Astro

Horoskop od 27.5. do 2.6. 2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
27. 5. 2019, 16.00
Posodobljeno: 3. 6. 2019, 12.17
Deli članek:

Umirjen teden z močno podporo zaključevanja in priprav na nove začetke.

Dreamstime
ne bojte se novih začetkov.

Ponedeljek:
Dan bo rahlo melanholičen in / ali zmeden. Z luno v ribah, ki se približuje srečanju z Neptunom na večer ne boste ravno razpoloženi za sistematično delo, temveč bolj odprti za meditacijo,sprostitev, pa tudi pretirano čustvovanje.

Torek:
Zvečer preide luna v znamenje ovna, kar bo izboljšalo počutje in vas energijsko zmotiviralo za bolj dinamično življenje vsaj za nekaj časa.

Sreda:
Luna se bo spogledovala z marsom in lahko, da se boste zaradi ljubosumja sprli ali na hitro ujezili na nekoga, ki ne bo nič kriv.

Četrtek:
Sistematičnost in urejenost bo danes vladalo. Sprostite se in izrazite tisto, kar je za vas pomembno. Razmislite tudi, kaj bi želeli doseči ali doživeti v prihajajočem mesecu juniju. Kmalu bo mlaj, ki bo podprl vaše nove interese.

Petek:
Karmični ljubezenski preboj se obeta. Kaj to pomeni? Da boste premagali notranje strahove in ovire ter se odzvali na ljubezen, ki bo v okolju vas pozivala k akciji.

Vikend
Sproščen vikend,kjer boste poskrbeli za družino in skupne izlete ter dobro komunikacijo.

osebni arhiv
Tedenski horoskop


Oven
21. 3. – 20. 4.
Notranji nemir in ljubosumje vas bo v tem tednu “napadalo” in nič ne boste mogli narediti, razen, da sklenete notranje premirje. Čas je, da se bolj povežete s sabo in manj reagirate na stanje okolja.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste cel teden delali in se ukvarjali z vsem, kar je in ni potrebno, sočasno pa boste pričakovali neko nagrado, za katero pa se niste dogovorili in tako tudi ne bo do vas prišla. Zato boste za vikend poskrbeli, da bodo vsi vedeli za vaše nezadovoljstvo.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Začetek tedna bo malo napet, po četrtku pa bo prišlo večje spoznanje, ki vam bo pomagalo odkriti globlje smisle vsega. Tako boste čez vikend že odkrivali nove perspektive ter v nedeljo naredili osebni preboj in skomunicirali nekaj, ker ste že dolgo želeli.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Do petka še zdržite, potem se bodo določene stvari postavile na pravo mesto. Osebna moč in želja po spremembi vam bo pomagala, da zaživite končno življenje, ki ste ga že nekaj časa želeli. Prihaja boljše obdobje.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Jezljivi boste in usmerjeni v rezultate, zato vas bo vse, kar ne bo iskreno in jasno usmerjeno, močno motilo. Konec tedna naj bi bil bolj sproščujoč, vendar bo od vas odvisno, na katero stran se boste postavili. Jasno izrazite želje in naklonjenost do ljudi, ki jih želite še videti.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Četrtek bo optimalen dan, da popravite napačne vtiste ali na novo postavite odnose, za katere vam je mar. Komunikacija je potrebna, ne glede na to, kako se vam zdi, da je že vse jasno. Ne varčujte s prijaznostjo in se iskreno odprite okolici ter svojim bližnjim.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Šele konec tedna boste zaživeli svoje energije, vmes se vam bo zdelo, da ste na čakanju. Petek je dan, ko izrazite ali pokažite, kaj želite in sočasno razumite, da gre za večje energije poravnave s preteklostjo. Prihaja čas sprememb.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Brzdajte nestrpnost, da ne izgubite ljudi, ki so vam naklonjeni brez, da bi imeli kakšne koristi od vas. Ni vam lahko, a zato še ni treba preskočiti življenja in narediti sovražnike iz vaših prijateljev. Odnosi se vam majejo in čas je, da pogledate, kaj mogoče delate narobe.

Strelec
23.11. – 21.12.
Teden vam bo prinesel sprostitev, mogoče celo preveliko in boste pozabili na načrte in sledenje temu, kar želite narediti, ustvariti. Ni dovolj, da vam ljudje sledijo, pomembno je, s kakšnim razlogom.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Do petka se vam bo dogajalo veliko in hkrati nič. Petkovo odkritje pa bo zamajalo vašo preteklost, a ravno zato odprlo možnost za prihodnost. Sreča vam bo naklonjena, sprejmite jo.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Nestrpnost boste spremenili v aktivnost in sploh vam ne bo jasno, kako je bilo včasih drugače. Sprememba vam bo prinesla novih prijateljev in znancev ter idej, kako naprej. Zanimivo bo.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Začetek tedna se vam bo zdel obetaven, potem pa vas bo zopet začel preganjati čas in lahko da na koncu tedna ne boste tako zadovoljni s sabo, kot bi lahko bili. Ne zamujajte in ne prelagajte na kasnejši čas. Sproti sodelujte z vsem, kar se dogaja in vikend vam bo boljši.