Astro

Napočili so dnevi za zaključevanje in nove začetke

Andreja Novak, energijska svetovalka in astrologinja
3. 6. 2019, 14.30
Deli članek:

Horoskop od 3. 6. do 9. 6. 2019

profimedia
vesolje

Vstopili smo v umirjen teden z močno podporo zaključevanja in priprav na nove začetke.

Ponedeljek:
Močan mlaj v dvojčkih s podporo marsa ob 12h prinaša voljo in moč za vse cilje, želje, ki jih želite uresničiti. Odločite se danes za nove korake.

Torek:
Še močno aktiven dan, ki ga preživite čimbolj delovno in komunikativno. Zvečer se bodo energije umirile, z luno v raku. Izogibajte se razmišljanju o negativnih odnosih, saj merkur prehaja v raka, kjer bo ostal do 27.6. Izrazite raje svoja prava iskrena čustva.

Sreda:
Sproščen dan z malo romantike, sproščenosti in čas za fizično preureditev in prenovo. Pijte dovolj tekočine in sprostite telo z meditacijo.

Četrtek:
Močan optimizem vam bo okrepil smisel spreminjanja in vztrajanja v stvareh, ki si jih želi vaše srce. Pravi čas je, da se usmerite v novosti, ki jih želite v življenju.

Petek:
Obilo idej boste danes dobili skozi pogovore ali intenzivno razmišljanje. Pozornost pa na sistem misli, ki v vas spodbudi ranljivost, občutljivost, ki v vas spodbuja odmik in pobeg od vsega.

Vikend
Sobota bo sproščena, nedelja pa malo zmedena. Kot da si boste želeli nekaj urediti, pa nikakor ne bo šlo v pravo smer. Dober dan za meditacijo.

ps
sms


Oven
Ovne v tem tednu na polno aktivira mlaj v ponedeljek ob 12h. To pomeni, da nimate več izgovorov za odlašanje in za lenobo. Čas je, da stopite v polno odgovornost na vseh področjih življenja.


Bik
Biki v tem tednu ne boste v svoji najboljši koži. Sreda vas bo sprostila in želeli si boste še več takšnih dogodkov in trenutkov, ki se bodo dogajali v sredo. Od nedelje naprej se boste lažje sprostili, ko bo vaša vladarica venera prešla v dvojčke. Pazite pa, da prehitro ne poveste vsega, kar vam leži na Duši, saj lahko izgubite bližnje zaradi svoje neobčutljivosti za njihove potrebe.


Dvojčka
Dvojčki boste v tem tednu delali večje spremembe. Že v torek boste lahko izrazili veliko tistega, kar vam je ležalo na srcu. Merkur preide v raka, kar vam bo še pomagalo raziskati v globino svoja čustva, sočasno pa pazite, da za njih ne boste obtoževali ljudi, ki nimajo nič s tem.

Rak
Raki, v torek zvečer se začenja vaše bolj produktivno obdobje, če želite najti rešitve za vsa svoja čustvena stanja. Um vam bo vodil merkur v raku, zato ga uporabite v pravi namen in ne v nenehno izražanje svojih čustev.


Lev
Teden vam prinaša notranje napetosti in želje, ki si jih še ne znate dobro razložiti. Bodite pozorni v nedeljo, da zaradi nejasnosti ne boste pokazali več, kot želite in da se ne boste obremenjevali s stvarmi, ki so že stabilne.

Devica
Device lahko v torek doživite manjši čustveni kolaps, če niste že sprostile komunikacije in se pravočasno izrazile. Obdobje vam ne bo najbolj naklonjeno, saj nerade razmišljate, kaj šele izražate svoja čustva.


Tehtnica
Mlaj vas bo prebudil in vam dodal energije in volje za stvari, ki se tičejo samo vas, kar bo presenetilo celo vas, kaj šele okolico, ki se kar ne bo mogla navaditi, da vas ne morejo poklicati kadarkoli. Zanimivo obdobje se pričenja, samo vztrajajte pri svojem.


Škorpijon
Mlaj v ponedeljek vam bo dal moči in novega zagona, da boste lahko se soočili z nekaterimi stvarmi ali ljudmi, ki se jih že dlje časa izogibate. Sprostitev bo prišla namreč šele takrat, ko se ne boste več pretvarjali, da vam nič ne gre na živce in da je preprosto nekaterim stvarem treba reči “Adijo”.

Strelec
Strelci boste teden preživeli dokaj harmonično in v četrtek boste lahko opazili svoj vzorec delovanja, ki se bo pokazal na veliko. Opazujte dogajanje in svoje misli, ki vas včasih vodijo v popolnoma neprimerno smer.


Kozorog
Kozorogi v tem tednu ne bijete bitke, temveč počivate. Poskrbite zase, za svoj čas in se na novo organizirajte, kar vam dobro omogoča mlaj že v ponedeljek ob 12h.

Vodnar
Dolgočasni začetek tedna, ko ne boste našli smisla za ves trud, ki se ga pričakuje od vas. Četrtek bo prebojni dan, smisel za življenje se vam bo vrnilo. Petek vam bo prinesel že obilo novih idej in komunikacije.

Ribi
Ribe boste šle po svoje v tem tednu in redkokomu se bo posrečilo vas preusmeriti v bolj konstruktivno debato ali smer. Napako boste spoznale šele v nedeljo, ko boste megleno zaslutile, da vam je teden nekam pobegnil in da tudi tokrat ni šlo tako, kot ste planirale. Sproti lahko spreminjate sebe in usmerjenost v delo. Po toči zvoniti je prepozno.