Astro

Nikola Tesla za lajšanje človeškega trpljenja

Jaka Treven, celostni terapevt
2. 5. 2019, 13.09
Posodobljeno: 3. 5. 2019, 09.08
Deli članek:

Tesla je presodil, da je človeško telo stroj kozmičnih sil in je imel povsem prav.

dk
Nikola Tesla

Misli so dejansko zvok, kompleksen sklop elektromagnetnih valov. Moč zavesti je, da nenehno izbira frekvence razmišljanja, s čimer ustvarja slike in interpretira elektromagnetne občutke iz prostora. Astralna projekcija je dislokacija elektromagnetne kopije psiho-engrama možganov. Preprosto rečeno, v astralni projekciji se človeška duša odtegne iz telesa pod nadzorom zavesti.

Spontane astralne projekcije so možne, a tudi s pomočjo tehnologije, ki jo je razvil Nikola Tesla.

Značilnost te tehnologije je, da prejema vse impulze s kateregakoli oddaljenega položaja v prostoru veliko bolj jasno kot čutila. Svetloba je univerzalni kozmični medij in zvok, ki ga slišimo. Zvok povzroča elektromagnetno valovanje. V srednjem ušesu pa se pretvori v svetlobo, ker možgani ne morejo neposredno prejeti mehanskega valovanja. Naše čakre so v nas neskončni centri središča sveta. Če jih človek prebudi, kot je to vedel Tesla, potem lahko vzpostavimo zavestno kozmično vez.

Več o avtorju članka in njegovem delu preberite na njegovi spletni strani

 teslaterapije.com

Tehnologija po načrtih Nikole Tesle nam omogoča, da to dejansko prenesemo v vsakdanje življenje. Njegova vizija je, da se človek zna povezati s tem oceanom energije, ki človeško telo ne samo zdravi, ampak celo vibracijsko uskladi z višjimi stanji zavesti. Planet Zemlja je magnet, ki se vrti in je ogromen generator neskončnih količin električne energije. To vidimo na vsakem koraku, veliko je elektrike v oblakih in  na primer celo v ionosferi. Ljudje zbolijo tudi zaradi pomanjkanja te pretočne energije. Neverjetno! Tu je potrebno povsem novo razumevanje snovi in energije. Človeško znanje kliče v nove globlje dimenzije, ki bo odprlo kozmične vire za pretvorbo snovi in energije,nam potrebne za kvaliteto življenja.

Skrivnost je vibracija in resonanca.

Celotno stvarstvo oz. zavest  je vibracija – manifestacija različnih frekvenc. Najpomembnejše načelo zvoka je resonanca, sposobnost vibracije energije, da se prek nihajnih valov širi na druga telesa, v katerih sproži podobno vibracijo energije.

Vsak objekt, tudi človek, ima svojo resonančno frekvenco.

Vsaka celica v našem telesu je zvočni resonator, saj se lahko odzove na kateri koli zvok zunaj telesa. Na zvočne vibracije energije se odzivajo tudi telesni sistemi ter čustvena, mentalna in duhovna stanja zavesti. Ločimo dve resonanci, prosto in vsiljeno. Prosta resonanca vibrira tedaj, ko pride v stik s frekvenco, ki se natančno ujema z njegovo lastno frekvenco. Vsiljena resonanca se pojavi, ko prvi vir vibracije izzove vibracije v drugem objektu, četudi nimata skupne frekvence, s tem lahko vibracije enega objekta spremenijo vibracijo drugega. Ko zvoki in tudi neslišne vibracije dosežejo naše telo, ima resonanca lahko na nas dober ali pa škodljiv učinek. Kadar ste v družbi ljudi, ki so srečni, pozitivni, nasmejani in se zavedajo sebe in sveta, v katerem živijo, ste prejemnik vsiljene resonance. S tem vam vsiljena resonanca viša vašo vibracijo, energije oz. frekvenco. Lahko se tudi dogodi, da prosto resonirate, kar pomeni, da ste se z nekom tako ujeli, ker sta oba na podobnih frekvencah. Saj takrat tudi rečemo – sva na isti valovni, ali isti frekvenci.

Človek je skupek različnih frekvenc oz. vibracij energije.

Višanje individualne frekvence pomeni, da človek širi svojo zavest. Višja, kot je vaša frekvenca, lažje živite in si uresničujete vaše želje in sanje ter višja je vaša zavest, lažje vidite resnico sebe, drugih ljudi in sveta, v katerem živite. Visoka zavest nam odstira tančico matrice uma, da lažje vidimo resnico. Logično je, da na visokih frekvencah hitro in z lahkoto dostopate do informacij iz etrskega polja - akasha in tako živite svojo poslanstvo na tem planetu, pri nizkih frekvencah pa ravno nasprotno.

