Astro

Grah nam odgovarja na vprašanja o ljubezni

(snč)
9. 5. 2019, 07.00
Posodobljeno: 9. 5. 2019, 09.38
Deli članek:

Zrnje graha je že iz davnine sredstvo za prerokovanje. Še posebej dober učinek ima grah v ljubezenskih zadevah, zaradi zelene barve je namreč povezan s srčno čakro, ki je enake barve.

Profimedia
grah

Razjasnjevanje ljubezenskih zadev s pomočjo graha nam je razkrila mojstrica urokov, raziskovalka totemskih živali in pisateljica Marjetka Jeršek.

»Če želite preveriti, ali oseba, ki jo ljubite, tudi iskreno ljubi vas, čim bolj neopazno nekje na njeni (ali njegovi) poti izoblikujte zaprt krog iz sedmih grahovih zrn. Krog lahko namestite v stanovanju ali hiši, na vrtu, na gozdni stezi, pravzaprav kjerkoli vam svetuje vaša intuicija, toda vaša ljubljena oseba nikakor ne sme vedeti zanj, še manj pa, kaj želite z njegovo pomočjo preveriti. Upajmo torej, da ne gre za posameznika, ki zavestno in pozorno hodi po svetu s široko odprtimi očmi ter pogledom, usmerjenim v tla pred seboj. Če vaš ljubi ali ljuba spada v slednjo kategorijo, si raje izberite drugačen način vedeževanja,« za začetek pouči Marjetka.

DELOVANJE GRAHA

Ko vaša ljubljena oseba stopi mimo grahovega kroga, se brž prepričajte, kaj se je zgodilo z zrni. Če je vaš ljubi (ali ljuba) s svojimi koraki zdrobil vsaj del grahovih zrn, pomeni, da vam iskreno vrača vaša ljubeča čustva. Če so vsa zrna ostala povsem nepoškodovana, se resno vprašajte, ali je vajina ljubezen zares obojestranska. Zaradi čim večje pravilnosti dobljenega odgovora vam čarovnice toplo priporočajo, da postopek ponovite trikrat zapovrstjo.

profimedia
Tako kot grah je zelene barve tudi naše srčno eterično središče

Oglejmo si še enega od načinov vedeževanja z grahom. Metodo uporabimo tedaj, ko je na naše, čim bolj natančno postavljeno vprašanje mogoč samo odgovor z »da« ali »ne«.

Pred sebe postavite glinasto posodo, do roba polno svežih grahovih zrn. Zaprite oči, umirite svoje dihanje in se povsem osredotočite na vprašanje, ki vas zanima. S še vedno zaprtimi očmi nato sezite v skledo in odločno zagrabite pest grahovih zrn. Položite jih na mizo in jih skrbno preštejte. Če ste izvlekli katerokoli sodo število graha, je odgovor na vaše vprašanje nikalen. Če pa ste zagrabili liho število zrn, je odgovor pritrdilen.

Kakšni pa so pomeni likov v vedeževaski kristalni krogli, si lahko preberet TUKAJ.