepeta pred tem, da bi izgubil profesionalni ugled ali spoštovanje bližnjih.

RIBI

Ker so tako neznansko ambiciozne, so tudi vsi njihovi strahovi vezani na kariero. Ob misli, da bi izgubile avtoriteto ali da bi namesto njih napredoval sodelavec, se jim kar zvrti v glavi. Znaku primerno večje ribe goltajo manjše, in najsi se jim pripeti karkoli, plavajo dalje.

Vas morda zanima tudi, katera žival prebiva v vašem astrološkem znaku? Kliknite TUKAJ!