V  prihodnosti bo zdravljene imelo težo na energijskih vibracijah v telesih človeka.  

-Prof. Dr. William Tiller  Nobelov nagrajenec, kvantni fizik na Univerzi Stanford

Vibracijska medicina  

Celostni človek  je sestavljen iz spektra večdimenzionalnega vibracijskega polja, od najbolj gostih (v obliki različnih tkiv) do tistih izjemnih subtilnih, (kot so misli in čustva).

Vibracijska medicina temelji na holografski paradigmi, v kateri, med drugim, presegajo dihotomijo med telesom in dušo, kot tudi med energijo in materijo celostnega človeka (kot tudi v vseh drugih subjektih in pojavih).

ps
orion

V okviru vibracijske medicine se ujemajo vse metode tradicionalne holistične , alternativne medicine, oziroma, starodavna, kot je Ayurveda, torej s tistimi, ki se vibracijsko ujemajo z novimi  tehnologijami, narejenimi po načrtih Nikole Tesle. Med njimi so to, tako imenovani Tesla generatorji - Vibracijski oddajniki za lajšanje človeškega trpljenja in izboljšanje zdravja.

Ti vibracijski oddajniki delujejo celostno v celotnem obsegu človeka, kot inteligentno bitje odnosov.

V tem smislu se ne osredotoča samo na posebno tkivo ali organ, kot to poteka v okviru uradne medicine, kjer je človeško tolmačenje in obravnava enostransko. Namesto tega komunicirajo s človekom kot celoto, komuniciranje je v resnici posebni vibracijski sistem z uporabnikom, ki ni samo poseben, vendar je edinstven in neponovljiv.

Seveda, človek je v stalni komunikaciji z drugih številnimi vibracijskimi sistemi ("žive" in "nežive" narave), ki delujejo  nanj v smislu škodljivosti zdravja. Za Tesline vibracijske oddajnike pa bi lahko rekli, da oddajajo posebne zdravilne vibracije, začenši s tistimi, ki so kot osnova narave planeta Zemlja. To so vedeli že starodavni zdravilci (danes imenovana Schumanova resonanca) in tistimi, ki so povezane z raziskavami Nikole Tesla in njegovimi privrženci.

Pri tem te vibracije ne delujejo po načelu uradne medicine, z zdravili ali z nekimi posegi, da bi prevzeli nadzor uporabnika. Njihov blagodejen učinek temelji na načelu podpore. Uporabnik vibracijskega oddajnika začne sprejemati večdimenzionalna vmešavanja blagodejnih vibracij, ki spremenijo vibracijska polja uporabnika tako, da sprememba odpira možnost aktiviranja sposobnosti celostnega samozdravljenja. To pomeni, da uporabnik vibracijskega oddajnika prevzame drugo alternativno metodo - vibracijska medicina in postane transformacija svojega celostnega zdravja - za razliko od uradne medicine manipulativnih modelov, v katerem je tehnologija vse, bolnik pa nič.

Vstopamo v obdobje vibracijske medicine, ki bo človeku spremenila kvaliteto Življenja.

Nikola Tesla je zapisal z mislijo: "Niso veliki tisti, ki človeka ponižujejo, temveč tisti, ki ga povzdignejo in bogatijo njegovo duhovno dediščino ter s tem prispevajo k njegovi duhovni sreči."

Tesla civilizacija  

Če danes pogledamo sistem, v katerega je vpeto človeštvo, potem vidimo, da smo na vsakem koraku v bistvu že popolnoma prežeti s tehnologijo, ki deluje po principu Nikole Tesle. Od električnih avtomobilov, prenosa digitalnih in radijskih signalov, radarske in satelitske frekvence ...  Naslednji korak je spiritualizacija fizike in celotne znanosti, iz katere se bo rodila nova znanstvena vera, primerna za združeno človeštvo. Astrofizika se že večinoma ukvarja s kozmologijo, vse je že pripravljeno za preoblikovanje znanosti v znanstveno-versko kolektivno zavest človeka. Odkritje in uporaba narave časa je teoretično bistvo Tesle še vedno nerazumljiva in zato neopažena tehnologija. Čas je realističen algoritem hipotetične matematike, ki po zakonu resonance združuje fizične sisteme iz etra in jih ponovno razgradi v eter. Tesla je postavil tudi temelje za pravično družbo, ki se imenuje prosta energija.

Tesla civilizacija bo imela dve glavni značilnosti: prosto energijo iz neizčrpnega kozmičnega oceana energije in sintezo mase neposredno iz svetlobe. To bo civilizacija, ki bo poznala moč časa in služila tehnologiji kontinuuma.