Astro

Horoskop od 6. 5. do 12. 5. 2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
7. 5. 2019, 07.00
Deli članek:

Merkur preide v znamenje bika v ponedeljek zvečer, kar bo komunikacijo usmerilo v bolj praktične in smiselne stvari. Jasno boste razmišljali in izražali tisto, kar bo prineslo rezultate. Tako bo vse do 21. maja, ko bo Merkur prešel v znamenje dvojčkov. Teden bo poln dobrih spoznanj o tem, kako priti do želenih ciljev in sprostili se boste, saj bo več časa za vas.

pixabay
Vesolje

Ponedeljek:
Luna v dvojčkih bo okrepila komunikacijo, prav tako Merkur v biku in uredili boste vse tisto, kar je lahko že mesece čakalo na vrsto. Mars in Jupiter vas bosta podprla v delavnosti, lahko pa, da boste bolj jezni na druge, ki se delu izogibajo. Fokus imejte na svojem počutju in dejavnosti, od tega bo največ koristi.

Torek:
Venera je povezana s karmičnima vozloma in Saturnom, zato danes previdno v odnosih, še posebej s simpatijami in v partnerstvu. Misli in občutki bodo pretirano negativni, zato danes ne izvajajte nobenih akcij, odločitev ali globljih pogovorov na temo ljubezni, da ne boste obžalovali.

Sreda:
Ognjevit dan, poln izzivov. Lahko vam prinese polno dobrih idej in lahko se dogovorite veliko, če boste poslovno, delovno usmerjeni. Če pa se boste usmerili v čustva, se boste danes samo prepirali in iskali krivca za vse, kar se dogaja. Luna je namreč prešla v raka, prej se je srečala z Marsom, sočasno pa sta povezana Sonce in Neptun, kar zamegli jasno stanje okoli vas.

Četrtek:
Še vedno sta Sonce in Neptun povezana, kar vam bo meglilo jasno sliko. Luna se poveže s S vozlom v raku, kar pomeni, da lahko z intuicijo sledite dogajanju dneva, ne upoštevate pa preveč drugih in se nič kaj ne odločate danes.

Petek:
Luna preide v leva, kar sprosti počutje in odnose. Danes je dan za druženje, veselje, zmenke in izlete, pa čeprav samo za krajši čas. Tudi dan za obisk frizerja, velnesa ali kozmetičarke. Danes poskrbite za svoj izgled.

Vikend
Sproščena sobota z luno v levu vas bo vodila, da naredite nekaj zase, da oplemenitite svoj izgled ali dom. V nedeljo vas bosta Sonce in Saturn v povezavi usmerjala v razmislek o sebi in načrtih in počutili se boste utesnjeno, ker ne bo časa za vse. Popoldne in večer preživite v načrtovanjih ali razmisleku, kako bi izpeljali stvari optimalno. Prvi krajec lune vas pri tem cel dan podpira.

ps
and mlaj


Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste teden dobro začeli. Delovno in optimistično. Če se boste v sredo držali delovnega ritma in ne boste podlegli čustvenim nemirom, bo teden za vas odličen. Če pa boste v sredo zaradi notranjega nemira začeli pritiskati na partnerja ali na bližnje s svojimi željami in pričakovanju, se bo delovna vnema spremenila v prepir in zmanjkalo vam bo energije za dober zaključek tedna. Saj veste, da je odločitev v vas?

