Astro

Kako nam bela magija pomaga pri priklicu ljubezni?

(bz)
23. 5. 2019, 15.30
Posodobljeno: 23. 5. 2019, 16.41
Deli članek:

S pomočjo precej preprostih sredstev, obredov in urokov bele magije lahko močno pospešimo dogajanje na ljubezenskem področju.

Dreamstime
oblak

Čeprav nam bela magija pomaga privlačiti v življenje vse dobro, na primer srečo, ljubezen, prijateljstvo, je zaradi tega ne smemo jemati z lahkoto.

Po mnenju poznavalcev je bolje ne opravljati čarovnij kakor lotevati se jih zgolj iz zabave ali s kančkom dvoma – poleg tega, da tako ali tako ne bodo delovale, imajo lahko različne neželene posledice. Prav tako ne smete izvajati bele magije, če bi pozitiven rezultat nekomu škodil.

Primer škodovanja: če je izbranec poročen, priklic njegove ljubezni škodi ženi. Urok je torej prepovedan.

Cilj, ki ga želite doseči s pomočjo bele magije, mora biti stvaren: če boste skušali s čarovnijo priklicati ljubezen nekoga, ki ga sploh ne poznate, ki vas ne mara ali niti ne ve, da obstajate, rezultata seveda ne bo.

Profimedia
Postanite sami svoj mojster za izdelovanje čarobnih olj.

OPOJNO OLJE

To olje lahko uporabite za zapeljevanje – tako da se z njim nadišavite ali pa za popestritev dogajanja v spalnici; v tem primeru ga vmešajte v masažno olje brez vonja ali ga položite na vročo podlago, da odišavi spalnico. Zmešajte žlico svežih ali posušenih lipovih cvetov, žlico svežih ali posušenih listov rastline mata in mandljevo olje (dva decilitra). Pustite namočeno. Pred uporabo želeno količino olja precedite. Za spodbujanje strasti uporabite kombinacijo eteričnih olj pačulija, sandalovine in borovca. Dve kapljici pačulija, dve kapljici sandalovine in eno kapljico borovca kanite v z vodo napolnjen izparilnik ali v skodelico z vodo, ki jo postavite na radiator oziroma peč v spalnici. Po želji lahko z vonjem, ki spodbuja strasti, ustvarite masažno olje – to storite tako, da v dva decilitra mandljevega ali katerega drugega nevtralnega olja zamešate po pet kapljic pačulija in sandalovine ter tri kapljice olja borovca.

dreamstime
lilije

OBRED ZA STRAST

Lilije so že od nekdaj veljale za čarobno cvetje, v srednjem veku pa so jih s pridom uporabljali kot afrodiziak. Čeprav so jih tedaj v obliki zdravila celo uživali, vam tega ne priporočamo – so namreč strupene. Brez nevarnosti za zdravje pa lahko izvedete naslednji obred, ki naj bi pomagal vzbuditi strastne misli pri vašem izvoljencu. Za srečanje s svojim izbrancem izberite večer polne lune. Dan pred srečanjem si priskrbite pet rdečih lilij. Postavite jih v vazo na okensko polico, tako da bo eden od cvetov v posebni vazi. Vazi morata biti postavljeni na okno, tako da cvetove vso noč obliva mesečina. Naslednji dan, uro pred njegovim prihodom, vzemite lilije iz vaz in pustite, da se nekoliko posušijo. Štiri cvetove položite vsakega v en kot postelje ali sobe. Vsakokrat, ko položite cvet v kot, izrecite: »Blagoslovljena z lunino svetlobo vzbujam strast, ne more se mi upreti.« Zadnjo lilijo podržite nad sredino postelje in trikrat izrecite njegovo ime, nato pa še trikrat zgornji stavek. Nato nad posteljo raztrgajte cvet tako, da se cvetni listi in cvetni prah razsujejo po rjuhah. Počakajte nekaj sekund. Nato previdno, počasi pometite ostanke lilije in jih dajte v posebno posodo, ki ste jo postavili nekam v bližino postelje – preostale štiri cvetove pustite tam, kamor ste jih razpostavili.

SANJSKO SREČANJE

Kadar se vam zdi, da bi morali človeku, ki ga ljubite, povedati, da ga imate radi, pa vam to v resničnem življenju ne uspe, lahko uporabite sanjsko tehniko srečevanja duš. Preden zaspite, lezite na hrbet, zaprite oči in počasi, korak za korakom sproščajte telo. Začnite s prsti na levi nogi, nadaljujte z levo nogo, ponovite postopek z desnima okončinama. Nazadnje sprostite vrat, glavo in obraz. Ko boste popolnoma sproščeni, si predstavljajte, da letite na oblačku. Nato si predstavljajte, da na istem oblačku leti vaš izvoljenec. Predstavljajte si ga, kako iztegne roke in vas prime za dlani. Zdaj ko se držita za roke in gledata drug drugemu v oči, se mu nasmehnite. Predstavljajte si, kako vam on vrne nasmeh. Ko si boste razločno predstavljali njegov pozitiven odziv, mu začnite razlagati tisto, kar mu želite povedati. Predstavljajte si, da se vam ob vsakem povedanem stavku znova nasmehne. Tehniko ponavljajte vsak drugi večer. S tem naj bi dosegli, da bo tudi on, vsaj na nezavedni, duševni ravni, vedel tisto, kar ste mu povedali v svetu duš.

Ljubezenski uroki so vedno pisani na žensko kožo, a jih prav tako lahko izvajajo moški.

Če imate kakšna ljubezenska vprašanja, pa za odgovore lahko vprašate ... grah.