Astro

Duše umrlih res lahko napadajo?

snč
6. 5. 2019, 13.00
Deli članek:

Ljudje se na Urško Puš, ki je priznan medij in komunicira z dušami pokojnikov, obračajo z najrazličnejšimi problemi in vprašanji. Velikokrat se ji zgodi, da jo človek prestrašen pokliče, ker mu je nekdo razložil, kaj vse je z njim ali njo narobe.

pixabay
Duše poskušajo pridobiti našo pozornost, da predajo, kar imajo povedati, in odidejo domov, v luč.

Postavljanje diagnoz je lahko za človeka usodno. »Nekdo, ki nima praktičnih izkušenj z umrlimi, njihovim prehajanjem, ki ne razume, kaj in kako je treba z njimi ravnati (sploh v primeru »zataknjenih« duš), ne more podajati neizpodbitnih dejstev, ampak med ljudi širi zgolj strah in paniko,« poudarja Urška.

Zaprosili smo jo, da nam razloži pomen najbolj pogostih stavkov, ki krožijo v spiritualnem svetu in jih uporabljajo nevešči ljudje.

»Na sebi imate 'nalimano' dušo.« 

Duše se ne lepijo na nikogar, ker ne hodijo okoli s superlepilom. Kvečjemu v naši avri lahko ostanejo delčki energij, kar se da brez težav odstraniti.

»Na vašo avro so se obesile duše. Na sebi imate kup prisesanih entitet, ki vas uničujejo.«

Duše se ne prisesajo na nikogar, ampak so ob nas in njihovo energijo, prisotnost čutimo, kot da je nekdo poleg nas, nas zasleduje, se nas dotika. To se brez težav reši, ko se ugotovi, kdo je to, in se ostanke duše pospremi v portal oziroma se s pokojnikom dogovori, kako boste odslej z njim komunicirali.

»Duše okoli vas vam škodujejo.«

Duše nimajo namena škodovati. Nikoli! Poskušajo le pridobiti našo pozornost, da predajo, kar imajo povedati, in odidejo domov, v luč. »Obrambni« postanejo umrli takrat, ko imajo občutek, da jih mečete iz njihovega stanovanja, doma, zemljišča (pogost pojav pri prenovah). Tudi ti primeri se dajo brez težav urediti, če je le volja.

»Duše vas napadajo.«

Umrli nikogar ne napadajo. Ni res, da imajo preveč časa. Kot omenjeno, če se počutijo ogrožene, bodo ukrepali, zato vedno povem, da se v boj z njimi ne spuščajte, če jih ne zmorete videti, slišati in z njimi vzpostaviti dialoga. Treba si je vzeti čas in jim prisluhniti, zakaj še ostajajo delčki duše v določenem domu in kaj želijo, ter jim pomagati, da prečkajo na drugo stran.

dreamstime
Duše se ne prisesajo na nikogar, ampak so le ob nas.

»Mrtvi vam uničujejo zakon.«

Mrtvi niso krivi za vaš razpadajoč zakon, nestabilno službo, slabo zdravstveno stanje! Tolikokrat sem že slišala, da vso krivdo ljudje stresejo na mrtve, ko pride do težav v zakonu, odnosih, zdravju. Roko na srce, v zakonu sta dva živa, ki nosita vsak svojo odgovornost. Prevzemite odgovornost za svoj zakon, zdravje, odnose in nehajte kriviti umrle za vse svoje težave. Umrli želijo, da prepoznamo njihovo prisotnost in jim prisluhnemo, sprejmemo njihove znake vodstva in zaščite. Velikokrat njihovo prisotnost narobe interpretiramo. 

 »Za mrtvimi se ne joka, ker se bodo utopili v solzah.«

Solze umrlim ne škodujejo. Jok je za žalujočega nujen, saj le tako spravi iz sebe žalost. Bolj žalujemo, lažje spustimo dušo umrlega.