Astro

18. maj: energije bodo izbruhnile kot vulkan

(snč)
16. 5. 2019, 15.05
Posodobljeno: 18. 5. 2019, 09.40
Deli članek:

Polna Luna v Škorpijonu, ki bo zasijala 18 maja ob 23. 11, bo imela velikansko moč, ki se jo bo občutilo tudi v naslednjih dneh.

dreamstime
polna luna

Sonce in Merkur sta zasidrana v Biku, v katerega pa sta se pomaknila tudi Uran in Venera, kar energije ne le krepi, temveč jih dela dobesedno brezmejne.

Trenutni položaj Lune bo glede na njen položaj do drugih nebesnih teles, na Zemljo poslal energijo, prežeto z magnetizmom, strastjo, posesivnostjo, ljubosumjem, nemirnostjo, prihajalo bo celo do spogledovanj z uničevanjem ali samouničevanje …

In kako bodo bistvene spremembe neba vplivale na posamezna nebesna znamenja oziroma, na kaj naj bodo še posebej pozorna?

Oven

Vaš vladar Mars je prispel v znamenje Raka in nakazuje spremembe v vašem domu, v odnosih z vašimi najbližjimi. Ker ni pravi čas, da bi vi imeli glavno besedo, se vsaj ob najbolj ključnih trenutkih dostojno umaknite v ozadje.

Bik

Mars ostaja v vašem polju komunikacije, zato bodite na moč previdni, da vas v pogovorih ne spodbudi k dvigovanju glasu ali celo agresiji. Trenutna situacija je namreč taka, da si samo s premišljeno komunikacijo lahko pozlatite pot v prihodnost.

Dvojčka

V zadnjem času so vas prežemale energije financ in tako se bo tudi nadaljevalo, z nemirom vred. A tokratni poln Mesec in Škorpijon vam dajeta popolno podporo pri poslu, ki vam lahko omogoči zajeten preskok proti cilju.

Rak

Tranzit Marsa preko vašega znamenja vas bo polnil z energijo, ki jo boste, če ste količkaj razumni, na polno izkoristili. Predolgo so  vas energije tlačile nazaj v preteklost, zdaj se bodo novi začetki ponujali kot na pladnju.

Lev

Ta polna Luna bo imela močan vpliv na vaše polje doma, družine in prijateljev, a se bo med dobre vibracije pomešalo tudi precej slabih, ki vas bodo spravljale v negotovost. Morda vam v času močnih energij le uspe ohraniti notranji mir, ki je pogoj, da vse speljete gladko.

Devica

Obdobje, kot bo v naslednjih nekaj dneh, se za to znamenje ne bo kaj kmalu ponovilo. Nabitost z emocijami bodo občutili tako vezani kot samski – za slednje je tudi idealen čas za začetek intimne zveze, saj bi se sklenjena zdaj, tudi obdržala.

Tehtnica

Energije vas bodo obsedle z željo po uspehu, a jim nikar ne klonite, saj bi vas vrglo iz ravnotežja, ki vam ga že nekaj čas uspeva lepo vzdrževati. Vztrajajte in skrbite za skladnost s svojo notranjostjo in uspeh bo prišel kot logična posledica.

Škorpijon

Poln mesec vas bo pognal v spremembe na vseh področjih. Osupli boste nad intenzivnim dogajanjem na področju financ, ustvarjalnosti in seksualnosti, do premikov pa bo prišlo tudi v vaši osebnosti. Testiranje lasnih meja zdržljivosti bo neizbežno.

Strelec

Mars se je poslovil iz vašega polja partnerstva, a ima podporo Venere in Bika, tako da se vam v poslih obeta izjemno velika dinamika. Poln Mesec pa vam po drugi strani narekuje, da se malce umaknete v samoto, kar bo povzročilo kar nekaj zmedenosti.

Kozorog

Po tej polni Luni za vas nič več ne bo kot je bilo. Vpliv energij bo  tako močan, da vas bo kot kaže prepričal, da je res najmanj od vsega na tem svetu pomembno, kaj si drugi mislijo o vas. Prihaja torej sproščenost, za katero ste Luni lahko hvaležni.

Vodnar

Mars je trenutno v tranzitu čez vaše polje posla, poln mesec pa se vam dogaja na področju kariere, kar nakazuje izjemno intenzivnost. Izbira vrat, ki jih boste odprli, bo po vaši svobodni volji, je pa veliko možnosti, da se nekaj konča in nekaj novega začne.

Ribi

Zaradi Marsa v Raku bo čas polne Lune za vas izjemno kreativen, a samo na področju posla. Na ljubezenskem podiju vam preti nevarnost, da vas bo zavedla oseba, ki z vami nikakor ni v harmoniji in bi vam dolgoročno povzročila veliko razočaranje.