Astro

Nam sorodno dušo določa horoskopski znak?

(snč)
9. 5. 2019, 14.00
Deli članek:

Ste se kdaj vprašali, kaj lahko astrologija pove o naših sorodnih dušah? Če ste se, je tokratno branje kot nalašč za vas, saj vam odgovore ponuja kot na dlani.

Profimedia
par

Z analizo svojega astrološkega znamenja lahko izveste več o tem, kakšen je za vas najustreznejši partner. In kot so ugotovili astrologi – lahko jih je več, tako da izbira ne bo preveč težavna.

Oven

Njegova sorodna duša je samozavesten posameznik, ki mu lahko sledi.  Potencialne sorodne duše: oven, lev, strelec, dvojčka in vodnar.

Bik

Njegova sorodna duša je predana in romantična oseba, za katero je on središče sveta. Potencialne sorodne duše: rak, kozorog, devica in ribi.

Dvojčka

Njegova sorodna duša je intelektualna oseba, ki ima smisel za humor in je dovolj drugačna od drugih, da je zanj zanimiva. Potencialne sorodne duše: lev, tehtnica, oven in vodnar.

Rak

Njegova sorodna duša je inteligentna, pozorna in občutljiva oseba. Potencialne sorodne duše: škorpijon, bik, ribi in devica.

Lev

Njegova sorodna duša je samozavestna in skrivnostna oseba, ki zna popestriti ljubezensko razmerje. Potencialne sorodne duše: dvojčka, tehtnica, strelec in oven.

Devica

Njena sorodna duša je prefinjena, ambiciozna in povsem predana oseba. Potencialne sorodne duše: škorpijon, kozorog, rak in bik.

Tehtnica

Njena sorodna duša je lepa, pametna in samozavestna oseba. Potencialne sorodne duše: dvojčka, vodnar, strelec in lev.

Škorpijon

Njegova sorodna duša je oseba, ki je zanj velik izziv in ki se »hrani« z njegovo strastjo. Potencialne sorodne duše: ribi, devica, kozorog in rak.  

Strelec

Njegova sorodna duša je oseba odprtega in svobodnega duha. Potencialne sorodne duše: lev, vodnar, oven in tehtnica.

Kozorog

Njegova sorodna duša je elegantna in intrigantna oseba s slogom, ki lahko zaposli kozorogove misli.  Potencialne sorodne duše: ribi, bik, devica in škorpijon.

Vodnar

Njegova sorodna duša je predana, a zabavna oseba s smislom za humor in talentom za kuhanje.
Potencialne soroden duše: tehtnica, oven, dvojčka in strelec.

Ribi

Sorodna duša osebe, rojene v znamenju rib, je samozavestna, kreativna in na enaki valovni dolžini kot ona sama. Potencialne sorodne duše: rak, kozorog, bik, škorpijon.