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki se boste od torka naprej jasno usmeril v svoje pridobitne cilje. Imeli boste samo eno perspektivo – svojo in težko vam bo karkoli drugače dopovedati. V sredo bodite previdni v prometu in / ali komunikaciji, da vam ne bo nekaj pomembnega vzeto.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčke čaka ugoden in aktiven teden, ko boste dobili precej dobrih rešitev in se vam bo začelo življenje odvijati v dobri smeri. Precej delovni boste in praktično usmerjeni. Odkrili boste svoje nove talente, ki jih boste hitro vpeljali v svoje osebno življenje. Odnosi se vam bodo izboljšali, tudi zaradi vaše manjše občutljivosti na druge.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki boste odkrivali svojo pot na nov način. Močno boste zaznavali svojo življenjsko energijo, ki pa jo začuda ne boste tako predali naprej, temveč se boste učili poskrbeti zase in šele nato za druge. To bo izboljšalo družinske odnose in vas osrečilo. Končno boste začeli razumevati pomen skrbi zase in sodelovanja z drugimi. Sprostite se, ljubezen prihaja.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste imeli malo težaven teden, saj nič ne bo šlo tako, kot si boste želeli in planirali. Čutili boste pritiske, a jih ne boste znali rešiti ali ugotoviti, od kod prihajajo. Šele v petek se bo počutje sprostilo in čez vikend boste uživali ter bolj jasno spoznali, kaj vas osrečuje in kaj vas bremeni. Je čas, da si postavite prioritete zase in prenehate čakati, da vas drugi vidijo in upoštevajo.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste delovno prišle na zeleno vejo. Merkur v biku vas bo pomiril in praktično boste pristopile k vsaki stvari. Čustveno se še vedno izogibate določenim situacijam / ljudem in lahko, da boste v sredo pretirano reagirale ali naredile spontano stvari, ki se bodo negativno vrnile k vam. Zato previdno v sredo kjerkoli že boste.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste v tem tednu imele projekte umerjene v svojo fizično prenovo. Lotile se boste omar, oblačil in v sebi sklenile nekaj dobrih stvari zase. Ne boste se pustile prepričati okolju, temveč boste sledile svojim načrtom, saj veste, da je sedaj zadnji čas, da uresničite določene svoje cilje glede fizičnega počutja / izgleda in počutja doma.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste imeli dober delovni in osebni elan v tem tednu. Postorili boste več kot prejšnje tedne, lahko pa, da se boste obrnili tudi v odnose ter se sprostili v ljubezni. Instinkt vam bo dobro delal, vendar lahko, da ga ne boste pravočasno izrazili in ga upoštevali, kar vam bo kasneje žal.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste v začetku tedna imeli poln zanos za vsa področja življenja, v drugi polovici pa vas bodo reakcije okolja preveč utrudile in želeli si boste odmika. Lahko, da si ga boste zares privoščili, ali pa se boste toliko odmaknili vase, da vas bodo ljudje čisto pustili pri miru. Ne obtožujte se, samo najdite prave rešitve za svoje življenje. Pobeg in samoobtoževanje ne prinese dolgoročnih rezultatov.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi boste trezno in dobro preživeli ta teden. Uspeh vam bo zagotovljen, če ste le malo povezani s sabo in boste naredili osebno inventuro za pomlad. Vreme bo primerno, da boste imeli dovolj časa zase. Pišite si ideje in spoznanja ter ovrednotite sebe iz sedanjosti. Tako boste lahko pustili preteklost končno za sabo. Samski: partnerstvo je na vidiku, če boste le odprli oči in srce.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste od srede naprej pripravljeni na vse. Določeni strahovi se bodo odmaknili. Razmislili boste o vseh možnostih in želeli si boste živeti. Pot se vam bo odpirala prav preko vaše impulzivnosti, nenavadnosti in na način, ki ga ne morete naprej predvideti. Bodite pozorni na ideje v sebi in spremembe v okolju, ki vam bo pokazalo novo pot naprej.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste v tem tednu naredile najbolje, če boste sledile svoji rutini. Za nove stvari / dejavnosti se ne odločajte, saj se ne bo dobro izšlo. Povezava Sonca in Neptuna vas bo namreč držala malo v megli in ne boste dobro ocenili, kaj je dobro za vas. Bodite usmerjeni vase, saj tudi vaši vplivi na okolje ne bodo najboljši. Srečno.