Astro

Ta nebesna znamenja vam nikoli ne bodo odpustila prevare!

snč
2. 5. 2019, 09.31
Deli članek:

Varanje v partnerskem odnosu obstaja od nekdaj. In tudi dandanes je zelo pogosta praksa – tako med mladimi kot starimi. A ko prevara pride na dan, pokaže vse svoje odtenke.

dk
Vodnar bo varanje prenesel zelo dobro. Morda bo krivil tudi sebe, ker mu svobodna večkrat odgovarja.

Že zaradi enega skoka čez plot se marsikatera ljubezenska zveza konča, lahko pa se zgodi obratno: da prevara odpre vprašanja o tem, kaj je v zakonu narobe. In če zakonca na vprašanja pošteno odgovorita, je prevara zaslužna za to, da zakon postane trdnejši.

Nadaljevanje zgodbe po prevari je v veliki meri odvisno od tega, v katerem nebesnem znamenju sta partnerja rojena.

Katera nebesna znamenja so torej tista, ki varanje lahko odpustijo, in katera ga nikoli ne bodo?

Oven
Če boste prevarali ovna, bo pobesnel in kričal. Ne zna in noče odpuščati, zato bo zveze najbrž konec. A ne naenkrat, oven se bo ohlajal počasi, a zagotovo.

Profimedia
Riba je na svojega partnerja tako navezana, da si ne bo priznala, da se je to zgodilo.

Bik
Bik bo potreboval kar nekaj časa, da bo premlel, kaj se je zgodilo. Nato pa bo pobesnel in zmerjal partnerja. Mogoče je, da bo zvezo tudi jezen zapustil. A ko bo premislil, se bo mogoče tudi vrnil in poskusil znova.

Dvojčka
To znamenje sprva sploh ne bo verjelo, da se je to zares zgodilo. Ko bo dvojček ugotovil, da je zares prevaran, bo histeričen. Njegova jeza bo kratkotrajna, partnerju bo oprostil in mu dal možnost za nov začetek.

Rak
Prevara bo na raku pustila velik pečat. Nikoli več ne bo povsem zaupal svojemu partnerju, a bo zaradi družine storil vse, da ohrani zvezo.

Lev
Lev bo zelo užaljen. Skrbelo ga bo tudi, kako ga gledajo drugi ljudje. Partnerju ne bo nikoli več zaupal. Zvezo z njim je po prevari najbolje končati.

Devica
Devica bo prevaro sprejela premišljeno. Takoj bo najela odvetnika, poskrbela za svoje premoženje in svoj mir. Ustvarila si bo novo življenje, brez partnerja, ki jo je prevaral.

Tehtnica
Tehtnica bo poskušala ugotoviti, zakaj je do varanja sploh prišlo, poskušala bo zgladiti nesoglasja. Zna odpuščati, četudi ni več ljubezni, bo poskušala vztrajati v zvezi.

Škorpijon
Škorpijon bo takoj želel vedeti, kdo je oseba, s katero ste ga prevarali. V istem trenutku pa bo naredil črto čez partnerja, ljubezen se bo v hipu ohladila. Vseeno mu je, ali ste z njim poročeni, imate otroke. Varanja ne odpušča.

Profimedia
strelec

Strelec si bo kljub prevari prizadeval za rešitev zveze. Poskušal bo razumeti, zakaj je do tega prišlo. Ne bo takoj razmišljal o koncu zveze, s partnerjem se bo pogovoril in poskušal ugotoviti, kako bi zvezo skupaj rešila.

Profimedia
kozorog

Kozorog vse prenese, varanja pa ne. Ne bo ga zanimalo, zakaj se je to zgodilo, takoj bo zapustil partnerja. Še ko boste sami želeli vse skupaj pozabiti, bo poskrbel, da se to ne bo zgodilo. Ves čas vas bo opominjal na to, kaj ste storili.